Min mor forlod os meget pludseligt, og det var første gang, vi skulle stå for en begravelse. Vi anede ikke, hvor vi skulle begynde eller hvordan man arrangerer den slags. Vi brugte Google og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mads fra Bedemand H.J. Madsen har været enestående, da min mand og vores børns far døde. På en rolig, empatisk og vidende måde hjalp han os igennem de første uger. Han guidede os opmærksomt gennem pro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
H.J. Madsen var en stor hjælp i processen, alt foregik professionelt og i dyb medforståelse med familien. Vi fik svar på alt og Bedemand Mads virkede rolig og forstående under hele forløbet. Vi vil ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars død, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr på alle processer fra start til slut,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjælper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i døgnet. Vi ved, at et dødsfalds ofte medfører mange spørgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år været en solid støtte med vejledning og assistance ved dødsfald, bisættelse og begravelser. Vi vægter tillid, tryghed og god service som vores kerneværdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og Højbjerg, men hjælper tillige med dødsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, også hvis I ønsker hjælp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66
Jægergårdsgade 17-19, 8000, Aarhus C, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Jeg vil sige tusind tak til Bedemand H.J.Madsen.Især til omsorgsfuld, venlig og rar personale Kirsten Harder for en god behandling og støtte i den hårdt tid, som miste nærmeste at sin familie.
Mvh.
God og meget hjælpsom, med alt det praktisk, som opstår når nogen dør og på en forstående måde.
Vi følte os trygge gennem hele forløbet da bedemanden sørgede for alt.
God rådgivning, god forståelse for situationen. Hjalp desuden med hurtigt at give overblik over de opgaver, vi som pårørende skulle løsr
Meget fin service med nogle rigtig gode løsninger. Mange tak
Kisten var smukt pyntet. Vi fik råd og vejledning og alt gik planmæssigt. Siger stort tak for hjælpen
Super professionelle, empatiske og meget imødekommende.
Vi er fuldt ud tilfredse med bisættelsen af min far .
Empati fra bedemanden og god hjælp til praktiske ting.
Alt forløb planmæssig og smukt. Jeg fik gode råd af Peter Kingo. Hele familien var meget, meget tilfredse
Min mor døde på Hospice den 12.6 2024 og Michael er staks klar til at komme derud og holde et møde med min far og jeg - vi blev mødt af den sødeste mand. Meget kompetent, omsorgsfuld. Han fik hurtigt fat i en kiste til stedet og min mor blev lagt fint i den og vi bad en lille bøn. Alt foregik meget stille og roligt og MEGET respektfuldt 🙏🏼
I kirken til bisættelsen var det også rigtig fint og alt gik lige som vi ønskede.
Vi giver H.J Madsen - Michael og søn vores største anbefaling herfra Aarhus.
Super hjælp i en svær tid. Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse.
I tog telefonen hver gang jeg ringede til kontoen eller til Michael.
Vi fik svar til alle spørgsmål.
Generalt Rigtig god service
Selvom det var en meget tidlig søndag morgen vi havde brug for hjælp tilbød i straks at komme kl 9 så vi kunne få den første samtale. Bedemanden var meget empatisk, nærværende Imødekommende, god til at informere om alt hvad vi havde brug for, gav gode råd hvilket at vores børnebørn fik gode ideer til hvordan de kunne sige farvel til deres farfar.
Vores far lå så fint i kisten, det hele foregik meget omsorgsfuldt. Alt kontakt til bedemanden og andet personale har været behageligt og nærværende.
Sober og omsorgsfuld håndtering og rådgivning.
Overtager kompetent styringen af forløbet hele vejen igennem,
den persolig kontakt,stille og rolig men meget effektiv.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.