Marco super sød, venlig, serviceminded, tolerant. Gider godt lige gøre lidt ekstra. Gemmer Jeres telefonnummer til næste gang vi har låse/dørhåndtag problemer. Tak fordi du kom så hurtigt og hjalp os.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg stod i en virkelig ubehagelig situation, hvor jeg havde låst mig selv ude, men fik den bedste hjælp af Pierre “låsesmed”og god vejledning Han var rolig, imødekommende og meget professionel –... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Døveforeningen af 1866's store og gamle ejendom har fået opgraderet alle de vigtigste døre med Salto briknøglesystem. Her har vi ad flere omgange haft en god og imødekommende oplevelse af flere folk f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mødte fysisk op i Bagger Slagelse og fik fin vejledning udfra mine foto omkring nødvendigt låseskift og ca pris, og aftalt montørbesøg. I dag så besøg af Tobias fra Bagger der hurtig dannede sig overb... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ndr. Ringgade 70B, 4200, Slagelse, Dänemark
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Mega tjekket, tryg og behagelig oplevelse. Kom med det samme og var bare nice og prof. Tusind tak!!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fantastisk service. Hurtige og effektive.
Kun 5 stjerner kan gøre det.

Kom som aftalt.
Omkodede 5 låse
Mitta virkede yderst professionel og tog sig tid at vi kontrollerede om det hele virkede efterfølgende.
Kan anbefales.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Det er desværre sjældent, at jeg oplever den grad af service og proffesionalisme, som jeg blev mødt af, da Mark blev tilkaldt akut for at bistå med min dør, der on/off gik i baglås og låste mig inde i min lejlighed. Han fixede hurtigt problemet og var yderst høflig og behagelig. Jeg ringer helt sikkert til Bagger igen, hvis jeg har behov for en låsesmed!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Skrev til Bagger for at reklamere over et ødelagt dørhåndtag, som var gået helt i forfald indenfor den normale reklamationsretsperiode. Blev mødt af Kristian (én af ejerne) med beskeden om at det kunne jeg ikke, da producenten ville afvise det som hærværk. Dørhåndtaget er faldet helt fra hinanden og gradvist har det skilt mere og mere. Min mindste fik håndfladen i klemme i dørhåndtaget, da det skilte - så jeg valgte at smide noget klisterbånd på, for at undgå yderligere klemmelus.
Nu hedder det sig at jeg har kendt fejlen længe og selv forsøgt at reparere det.
Magen til useriøs kundeservice skal man lede længe efter. Det mindste i kunne have gjort, var da at give det et skud og høre producenten? Når jeg så samtidig hører fra andre eksperter i branchen at det er en kendt fejl, så stopper min fatteevne! Ved godt at reklamation ikke giver penge i banken, men jeg har da en dør mere, der godt kunne bruge et lignende håndtag, så det var da en glimrende mulighed for at beholde en kunde. Hold jer væk!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Efter min datter fik stjålet sin taske med både nøgler, sygesikringsbevis og andet havde vi akut brug for at få omkodet vores lås på en søndag.
Et opkald og 20 minutter efter stod Marc på vores adresse - og inden der var gået en time fra opkaldet, var låsen omkodet og hele familien udstyret med nye nøgler! Super service!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Efter en glimrende oplevelse med en akut udrykning fra Bagger Låse i forbindelse med indbrud, har vi bestilt en såkaldt stanglås efter mål.
Firmaet har ikke svaret efter tre telefonopkald, hvor man lovede at ringe tilbage.
Elendigt...
Vi har nu fundet en anden låsesmed, der kan finde ud af at kommunikere med kunderne.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fik hjælp efter syv forgæves opkald til andre låsesmede med døgnservice.
Marc var meget venlig og hjælpsom - god service!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fik smækket mig ude, og kunne kun konstatere at naboen som har min ekstranøgle, var på ferie ☹️
Fik hurtigt kontakt med Bagger låseservice, og fik en god service af Mark, som ankom hurtigt og fik lukket mig ind igen 😊👍🏽
En ærgerlig hændelse som blev ordnet til UG.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Jeg havde mistet mine nøgler og kunne derfor ikke få adgang til min lejlighed. Jeg kom hurtigt igennem til Bagger, som hjalp mig med det samme. En stor tak til især Jesper for den gode service!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Har skiftet udbyder til Bager Låse & Alarm og der har jeg fået en super service fra starten.
Kontaktede deres sælger og fik en rigtig god pris på Alarm, Tågesikring og Kamera efter accept af tilbuddet blev det hele installeret meget hurtigt af servicemindet tekniker.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Fik skiftet en lås i hoveddøren. De gav hurtigt et fint tilbud som jeg accepterede, hvorefter de gik i gang med det samme. Det var let og hurtig service og vi er godt tilfredse med arbejdet. Kan klart anbefale dem.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Det er ikke første gang og ej heller sidste gang vi ringer til Bagger låse. Nok var min mail ikke blevet besvaret efter nogle dage, men da jeg så ringede til dem, så gik det bare til UG+. Montøren kom som aftalt, var meget flink, og udførte arbejdet til UG+ og kom med gode løsninger. Så jeg kan kun anbefale I ringer til Bagger, det er dem uden hakker og vi takker. 😉 MVH Søren.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Farlige løsninger med døre der automatisk åbner om natten og blottede ledninger. Langt dyrere end konkurrenterne og megastore forsinkelser. Aldrig igen.

DEJLIG HURTIG SERVICE DA VI SKU HAR LÅS I VORES NYE LAGER

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi skulle skifte lås på 3 døre og aftalte tid med Bagger Låse. Da låsesmeden ankommer spørger jeg ind til pris på udskiftning af hele cylinderen istedet for om-kodning. Han ringer til kontoret og jeg får oplyst en pris på 4850,- men at det var billigere med om-kodning. Vi vælger om-kodning og får så efterfølgende faktura på 5500,- !!!!!
Ved kontakt til Bagger Låse får jeg at vide at vi må have talt forbi hinanden da prisen på 4850,- var per dør. Havde jeg valgt at få udskiftet låse cylinder så var det så blevet 14.550,- !!!!!!!
Jeg kan kun opfordre andre til ikke at bruge Bagger Låse. Deres priser er jo helt på månen. Jeg føler mig godt og grundigt snydt og ville ønske at jeg havde set Trustpilot inden jeg kontaktede firmaet.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Havde en rigtig god oplevelse med Bagger Låse, som rykkede hurtigt ud og var meget fleksible med tidspunkt. God service, gode (lave) priser og jeg kom ind i min lejlighed på nærmest ingen tid. Stor anbefaling herfra!

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vores søn på 2 havde låst sig inde på badeværelset. De guider os over telefonen hvordan vi kunne få låsen op hurtigt efter vi havde sendt billeder af dør og lås og tog sig heller ikke betaling for ulejligheden
Tusind tak for hjælpen

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Vi fik skiftet vores låse med kort varsel. God service og kommunikation.

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Betaling kontant og få tilsendt en rykker pr. mail? Der gik et eller andet i baglås

Antwort von Bagger Låse & Alarm A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.