Min mor forlod os meget pludseligt, og det var første gang, vi skulle stå for en begravelse. Vi anede ikke, hvor vi skulle begynde eller hvordan man arrangerer den slags. Vi brugte Google og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mads fra Bedemand H.J. Madsen har været enestående, da min mand og vores børns far døde. På en rolig, empatisk og vidende måde hjalp han os igennem de første uger. Han guidede os opmærksomt gennem pro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
H.J. Madsen var en stor hjælp i processen, alt foregik professionelt og i dyb medforståelse med familien. Vi fik svar på alt og Bedemand Mads virkede rolig og forstående under hele forløbet. Vi vil ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars død, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr på alle processer fra start til slut,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjælper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i døgnet. Vi ved, at et dødsfalds ofte medfører mange spørgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år været en solid støtte med vejledning og assistance ved dødsfald, bisættelse og begravelser. Vi vægter tillid, tryghed og god service som vores kerneværdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og Højbjerg, men hjælper tillige med dødsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, også hvis I ønsker hjælp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66
Jægergårdsgade 17-19, 8000, Aarhus C, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Rigtig rar og tryk oplevelse i sådan en sårbar situation.
HJ Madsen reagerede øjeblikkeligt på mit ønske om møde efter min kones død den 8. januar 2025.
Alt nødvendigt blev lagt i hænderne på bedemanden og begravelsen forløb som ønsket uden nogen som helst problemer.
Det var en professionel behandling, der havde været hele vejen rundt om hvad der skulle ske. Det hjalp mig til at få arangeret en bisættelse som jeg ønskede. Alt gik nemt og gnidningsløst, både papirarbejde og selve den kirkelige handling.
I en svær tid var det virkelig dejligt at føle at bedemanden var der for os. Jim sørgede for alt det praktiske og tog godt hånd om os hele vejen.
Fra min far blev hentet i hjemmet, over den løbende dialog frem mod bisættelsen og til selve bisættelsen har vi oplevet en indfølende, personlig og professionel partner i HJ Madsen.
1000 tak for en god oplevelse!
Bedemand HJ. Madsen har været vores families bedemand i flere generationer nu. Og det er der en grund til. Hver gang vi har været i den ulykkelige situation, at vi har haft brug for en bedemand, har vi ringet til HJ. Madsen. Og hver gang har de med diskret værdighed og samtidig nærværende og personligt, guided os igennem hele den proces det er, at tage afsked med en nær pårørende. Vi anbefaler Bedemand H.J. Madsen til alle. Det bliver 5 ud af 5 stjerner herfra! Med stor taknemmelighed. Ann Sofie Oxenvad og co.
God, professionel og vel tilrettelagt service. Alt klappede til perfektion.
Min familie har kun oplevet stor empati, forståelse og meget høj service på alle niveauer.
Vi har og vil til enhver tid anbefale H.J.Madsen.
Utrolig behagelig bedemand, der tog sig af det hele. Vil give ham mine varmeste anbefalinger
Hurtig, professionel og god hjælp i en svær tid! De varmeste anbefalinger herfra
I gav en rigtig god service, vi vil helt klart anbefale jer til andre, tusinde tak
Jeg har før haft besøg af bedemand Madsen. Altid optræder de med meget stor empatisk, hjælper helt fantastisk når man står i en svær situation. Jeg har anbefalet jeres firma til mange og det vil jeg blive ved med. Tusind tak for jeres måde at være på. Mvh. Inge-Merete Hansen
Vi har altid fået en meget professionel hjælp og den rigtige vejledning hverken for meget eller for lidt.
Vi har brugt firmaet flere gange og er meget tilfredse.
Oplevelsesen ved besøget i mit hjem, gennemgangen, råd, vejledning, helt igennem positivt, kan kun varmt anbefale at at bruge dem
Jeg kan give min allerbedste anbefaling til Bedemand H.J. Madsen. Michael Madsen har igennem hele forløbet været utrolig professionel, empatisk og givet gode råd. Allerede da jeg ringede den 31/12, tilbød Michael at komme samme dag, hvilket siger alt om hans service og engagement.
Jeg har nemt kunnet komme i kontakt med ham igennem hele processen og har haft ro i sindet, fordi jeg vidste, at han tog sig af alle praktiske foranstaltninger.
En uvurderlig støtte i en svær tid. Stor tak til Michael og Bedemand H.J. Madsen for en tryg og professionel oplevelse.
En møde med en omsorgsfuld og empatisk mand. Gav tryghed og ro. Hjælp i en svær situation.
Vi fik en helt fantastisk service fra H. j. Madsen i forbindelse med min mands død og bisættelse. Stort tak.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.