base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget professionel og effektiv håndtering af salg af lejlighed i Dragør. Vil helt klart bruge BASE1 ved et andet salg og kan kun anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vedrørende salg af ejerlejlighed i København: jeg fik en prima behandling hos Base1 på Holmbladsgade hele vejen igennem. Blandt andet var der en realistisk prissætning, som gjorde, at lejligheden blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Købte lejlighed gennem base1. Det gik fint, men mægleren var helt klar sælgers mand og virkede til tider useriøs og uærlig. Der skete flere fejl i forløbet som var uprofessionelle, men det hele endte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Immobilienmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

base1 er et ejendomsmæglerfirma, der åbnede i 1981. Siden dengang har vi solgt mere end 20.000 boliger. Både store og små. Både velholdte og håndværkertilbud. Vi har korte liggetider og et udvidet køberkartotek med flere tusind seriøse købere. Over for nye kunder plejer vi at joke med, ”at vi kender din vej og din nabo”. Men faktisk er der noget om snakken. Med mere end 20.000 solgte boliger, er der stor sandsynlighed for, at vi har solgt andre boliger i dit kvarter. Det gør en forskel i salget. For måske er det lige netop fortællingen om det idylliske havnemiljø, eller den hyggelige cafe på hjørnet, der får en køber til at vende tommelfingeren opad. Vi tilbyder dig en fokuseret og personlig betjening. Denne tilgang har gennem årene betydet, at vores kunder er blevet ved at komme igen – og det er vi stolte af.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hverken sen enkelte medarbejder eller ledelse gjorde noget selv om jeg gjorde opmærksom på uacceptable fejl

Det var under al kritik. Mælger vidste intet om ejendomen. Svarede ikke på spørgsmål og skældte ud på mig. Jeg skrev til ledelse men ikke hørte fra dem. Der var mange ting mælger ikke havde styr på og jeg har konstant rettet hans fejl. Jeg hørte aldrig en undskyldning. Det er det værste sted. Base1 burde lukkes.

18. Juni 2014

Kære Agnieszka,

tak for dine ord - det lyder alvorligt, og jeg har undersøgt sagen grundigt.

Indledningsvist skal jeg anføre, at jeg på intet tidspunkt har hørt fra dig ang. denne sag. Havde du kontaktet mig tidligere, ville jeg naturligvis have svaret dig.

Jeg kan se, at du har haft en "rådgiver" i forbindelse med købet, hvorfor jeg er lidt usikker i forhold til "at du har rettet base1's fejl". Jeg kan se, at vi har korresponderet med din "rådgiver", hvilket er den almindelige kommandovej, og i givet fald burde din "rådgiver" jo have rettet evt. fejl.

Af korrespondancen kan jeg se, at du/I har haft en række krav/spørgsmål til sælger i forbindelse med handlen - krav/spørgsmål som vi har videreformidlet og besvaret i det omfang, det har været muligt. Jeg kan ikke se, at der har været påpeget deciderede fejl.

I korrespondancen var krav/spørgsmålene bl.a.:
- I ville have at sælger skulle udfærdige en ny vurd.rapport, selvom den eksisterende var gyldig. Det ønskede sælger ikke.
- I mente at det var en fejl, at køber/sælger skulle dele udgiften til vurd.rapporten, selvom det var bestemt af foreningens vedtægter.
- I ville have oplyst om "varmtvandsrørene tærer", hvilket foreningen ikke ville/kunne svare på.
- I ville have et "syn af installation til vaskemaskine betalt af sælger" på trods af, at der ikke var en installation.
- I ville have emhætten tilsluttet aftræk, selvom det udtrykkeligt stod i vurd.rapporten, at det ikke var lovligt.
- I skrev under i købsaftalen hvor sælger skulle skrive under.

Derudover henviste jeres "rådgiver" konsekvent til forkerte paragraffer og afsnit i købsaftalen, som vi af naturlige årsager ikke kunne besvare, da det var lodret forkert og unøjagtigt.

Jeg kan se, at jeres "rådgiver" ikke var advokat/jurist, og hjalp jer udenfor normal arbejdstid. Erfaringsmæssigt oplever vi sjældent misforståelser eller krav/spørgsmål af denne karakter, hvis kunder benytter advokater, der arbejder med disse ting til dagligt, hvilket vi altid opfordrer til.

Det er naturligvis ærgeligt, at din oplevelse har været dårlig, og det er vi altid kede af.

I dette tilfælde kan jeg dog ikke umiddelbart genkende forløbet, og du er velkommen til at kontakte mig på 2032 6030 eller tro@base1.dk, såfremt du har andre oplysninger.

Useriøs sælger...

Mine forældre og jeg havde været oppe og kigge på lejligheden og var positivt overrasket. Vi syntes, at beliggenheden var fantastisk og så mange gode muligheder i lejligheden. Desværre var ejendomsmægleren ikke just interesseret i hverken os, eller i at tage tingene seriøst. Vi spurgte efter adskillige vigtige papirer og dokumenter, som hun sagde ikke fandtes og hun svarede ikke på vore mails, eller på vores opringninger - og for at gøre det endnu værre, så ringede hun i tide og utide, for at høre/fortælle, om nogle underlige ting der forekom i lejligheden; som om hun ikke var interesseret i, at jeg skulle købe lejligheden. Hun var dybt useriøs omkring sit arbejde og for at gøre det endnu værre, så dukkede hun ikke op til overdragelsen af nøglerne, hun havde smidt dem ind igennem brevsprækken, så vi blev nødt til at bede viseværten om at åbne op for os, så vi kunne få fat i nøglerne...
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.... Dybt useriøst!!!

13. Juni 2014

Antwort von base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger

Hej Annika, tak for dit indlæg.

Du har ret - den situation var fuldstændig useriøs og uanstændig. Den kan slet ikke undskyldes, men kun beklages som jeg også gjorde i januar, da jeg sendte dig et gavekort til Sticks som "plaster på såret".

Jeg tror også, jeg fik fortalt dig at vores tidligere medarbejder, Gitte Østerlin - bl.a. på grund af denne situation - ikke er ansat hos os mere, da vi desværre havde gentagne dårlige episoder med hende.

Vi har et erklæret mål om at følge alle sager til dørs, og bestræber os på at yde den bedst tænkelige service over for både købere og sælgere, og er ærgelige de gange, hvor det ikke lykkes.

Håber trods alt at du er faldet til i lejligheden.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget uprofessionel !

Min oplevelse var så dårlig at jeg bliver nød til at dele den herinde.
Jeg er ikke sikker på, at det er gjort bevidst – dog besvares der ikke længere på mails eller telefonopkald.

Fra start af virkede det som om at mæglerforretningen var underbemandet og ikke rigtigt havde styr på sælger eller dennes lejlighed.

Da jeg så fik underskrevet dokumenterne, viser det sig at fællesudgifterne var højere end angivet i salgsopstillingen, og det samme var gældende for varmeforbruget, og så kom der forresten også en kabeltvpakke, som de lige havde glemt at oplyse om...

Alt dette efter vi havde underskrevet købsaftale og involveret rådgivere osv...

Det viste sig så at kabelpakken til 4000kr. om året kunne opsiges(heldigvis) og der blev forsikret, at denne ville blive afviklet af sælger og for dennes regning...

Nu hvor den første opkrævning fra ejendomsadministrator er kommet – ja så er tvpakken der sørme stadigvæk – og de 2 ’sælgere’ fra BASE1 Nørrebro, svarer ikke længere på mails...

Jeg vil fraråde folk at benytte BASE1 til salg og tage mig i agt, hvis de formidler en handel, hvor du risikerer er køberen...

Eske Ramvad

12. Juni 2014

Hej Eske,

tak for dine ord - jeg har undersøgt sagen, og vil benytte lejligheden til at komme med yderligere forklaringer, så vi forhåbentlig kan belyse sagen 100 %.

Hvis du oplever, at kontoret ikke besvarer din opkald/henvendelser, er det ikke godt nok, og det skal jeg beklage. Du kan til hver en tid kontakte mig på 2032 6030.

Fællesudgifter - vi har oplyst om årlige fællesudgifter i alt på kr. 13.416, og oplyste samtidig på købsaftalens side 8, at udgift til vand betales sammen med fællesudgifterne med kr. 1.584 p.a. (se salgsopstilling side 2). Dette giver en samlet betaling på kr. 15.000 p.a./1.250 pr. md., som er de tal der figurerer i købsaftalen. De faktiske tal for disse 2 poster er af administrator oplyst til kr. 1.184, og er altså kr. 66 mindre pr. måned eller kr. 792 p.a. Dette har vi også meddelt dig i mail af 20. maj

A conto varme - Er oplyst af sælger til kr. 5.500 p.a. og den aktuelle a conto betaling blev efterfølgende oplyst af administrator til kr. 8.160. Vi burde have kontrolleret dette beløb med det samme, og ikke blot afventet administratoroplysningerne. Det beklager jeg.

TV-pakke - opkræves med kr. 3.516 p.a., er individuel, og kan således afmeldes af ejer og/eller dig, hvis den ikke ønskes. Med andre ord - hvis ikke du ønsker den TV-pakke, som foreningen tilbyder, skal du selvfølgelig heller ikke betale for den.

Generelt kan jeg se, at denne lejlighed er blevet solgt indenfor de første 5 dage, og der oven i købet var flere købere. Det sker desværre engang i mellem ved helt nye sager, at de oplysninger vi får af sælger ikke er helt præcise. Straks vi får nye boliger til salg, bestiller vi derfor de helt nøjagtige tal/oplysninger hos administrator, som mange gange først fremkommer efter underskriften af købsaftalen, hvorfor der pr. automatik er indbygget en mulighed for at køber kan træde tilbage fra handlen uden omkostninger.

Vores mål er altid at give køber et reelt og præcist beslutningsgrundlag, og vi skal være de første til at beklage dette, hvis det viser sig ikke at være tilfældet.

Jeg håber, at det kaster lidt lys over tallene og processen, og har du nogle konkrete spørgsmål/tvivl du ønsker besvaret, er du velkommen til at ringe.

Adm. direktør.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den første mægler i mit liv, som lovede et salgsdato, og hold ord!

Vi skulle sælge vores andelslejlighed i Kbh. og prøvede via DBA. Få kontakter. En af dem var Base1-mægleren. Han kom om fredagen, lovede salget indenfor to uger og fremsendte salgsaftalen nøjagtig 2 uger senere, om fredagen.
Det havde jeg ikke troet, ville være muligt.
At Base1 så bagefter også sørgede for alle de ting, som vi ,med fast bopæl på Bornholm, ikke kunne klare i København, gør historien endnu bedre.
Jo, dem ville jeg gerne anbefale.

10. Juni 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Noget værre rod!!

Jeg købte min lejlighed i efteråret 2013 og i starten fungerede det hele fint. Fin dialog med mægleren og jeg fik de oplysninger jeg skulle bruge.
Men herfra gik det kun ned ad bakke.
Det viste sig at nogle af oplysningerne ikke var korrekte og især da jeg spurgte ind til et eventuelt fælleslån fik jeg allerførst besked på at der intet fælleslån var i ejendommen. Dette viste sig ikke at være korrekt, men heldigvis for mig var det et overskueligt fælleslån.
Jeg fik heller ikke fremvist kælderrum, loftsrum eller vaskekælderen.
Det hele kulminerede da jeg så skulle overtage min lejlighed. Jeg møder op på det aftalte tidspunkt og afventer mægleren. Da der er gået en halv times tid og mægleren stadig ikke er kommet ringer jeg ham op og han fortæller at han ikke kommer, men at sælgeren kommer. Problemet er bare at sælgeren har smækket sine nøgler inde i lejligheden da han forstod på mægleren at mægleren nok skulle klare overdragelsen af lejligheden. Jeg når at vente i lidt over en time før mæglerens chef kommer og overdrager mig nøglerne.

Alt i alt en super kedelig oplevelse for en førstegangskøber. Tror jeg vælger et andet sted når jeg skal sælge.

9. Juni 2014

Antwort von base1 ejendomsmægler. Din lokale ejendomsmæger

Hej Simon, tak for dine ord.

Jeg har undersøgt sagen lidt. Miseren med fælleslånet opstod, da der i salgsperioden var optaget et fælleslån i foreningen, hvor opkrævningerne startede et par måneder før du skulle overtage lejligheden. Sælger havde desværre ikke oplyst os om dette i vores løbende dialog, hvilket jeg skal beklage. At du ikke fik fremvist fællesfaciliteter, før vi overdrog lejligheden er ikke i orden, og er en fejl fra mægleren. Det var noget rod med udleveringen af nøglerne, og jeg er rigtig ked af, at sælger/mægler havde kommunikeret forkert omkring overdragelsen og udlevering af nøgler. Hovedreglen er at vi altid er tilstede ved overdragelsen, aflæsning og udlevering af nøgler, og her gik det desværre galt. Håber dog alligevel at du er faldet godt til i lejligheden.

Dårlig kommunikation

Meget positivt at de kan sælge en bolig på 4-6 dage. Men at man selv skal stå for størstedelen af papirsrbejdet, og fremvisning af lejlighed på overdragelses dagen.. Er langt fra acceptabelt! Bestemt hvad angår deres salgspriser.... At der derudover også er 3-4 forskellige mæglere indenover går det bestemt heller ikke mere overskueligt som sælger! En ikke særlig postitiv oplevelse som første gangs sælger!!

Kan kun anbefale baseone til folk som har overskud i hverdagen til selv at skulle stå for det hele! Og til folk som hurtigt vil have solgt deres bolig!!

Alt i alt en god sælger som desværre ikke er særligt "kunde" mindet!

5. Juni 2014

Hej Nicklas,

tak for at du ville tage dig tid til lidt feedback.

Jeg hæfter mig ved, at vi trods alt fik solgt din bolig relativt hurtigt (og forhåbentlig til prisen).
Jeg er helt enig i, at et salg skal følges til dørs med papirarbejde, overdragelse med videre, og hvis du ville kontakte mig på 2032 6030 eller tro@base1.dk, kan jeg følge op på sagen, og forhåbentlig få rettet evt. misforståelser.

God weekend

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Når man som køber bliver rolig og glad

Jeg synes, mit boligkøb gennem Base1 har været over al forventning! Jeg er førstegangskøber, og synes, at bare tanken om at købe bolig kan være stressende, men hos Base1 har jeg fået dejlig professionel rådgivning og behandling. Jeg er ikke blevet rendt på dørene (eller telefonen, som det jo i virkeligheden er), og hvis jeg har spurgt om hjælp eller rådgivning, har jeg fået det med det samme, hvorfor jeg på intet tidspunkt har stresset over situationen. Det eneste jeg har irriteret mig over, har egentlig ikke noget med Base1 at gøre, men derimod sælger af den lejlighed jeg har købt, da det i en længere periode ikke var muligt, hverken for mægler eller mig selv, at komme i kontakt med sælger, hvilket jeg syntes var uprofessionelt, men det var bestemt ikke mæglers skyld.
Nu har jeg overtaget min lejlighed, og er flyttet ind, og er bare rigtig glad for, hvordan det hele er foregået, jeg vil bestemt anbefale Base1 til andre!

5. Juni 2014

Katastrofe

Kan ikke finde ord... Mægler(ne) var fyldt med løgn og efterfølgende umulig at få fat på. Hvis ikke det var fordi vi gerne ville have lejligheden, var vi vendt om efter første løgn. Vil aldrig bruge dem eller anbefale dem! Talte til sidst direkte med sælger, så kunne man da få et ordentlig svar...

Hej Helle,

det lyder bestemt ikke optimalt.

Vi gør alt hvad vi kan for at få alle oplysninger frem, og jeg er meget interesseret i at høre din historie, så vi kan få rettet op og til.
Jeg håber, du vil kontakte mig på 2032 6030 eller tro@base1.dk.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det gik nemt og hurtigt.

Boligkøbet gik nemt og hurtigt. Mægler lukkede hurtigt handlen med sælger og det var hvad jeg havde brug for i min situation. Det hele processen var smertefri og gik glat. Mere kan jeg sådan set ikke sige. Jeg vil anbefale at bruge dem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De værste oplevelse en førstekøber kan have !

Det var den mest uprofessionelle mægler vi havde. Vi overtog en lejlighed, som var i langt værre stand end hvad der stod i vurderingen.
Oven i det, så manglede der vores pantebreve, vores bevis på lejligheden og nøgler.

Jeg vil på INGEN måde anbefale Base1 til nogen tværtimod!!!!

1 stjerne passer virkelig godt på den oplevelse min kæreste og jeg havde: Uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling.

Hej Line,

det lyder ikke rart, og jeg skal beklage hvis vi har fejlet.

Jeg har forsøgt at finde dig i vores database, så jeg kunne kontakte dig, men desværre forgæves. Jeg håber, du vil kontakte mig på tro@base1.dk eller mobil 2032 6030, så jeg kan undersøge sagen nærmere, og evt. få rettet misforståelser.

Adm. direktør, base1.

Hej Line,

jeg har undersøgt sagen så godt som muligt.

Jeg kan se af den tidligere korrespondance, at du klagede over "at lejligheden var beskidt, og at der stod ting og sager, som sælger ikke havde fjernet." Det er desværre et tilbagevendende problem, at der er forskellig standard, når vi taler rengøring. Vi orienterer altid sælger om, at de skal "rengøre lejligheden, som de gerne selv vil overtage den". Det er dog ikke os, der har ansvaret for at gøre lejligheden ren, eller i øvrigt kan pålægge sælger at rydde op m.v.

Med hensyn til vurderingsrapporten er det en rapport, der er lavet af en af foreningen og/eller sælger udpeget vurderingsmand. Hvis rapporten ikke er i overensstemmelse med det faktiske, eller der konstateres yderligere fejl/mangler indenfor de første uger, kan der altid rettes henvendelse til foreningen/administrator. Dette gjorde vi jer opmærksom på i mail af 16. april 2013, ligesom der i overdragelsesaftalen står anført, at "foreningen tilbageholder et passende beløb til sikkerhed for afhjælpning af fejl og mangler".

Pantebrevene har jo noget med din bank at gøre, og "andelsbeviset" kommer fra administrator, og kommer altså ikke fra base1.

Jeg kan se på aflæsningsskemaet, at vi deltog på overdragelsen, og jeg ved ikke om du mener, at sælger ikke har udleveret samtlige nøgler. Du burde have fået de nøgler af os, som vi har modtaget fra sælger.

Håber at disse forklaringer, kan kaste lidt lys over forløbet.

Tony Robinson,

hurtigt og effektivt salg ,men

rar og god atmosfære salget kørte på skinner solgt på 6 dage,
fortalte at de havde fotograferet , da vi efterfølgende bad om at se billederne ,modtog vi aldrig nogle fotos.
mistænker at der aldrig er taget billeder , som vi har betalt for.

Hej Jann,

tak for ordene og sidst - jeg har lige tjekket sagen, og mailer billederne til dig. Jeg troede det var sket, og det skal jeg beklage.

Tony

Hej igen Jann....billederne skulle nu ligge i din mailbox. God sommer. /Tony

perfekt!

Det har været en rigtig god oplevelse at benytte Base1, lejligheden blev solgt på 4 dage - og det var et rigtig fint samarbejde vi havde med Troels Døssing som mægler!
Mvh Henrik og Kathrine

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Commitment faldt efter salg

Fleksibel og til at handle med ift salær.. Salget blev ikke gennemført ud fra Base1's køberarkiv, men på henvisning fra en nabo. Efter salget faldt commitment og opfølgning radikalt, hvilket var skuffende. Forud for salget kom alle mæglere fra den pågældende Base1-butik på besøg samlet, så de alle kendte lejligheden - dette virkede meget professionelt.

Hurtig og målrettet

Base1 levede helt op til forventningerne om god pris og hurtig salg.
God rådgivning i forløbet.

Effectiv lejlighedssalg i København

Base 1 synes ikke at have det store kundenetværk, men de opererer hurtigt med annoncering og ved tilsyneladende hvor de kan træffe kunderne, og det er ikke mindst på internettet. De er god tll at holde kundekontakten og administrationen virker effektiv og hurtig. Jeg har et samligningsgrundlag da jeg samtidig solgte en anden bolig gennem en af de store boligkæder - absolut til Base1's fordel.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr