Bagger Låse & Alarm A/S Bewertungen 242

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marco super sød, venlig, serviceminded, tolerant. Gider godt lige gøre lidt ekstra. Gemmer Jeres telefonnummer til næste gang vi har låse/dørhåndtag problemer. Tak fordi du kom så hurtigt og hjalp os.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødte fysisk op i Bagger Slagelse og fik fin vejledning udfra mine foto omkring nødvendigt låseskift og ca pris, og aftalt montørbesøg. I dag så besøg af Tobias fra Bagger der hurtig dannede sig overb... Mehr ansehen

1. Schlosserei
  6. Installateur von Sicherheitssystemen

Über Bagger Låse & Alarm A/S

Vom Unternehmen geschrieben

Bagger Låse & Alarm A/S
Siden 1975 har vores virksomhed udviklet sig fra at være udelukkende et låsesmedsfirma til at være en af Danmarks største sikringsvirksomheder

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for mekanisk- og elektroniske løsninger, samt stort set alt inden for brandsikring til private og erhvervskunder.

Med omkring 100 dygtige og erfarne eksperter stræber vi altid efter at leverer høj kvalitet og forståelig sikkerhed til vores kunder. Vi lægger vægt på at have en åben og tillidsfuld dialog med vores kunder og sørger for at tilpasse løsningerne til specifikke behov.

Bagger Låse & Alarm A/S er en pålidelig partner, der altid gør vores bedste for at sikre kundernes sikkerhed.

4,7

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Mega tjekket

Mega tjekket, tryg og behagelig oplevelse. Kom med det samme og var bare nice og prof. Tusind tak!!

9. Juli 2023

Hej Mette

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os at vide, at du satte pris på vores hurtige respons og vores professionelle tilgang.

Vi vil gerne takke dig for din feedback og for at vælge vores firma. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

God dag fra hele teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtige og effektive.
Kun 5 stjerner kan gøre det.

8. Juli 2023

Hej Maria

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og fandt os hurtige og effektive. Dit rosende ord og de fem stjerner betyder rigtig meget for os - tak for dem!

Hilsen Thomas Bagger, på vegne af teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Rigtig fin service

Kom som aftalt.
Omkodede 5 låse
Mitta virkede yderst professionel og tog sig tid at vi kontrollerede om det hele virkede efterfølgende.
Kan anbefales.

8. Juli 2023

Hej Henrik

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er altid glade for at høre, når vores kunder oplever stor tilfredshed med vores service.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at alt fungerer korrekt, og det er fantastisk at høre, at vores tekniker tog sig tid til at kontrollere, om alt virkede efter omkodningen.

Vi vil gerne takke dig for, at give dig tid til at anbefale os. Din støtte og tillid betyder meget for os. Hvis du har brug for vores hjælp igen i fremtiden, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Endnu engang tak for din positive feedback.

Hilsen Thomas Bagger, på vegne af hele teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Fantastisk oplevelse

Det er desværre sjældent, at jeg oplever den grad af service og proffesionalisme, som jeg blev mødt af, da Mark blev tilkaldt akut for at bistå med min dør, der on/off gik i baglås og låste mig inde i min lejlighed. Han fixede hurtigt problemet og var yderst høflig og behagelig. Jeg ringer helt sikkert til Bagger igen, hvis jeg har behov for en låsesmed!

7. Juli 2023

Hej Julie

Mange tak for din fantastiske anmeldelse!

Dejligt at høre, at du oplevede en ekstraordinær grad af service og professionalisme, da du blev hjulpet af vores tekniker. Det betyder meget for os at vide, at han hurtigt løste problemet med din dør og samtidig var yderst høflig og behagelig.

Det er altid vores mål at levere den bedste service til vores kunder, og det glæder os at vide, at du er tilfreds med resultatet.

Vi sætter naturligvis også stor pris på din tillid til os og takker dig for at vælge vores virksomhed.

Hilsen Thomas Bagger, på vegne af hele teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Afvisning af reklamation

Skrev til Bagger for at reklamere over et ødelagt dørhåndtag, som var gået helt i forfald indenfor den normale reklamationsretsperiode. Blev mødt af Kristian (én af ejerne) med beskeden om at det kunne jeg ikke, da producenten ville afvise det som hærværk. Dørhåndtaget er faldet helt fra hinanden og gradvist har det skilt mere og mere. Min mindste fik håndfladen i klemme i dørhåndtaget, da det skilte - så jeg valgte at smide noget klisterbånd på, for at undgå yderligere klemmelus.
Nu hedder det sig at jeg har kendt fejlen længe og selv forsøgt at reparere det.
Magen til useriøs kundeservice skal man lede længe efter. Det mindste i kunne have gjort, var da at give det et skud og høre producenten? Når jeg så samtidig hører fra andre eksperter i branchen at det er en kendt fejl, så stopper min fatteevne! Ved godt at reklamation ikke giver penge i banken, men jeg har da en dør mere, der godt kunne bruge et lignende håndtag, så det var da en glimrende mulighed for at beholde en kunde. Hold jer væk!

29. Juni 2023

Kære Jesper

Det er naturligvis beklageligt, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din RUKO terrassedørlås.

Som certificeret forhandler af RUKO, har vi en dyb forståelse for deres produkter og baseret på de billeder, du har sendt os, er vores klare vurdering, at skaderne på dørhåndtaget ikke kan dækkes af RUKO garantien. Vi håbede, at vores forklaring telefonisk og via mail havde givet dig indsigt i hvorfor, men vi står selvfølgelig stadig til rådighed for yderligere afklaring, skulle du have behov for det.

Vores prioritet var at give dig en hurtig og præcis vurdering for at spare dig for yderligere ventetid på et svar fra RUKO. Desværre ville svaret ikke have været anderledes.

Det er dog ærgerligt, at du opfatter vores ærlige vurdering som useriøs kundeservice. Vores hensigt er altid at give den bedst mulige service til vores kunder, og vi beklager, hvis denne intention ikke er kommet klart frem. Vi ønsker at understrege, at vi ikke har nogen økonomisk fordel ved at afvise din reklamation - vi havde med glæde fået dækket din sag under en reklamation, hvis det var muligt.

Som RUKO-forhandler er vores ansvar dog at yde transparent service, hvilket også indebærer at give ærlige svar, selvom udkommet ikke altid stemmer overens med det, kunder måske håber på.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hilsen Thomas Bagger.

Hurtig og god service

Efter min datter fik stjålet sin taske med både nøgler, sygesikringsbevis og andet havde vi akut brug for at få omkodet vores lås på en søndag.
Et opkald og 20 minutter efter stod Marc på vores adresse - og inden der var gået en time fra opkaldet, var låsen omkodet og hele familien udstyret med nye nøgler! Super service!

18. Juni 2023

Hej Linnea

Tusind tak for din femstjernet anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Det er aldrig sjovt at opleve at få stjålet ens taske med vigtige genstande som nøgler og sygesikringsbevis. Vi forstår, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sit eget hjem, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med at omkode låsen og få jer alle forsynet med nye nøgler.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp igen eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din anmeldelse, god dag fra hele teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Fra godt til skidt...

Efter en glimrende oplevelse med en akut udrykning fra Bagger Låse i forbindelse med indbrud, har vi bestilt en såkaldt stanglås efter mål.

Firmaet har ikke svaret efter tre telefonopkald, hvor man lovede at ringe tilbage.

Elendigt...

Vi har nu fundet en anden låsesmed, der kan finde ud af at kommunikere med kunderne.

16. Juni 2023

Hej Leon

Vi beklager den utilfredsstillende oplevelse, du har haft med vores kommunikation og håndtering af din bestilling. Specielt efter din første glimrende oplevelse med vores akutte service.

I den efterfølgende sag har der været en kommunikationsfejl imellem vores kontor og vores tekniker, da vi har haft udfordringer med at skaffe den ønskede stanglås, hvilket har resulteret i en uventet ventetid. Vi beklager for den manglende tilbagemelding til dig, mens vi afventede besked fra vores leverandør.

Vi har forsøgt gentagne gange at kontakte dig siden d. 20. juni, men desværre forgæves. Vi havde håbet at fange dig direkte, så vi kunne beklage situationen.

Det er vigtigt for os at understrege, at denne sag ikke er i overensstemmelse med standarden hos Bagger Låse & Alarm. Vi tager din feedback alvorligt og håber at kunne genskabe din tillid til os.

Du er meget velkommen til at kontakte Jesper Jørgensen på tlf. 88 80 95 13.

Mange hilsner fra teamet hos Bagger Låse & Alarm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hjælp efter syv forgæves opkald til andre låsesmede med døgnservice.
Marc var meget venlig og hjælpsom - god service!

15. Juni 2023

Hej Steen

Mange tak for din femstjernet anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at vores døgnvagts service hurtigt kunne hjælpe dig, og at du havde en positiv oplevelse med vores tekniker. Det betyder meget for os at få tilbagemeldinger fra vores kunder.

God fredag til dig fra hele teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Fik smækket mig ude

Fik smækket mig ude, og kunne kun konstatere at naboen som har min ekstranøgle, var på ferie ☹️
Fik hurtigt kontakt med Bagger låseservice, og fik en god service af Mark, som ankom hurtigt og fik lukket mig ind igen 😊👍🏽
En ærgerlig hændelse som blev ordnet til UG.

15. Juni 2023

Hej Martin

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med at få adgang til dit hjem igen. Din ros betyder meget for os, og vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

God weekend til dig fra teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende og hurtig service!

Jeg havde mistet mine nøgler og kunne derfor ikke få adgang til min lejlighed. Jeg kom hurtigt igennem til Bagger, som hjalp mig med det samme. En stor tak til især Jesper for den gode service!

1. Juni 2023

Hej Marie

Tak for din femstjernede anmeldelse - vi sætter stor pris på den!

Det glæder os at høre, at du hurtigt fik hjælp til at komme ind i din lejlighed igen, og at vores tekniker Jesper leverede en god service. Vi har videregivet din ros til ham :)

Mange tak igen for din feedback, og hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

God sommer til dig fra hele teamet her fra Bagger Låse & Alarm.

En God service samt pris

Har skiftet udbyder til Bager Låse & Alarm og der har jeg fået en super service fra starten.
Kontaktede deres sælger og fik en rigtig god pris på Alarm, Tågesikring og Kamera efter accept af tilbuddet blev det hele installeret meget hurtigt af servicemindet tekniker.

3. Februar 2023

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S

Tak for jeres positive anmeldelse af vores virksomhed. Det glæder os at høre, at I har fået en super service fra vores team helt fra start.

Vi sætter selvfølgelig også stor pris på, at I valgte os som jeres samarbejdspartner på tyverialarm, tågesikring og videoovervågning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik skiftet en lås i hoveddøren

Fik skiftet en lås i hoveddøren. De gav hurtigt et fint tilbud som jeg accepterede, hvorefter de gik i gang med det samme. Det var let og hurtig service og vi er godt tilfredse med arbejdet. Kan klart anbefale dem.

19. April 2023

Hej Thomas

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af vores service.

Vi bestræber os altid på at levere hurtig og pålidelig service til vores kunder, så det er rart at høre, at vi kunne opfylde dine forventninger.

Endnu engang tak for din feedback og tillid til vores virksomhed. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden, hvis du skulle få brug for vores assistance.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og perfekt udført arbejde.

Det er ikke første gang og ej heller sidste gang vi ringer til Bagger låse. Nok var min mail ikke blevet besvaret efter nogle dage, men da jeg så ringede til dem, så gik det bare til UG+. Montøren kom som aftalt, var meget flink, og udførte arbejdet til UG+ og kom med gode løsninger. Så jeg kan kun anbefale I ringer til Bagger, det er dem uden hakker og vi takker. 😉 MVH Søren.

27. März 2023

Hej Søren

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse af vores virksomhed. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for at høre, at vores montør var venlig og udførte arbejdet til din fulde tilfredshed.

Vi beklager naturligvis, at din mail ikke blev besvaret med det samme, men er glade for at høre, at vi kunne løse problemet til UG+ efterfølgende 😊

Endnu engang mange tak for din feedback, og forslaget til et nyt slogan 😄

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Farlige løsninger med døre der…

Farlige løsninger med døre der automatisk åbner om natten og blottede ledninger. Langt dyrere end konkurrenterne og megastore forsinkelser. Aldrig igen.

29. März 2023

Hej Alexander

Vi har læst din anmeldelse, men vi kan bestemt ikke genkende dine påstande. Det kan skyldes, at du ikke er den direkte kunde i sagen, og derfor ikke har fuldstændig indsigt i den faktiske situation.

Vi vil gerne understrege, at vi arbejder i tæt samarbejde med din ejendomsbestyrelse, som er den faktiske kunde i denne sag, og at de er en tilfreds kunde. Vi har også talt med dem om dine påstande om farlige løsninger og forsinkelser, og de kan ikke genkende dem.

Sagen forløber derimod helt som planlagt, og vi synes derfor ikke, det er fair at beskylde vores virksomhed for nævnte punkter. Vi sætter stor pris på vores samarbejde med din ejendomsbestyrelse og vil fortsætte den gode dialog for at sikre, at alle behov og ønsker bliver opfyldt.

Hvis du har yderligere bekymringer, vil vi gerne opfordre dig til at kontakte din ejendomsbestyrelse direkte. De er den faktiske kunde i denne sag og har den nødvendige indsigt og nødvendig information til at håndtere eventuelle bekymringer fra beboer på den mest hensigtsmæssige måde.

Hilsen Thomas Bagger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DEJLIG HURTIG SERVICE DA VI SKU HAR LÅS…

DEJLIG HURTIG SERVICE DA VI SKU HAR LÅS I VORES NYE LAGER

2. März 2023

Hej Jan

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse!

Vi at glade for at høre, at du oplevede hurtig service hos os. Vi ser frem til at hjælpe jer næste gang, I måtte have behov for sikringshjælp.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi skulle skifte lås på 3 døre og…

Vi skulle skifte lås på 3 døre og aftalte tid med Bagger Låse. Da låsesmeden ankommer spørger jeg ind til pris på udskiftning af hele cylinderen istedet for om-kodning. Han ringer til kontoret og jeg får oplyst en pris på 4850,- men at det var billigere med om-kodning. Vi vælger om-kodning og får så efterfølgende faktura på 5500,- !!!!!
Ved kontakt til Bagger Låse får jeg at vide at vi må have talt forbi hinanden da prisen på 4850,- var per dør. Havde jeg valgt at få udskiftet låse cylinder så var det så blevet 14.550,- !!!!!!!
Jeg kan kun opfordre andre til ikke at bruge Bagger Låse. Deres priser er jo helt på månen. Jeg føler mig godt og grundigt snydt og ville ønske at jeg havde set Trustpilot inden jeg kontaktede firmaet.

27. Februar 2023

Hej igen Ole

Tak for den gode dialog i telefonen, da det naturligvis er beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse med os, for det har aldrig været vores hensigt.

Det er vigtigt for os at forklare, at det oprindelige tilbud på 4.850 kr. indebar udskiftning af låsecylinderne og omkodning af 2 døre (ikke pr. dør som du skriver), hvilket var en kommunikationsfejl i mellem vores låsesmed og kontor, da tilbuddet skulle have været givet til 3 døre.

Det, der rent faktisk er blevet udført af vores låsesmed med den bedste intention, var udskiftning af 6 stk. tromler RUKO 1200 og 6 omkodninger på dine tre døre (og tilhørende 3 nøgler). Dette var den bedste og billigste løsning for dig.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du finder denne pris alt for høj, da vi følger standard markedspris i hele sikringsbranchen.

Som vi talte om i telefonen, så vi beklager, at prisen er blevet ændret undervejs i processen, og holder naturligvis fast i det oprindelige tilbud på 4.850 kr., og sørger dermed for, at du får tilbagebetalt referencen på 671,83 kr.

Du er velkommen til at kontakte Thomas Bagger på tlf. 88 80 93 16, hvis du har spørgsmål.

Hilsner fra teamet hos Bagger Låse & Alarm.

God pris og service!

Havde en rigtig god oplevelse med Bagger Låse, som rykkede hurtigt ud og var meget fleksible med tidspunkt. God service, gode (lave) priser og jeg kom ind i min lejlighed på nærmest ingen tid. Stor anbefaling herfra!

17. Februar 2023

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S

Hej Maja, mange tak for din 5 stjernet anmeldelse - vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse fra start til slut :)

Hilsen Thomas Bagger, på vegne af teamet hos Bagger Låse & Alarm A/S.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores søn på 2 havde låst sig inde på …

Vores søn på 2 havde låst sig inde på badeværelset. De guider os over telefonen hvordan vi kunne få låsen op hurtigt efter vi havde sendt billeder af dør og lås og tog sig heller ikke betaling for ulejligheden

Tusind tak for hjælpen

17. Februar 2023

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S

Hej igen, vi var glade for at kunne hjælpe i den uheldige situation. Godt at det hele løste sig.

Mange tak for anmeldelsen. Hilsen Thomas Bagger på vegne af teamet her hos Bagger Låse & Alarm A/S.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig udrykning god service

Vi fik skiftet vores låse med kort varsel. God service og kommunikation.

19. Januar 2023

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S

Hej Stephane, tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at du oplevede god service, det betyder meget for hele vores team.

Hilsen Thomas Bagger, på vegne af Bagger Låse & Alarm A/S.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Betaling kontant og få tilsendt en…

Betaling kontant og få tilsendt en rykker pr. mail? Der gik et eller andet i baglås

11. Dezember 2022

Hej Rene

Du har helt ret, vores salgsassistent i butikken havde tankerne i baglås, da hun ved en fejl også oprettede en faktura til dig.

Fejlen blev rettet og vi beklager naturligvis ulejligheden.

Vi håber at kunne gøre os fortjent til de sidste 2 stjerner næste gang du besøger os.

Godt nytår til dig fra hele teamet her hos Bagger Låse & Alarm.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr