Bad og Fliser A/S Bewertungen 183

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til trods for at jeg kom med en lille reparationsopgave, har jeg fået ekstrem god service. Thomas og Trolle har brugt lang tid på at finde de helt rigtige fliser selvom opgaven var af begrænset stør... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har nu ventede 14 måneder for at få en armatur leveret. Jeg har været meget skuffet over vores kontakt person som har "lovet at række ud når der er noget nyt" og som synes at det at vi ønsker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft gode oplevelser med Bad og Flisers personale i alle tre afdelinger - butik i city, butik i Glostrup og lager i Brøndby. Jeg var inde og kigge på fliserne i city, hvor jeg fik god og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle faktisk kun have besøgt en butik overfor, da vi så Bad og Fliser butikken. Vi gik derind blot for lige at se deres udvalg, men havde egentlig tænkt vi ville købe det hele i Århus. Men v... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung
  2. Innenarchitekt
  3. Fliesenfachhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

183 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ved returnering af et håndvaskearmatur…

Ved returnering af et håndvaskearmatur har jeg fået en helt fantastik service, og meget behagelig og kompetent betjening.

23. Januar 2024

Hej Bjarne

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at du har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med returnering af en vare.

Vi håber at se dig Bad & Fliser igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dennis Tronborg fra Bad og Fliser har…

Dennis Tronborg fra Bad og Fliser har ydet en fantastisk service i forbindelse med en reklamation på vores knapt 1 1/2 år gamle Ifö toiletmøbel.
På trods af Ifö nægtede at leve op til deres egen garanti, holdt Dennis Tronborg fra Bad og Fliser os fuldstændig skades fri. Vi vil til en hver tid anbefale Bad og Fliser! Og specielt Butikschef Dennis Tronborg, som har været hjælpsom udover det sædvanlige!
Han er et godt forbillede for sine ansatte!

18. Dezember 2023

Hej Dennis

Rigtig godt nytår.

Tak for din meget positive og personlige anerkendelse af vores serviceniveau i Bad & Fliser.

Vi gør os umage for at sikre, at vores kunder oplever en god service, og det gør os rigtig glade når det er muligt at indfri de forventninger vores kunder har.
Både når det er i salgssituationer, og i eventuelle reklamationssager.

Dine rosende ord er videregivet til vores butikschef Dennis - han er helt klart et godt forbillede for vores kollegaer i butikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bad og Fliser leverede en førsteklasses…

Bad og Fliser leverede en førsteklasses oplevelse, og Benjamin var en nøglefigur i dette.

Hans professionelle tilgang, ekspertise, hjælpsomhed og opmærksomhed på detaljer gjorde hele processen problemfri. Resultatet taler for sig selv! - Enestående oplevelse og høj kvalitet.

På trods af at vi flere gange ændrede mening og ville lave vores bestilling om, var Bad og Fliser meget hjælpsomme med dette.
De gjorde det derfor muligt for os at få vores drømme badeværelse i meget høj kvalitet.

Vi vil helt sikkert benytte Bad og Fliser næste gang, vi skal have lavet et badeværelse.
Og vi kan derfor på alle punkter klart anbefale Bad og Fliser og ikke mindst Benjamins ekspertise.

Dbh. Nichlas og Sarah

7. Oktober 2023

Hej Nichlas og Sarah

Tak for jeres meget fine og personlige anmeldelse af Bad & Fliser, og ikke mindst Benjamin.

Når samspillet med vores kunder lander i et resultat med enestående oplevelse af høj kvalitet, så bliver vores mål i den grad opfyldt.

Vejen til det bedste resultat er sjældent den direkte, og vi ønsker at være hjælpsomme i hele processen.

Vi ønsker jer tillykke med jeres projekt, og glæder os til at byde jer velkommen igen når I står overfor næste projekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sam Al is represents the best customer…

Sam Al is represents the best customer experience that i have ever experienced whilst in Denmark. Nothing is ever to challneging for him. What a pleasure dealing with Sam and his team.

11. Dezember 2023

Dear Andrew

Thank you very much for your very nice review.
It makes us proud when we get such a great review on both Sam and our entire sales team.

Hope to see you back soon.

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra start til slut en skøn…

Fra start til slut en skøn kundeoplevelse, hvor både showroom-, salgs- (Rehan) og lagermedarbejdere udviste overskud og god rådgivning— og allervigtigste: Vores badeværelse er blevet så flot! Tak til Bad og Fliser for god kvalitet, service og priser!

24. November 2023

Hej Louisa

Først og fremmest tillykke med dit nye badeværelse.

Vi er super glade for at du har haft en rigtig god kundeoplevelse med alle de medarbejdere du har haft kontakt med.
Vi ønsker netop at kunne levere samme gode kundeservice i alle faser, - om det er rådgivning, salg, eller udlevering af varer.

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fornem service til lille kunde

Kan stærkt anbefale. Vi havde købt for mange fliser til et lille køkkenprojekt og fik uden problemer lov at returnerer de overskydende.

23. November 2023

Hej Martin

Vi vil rigtig gerne levere optimal service igennem hele forløbet
Og når det er muligt, hjælper vi selvfølgelig vores kunder med overskydende produkter.

Tak for den fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den mest professionelle og fantastiske…

Den mest professionelle og fantastiske service. Mine varmeste anbefalinger

23. November 2023

Hej Lise

Mange tak for de varme anbefalinger. Det er dejligt at du har haft en god oplevelse hos os.

Professionelt

Professionelt - service og rådgivning ud over det sædvanlige, både før, under og efter køb.

En virkelig god oplevelse

20. November 2023

Hej Chanette

Tak fordi du bruger tid på at anmelde din positive oplevelse hos os.

Vi ønsker at være med i hele processen hos vores kunder, og bestræber os på at levere professionel rådgivning og service under hele forløbet.

Vi håber at se dig igen i Bad & Fliser, når dit næste projekt melder sig.

fra en tilfreds kunde

Stort, flot showroom med stort udvalg, venlig og imødekommende personale, serviceminded
Jeg kan varmt anbefale Bad & Fliser i Glostrup.

20. September 2023

Hej A.R

Tak for den varme anbefaling af vores showroom, samt den fine anerkendelse af vores dygtige personale.

Skilled and personal service

Awesome service and products. Very personal and friendly, quick deliveries and a great eye for detail and design. We searched forever for stone sinks and faucets in copper and found it at B&F. Highly recommended!

13. November 2023

Dear Mattias

Thanks for the nice review.
It makes us happy that we can accommodate very specific products - and at the same time deliver good service and fast delivery.

Best regards

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde et problem med min 4 år gamle…

Havde et problem med min 4 år gamle bruseløsning, som bliver løst uden beregning selvom garantiperioden var udløbet.

Der er virkelig god service.

13. November 2023

Hej Peter

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med en løsning.

Det er afgørende for os, at vores kunder oplever god service hele vejen igennem salgsprocessen.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, det sætter vi stor pris på.

Super service og vejledning

Vi har købt gulv- og vægfliser samt brusersæt med blandingsbatteri hos Bad & Fliser og vi har været super tilfredse med hele forløbet. Rigtig god vejledning til vores badeværelseprojekt og udvælgelse af fliser, gode priser og hurtig levering.
Vi har endda også fået en gratis reservedel til vores bruser der skulle udskiftes et års tid efter køb.
Klar anbefaling herfra.

2. November 2023

Hej Aleksander

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det gør os både stolte og glade når vi får tilbagemelding på, at vi leverer en totaloplevelse til vores kunder.

Held og lykke med badeværelsesprojektet, vi håber at se dig i vores showroom igen når det næste projekt melder sig.

Fantastisk service!

I forbindelse med fremskaffelsen af en sjælden reservedel oplevede jeg en fantastisk velvillighed der førte til at reservedelen på effektiv vis blev fremskaffet - og alt sammen samme dag!

31. Oktober 2023

Hej Carsten

Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe dig, og du har fået den vare som du efterspurgte.

Vi gør os rigtig umage for at imødekomme alle vores kunders forskellige behov - både store og små opgaver, og standard- eller "sjældne" produkter.

Tak for den fine anmeldelse af vores service og effektivitet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verdens dårligste service

Fedt showroom og flinke, men så stopper det også der. Vi har købt brusearmatur i børstet kobber, farven var ikke ens på de forskellige ting, håndklæder knager var farven heller ikke i orden, toiletholdere det samme samt brusehoveder var også forkert farve. Manchet manglede til den ene håndklædetørrer som heller ikke kan slukkes. Rosetter til kararmatur manglede. Afleverede en del af tingene tilbage for oven en måned siden og har ikke fået penge tilbage. Godt vi ikke købte alle de andre ting til to nye badeværelser der. Har aldrig oplevet så dårlig service noget sted. Så brug showroom som inspiration og køb tingene andre steder.

27. Oktober 2023

Hej Peter

Vi beklager din dårlige oplevelse med den manglende service i Bad & Fliser.

Årsagen til at din anmeldelse først besvares nu, er at du har haft løbende dialog med vores forretningschef Dennis, som stadig forsøger at imødekomme de behov som ikke blev opfyldt tidligere.

Vi håber, at vi lander din oplevelse et helt andet sted end tidligere, og beklager endnu engang at vi ikke formåede det fra start.

Super god betjening

Vi havde en super oplevelse, god og professionel rådgivning, samt sødt personale

16. Oktober 2023

Hej Alicja

Tak for din pæne anmeldelse af Bad & Fliser.
Vi håber at se dig i vores showroom igen.

Mega god service

Mega god service! For det første, flotte varer og priser.
Meget hurtigt klargøring til afhentning på lager - og lageret fungerede også bare!

Jeg finder så ud af efter nogle dage, at jeg fortryder to af de valgte flisefarver - og de har på under et døgn sendt returseddel og bestilt to andre farver til mig i stedet.

Super - top service!

29. September 2023

Hej Monica

Tak for den meget fine anmeldelse af både butik og lager.

Vi gør os umage for at levere den komplette kundeoplevelse fra inspiration, rådgivning og beslutning, til levering.
Og din tilbagemelding sikrer, at vi ved om vi gør det godt nok, og at vi fortsætter med at udvikle os i den rigtige retning.

Håber du ender med præcis de farver du gerne vil have.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og vejledning.

God service og vejledning.
Meget behjælpelige med problemløsninger

19. September 2023

Hej Flemming

Tak for den fine anmeldelse af vores service.
Vi håber at problemløsningen sikrede, at du endte ud med et godt resultat.

Glæder os til at møde dig i butikken en anden gang.

Ina/ Bad & Fliser

Super sted at handle

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Bad og Fliser 👍 der er en super service også selv om det ikke var “stor-køb” jeg handlede. Jeg er meget tilfreds og vil give dem 6 stjerner ud af 5 👌🏻🤩🥳

17. August 2023

Hej Jeanette
Tak for fuld plade på stjernerne - og endda lidt over.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, og håber du kommer retur og handler hos os - både når du skal handle "småt", og når du skal handle "stort".

Ina/ Bad & Fliser

Dygtig medarbejder - Rehan - i Glostrup

Rehan, rådgiver i Glostrup, er dygtig, kender produkterne, og yder topservice. Samtidig formår han at man går fra butikken glad og med et smil på læben.

15. August 2023

Hej Christina
Din flotte anerkendelse af Rehans kompetence og kundeservice er givet videre med det samme. Tak.

Vi er stolte af vores dygtige medarbejdere, og glade for at du som kunde får den optimale service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Assistance pr omgående og meget…

Assistance pr omgående og meget engageret. Dejligt om kompentent.

10. August 2023

Hej Palle

Tak for den meget positive anmeldelse og de 5 stjerner.

Det gør os meget glade at du oplever en høj faglighed og stort engagement når du besøger os.

Ina / Bad & Fliser

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr