Det har været en super god oplevelse. Lige fra første samtale og besøg af Stefan. Carsten og Steen, som installerede var super dygtige, hurtige og omgængelige. De to unge elektrikere, som var her,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er meget tilfredse med den måde arbejdet blev udført på. Det hele blev klaret på to dage, selvom det var et lidt kompliceret anlæg. Varmepumpen har nu fungeret fuldt tilfredsstillende i to uger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God service og mega flot arbejde, som er gjordt pænt færdigt. Vi ventede dog i lang tid, på varmepumpen. Men ikke deres skyld, det var Borsh som ikke kunne levere. Igennem hele forløbet har BC være... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
BC Energiservice Aps. - Vi er specialister i servicering og reparation af varmepumper og køleanlæg - Service og installation udføres af dygtige og højt kvalificerede serviceteknikere, der har mange års erfaring på lige netop dette område. Service på Luft-vand, Luft- Luft, Jordvarme & Køleanlæg - Ring til os på 44101718
Kirkeby allé 11, 7260, Sdr. Omme, Dänemark
- info@bcenergiservice.dk
- www.bcenergiservice.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget højt serviceniveau
Vi fik i efteråret 24 installeret varmepumpe af BC energiservice, hvilket vi ikke har fortrudt. Fra starten af følte vi, at der var et højt serviceniveau og vi har altid kunne ringe og få uddybet evt tvivlspørgsmål.
Vi fik lavet 3 tilbud og BC energiservice var helt klart dem der var mest grundige i deres beregninger og tager sig virkelig god tid til at gå hele huset igennem, for at lave den mest nøjagtige beregning på, hvilken varmepumpe der passede bedst til vores hus.
Professionelt og fantastisk service
Jeg havde i efteråret 2022 fat i 3 firmaer vedr skift til varmepumpe.
BC Energiservice er super professionelle, gode til at forklare eventuelle spørgsmål så ‘menigmand’ kan forstå det, og deres service både før, under og efter installation har været fantastisk.
Årligt eftersyn fungerer og de bruger tid på rent faktisk at gennemgå pumpen
Kan klart anbefales

Antwort von BC Energiservice
BC Energiservice er nærværende og ærlige
BC Energiservice er nærværende og sætter sig grundig ind i situationen, for at give den bedste hjælp.
Har holdt hvad de har lovet.

God styring af processen
God styring af processen
Tydelig kommunikation og guiding igennem processen. Overholder aftaler. Vi følte os i rigtig gode hænder.

Antwort von BC Energiservice
Montering af en Bosch 7000i varmepumpe…
Varmepumpen har nu fungeret fuldt tilfredsstillende i to uger.
Både montørerne og elektrikerne var behagelige at omgåes. Flinke folk med god humor.
Vi kan varmt anbefale BC Energiservice.
Inger og Karl Kr. Nielsen, Gjern

Antwort von BC Energiservice
Det var en fornøjelse lige fra start…
Det var en fornøjelse lige fra start til slut. Kan kun anbefale alle som står og skal have større som mindre vvs opgaver lavet at bruge Bc Energiservice

Professionel service
Professionel service fra start til slut. Fra at de kommer ud til os og giver et tilbud, analyserer hele vores hus om det kan bære, den løsning vi ville have. Tilbuddet hvor alt hvad jeg ville vide var i, godt gennemført tilbud. Har altid været klar på mail og telefon, til at hjælpe ved spørgsmål, osv vedrørende vores jordvarmeanlæg. Professionelle folk ved montering, der både havde tid til mig som kunde, fleksible og løsningsorienteret og leverede det lige som jeg vil have det det.
Kan varmt anbefale BC energiservice. Og hele teamet bag.
(BCvvs og Jydsk teknik)

Antwort von BC Energiservice
God service og mega flot arbejde
God service og mega flot arbejde, som er gjordt pænt færdigt.
Vi ventede dog i lang tid, på varmepumpen.
Men ikke deres skyld, det var Borsh som ikke kunne levere.
Igennem hele forløbet har BC været gode til at kommunikere, og hjalp os med en anden løsning.

Antwort von BC Energiservice
Professionel, kompetent og behagelig personale
Jeg er ny kunde og kontaktet BC energiservice og fortalte at min varmepumpe er gået i stykket og da der var 5 grader frost udenfor var det ret vigtigt.
De kom ca. kl. 17.30 en fredag, for at kigge på den og udskiftet den reservedele som var gået i stykker og anlægget kørt igen. Top service.
Professionel, kompetent og behagelig personale. De har fået en ny fast kunde ved BC energiservice, 5 stjerner herfra.

Antwort von BC Energiservice
God service og kvalitet!:) Kun 1 dag…
God service og kvalitet!:) Kun 1 dag for installation.

Antwort von BC Energiservice
Dygtige folk og pænt arbejde og udført…
Dygtige folk og pænt arbejde og udført præcist efter aftale.

Super god oplevelse
Super god oplevelse, lige fra første henvendelse og hele processen igennem til det færdige resultat. Kan kun varmt anbefale B. C. Energiservice

Antwort von BC Energiservice
Fantastisk service og flot arbejde kan…
Fantastisk service og flot arbejde kan varmt anbefales

Super professionelle medarbejder
Super professionelle medarbejder, som udførte et pænt stykke arbejde. Pris overslaget passede. BC Energiservice kan varmt anbefales

Antwort von BC Energiservice
Vi har fået installeret varmepumpe fra…
Vi har fået installeret varmepumpe fra BC energi og de yder en rigtig god service og håndværket er helt i top.

Super professionel
Super professionel tilgang til hele processen fra Steffan og resten af firmaet som vi havde med at gøre. Hurtig skriftlig tilbud ,installationsdato blev overholdt, installeret og klar samme dag. Har kun de bedste anbefalinger til B.C.Energiservice.
Flemming Dahl,Gjessø, Silkeborg

Antwort von BC Energiservice
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.