Verdens dårligste sushi og service. Båndet var nærmest tomt, sushien smagte og lugtede mærkeligt, buffeten var nærmest tom og deres seafood der lå deroppe lugtede. Tjenerne stod bare og kigged... Mehr ansehen
O stjerner ville jeg give hvis jeg kunne, dårlig mad og virkelig dårlig betjening hvis man kan kalde det betjening. Næsten ingen mad og det der var, var virkelig tørt og kedeligt. Vi gjorde opmærksom... Mehr ansehen
Virkelig dårlig oplevelse – kan ikke anbefales Mit besøg hos Restaurant Azuma i Køge var en kæmpe skuffelse. Der var ingen sushi på båndet som i intet. steg selv afdellingen var kedeligt og ui... Mehr ansehen
Skulle have læst anmeldelserne forinden. Stort set tomt rullebånd. Hele meningen med running sushi går tabt. Den ene stjerne går til den søde unge kvindelige tjener, der også beklagede, da vi gik efte... Mehr ansehen
En dybt skuffende oplevelse hos Azuma i Køge – langt fra anbefalelsesværdigt
Jeg har besøgt mange restauranter gennem årene, men mit besøg hos Azuma i Køge står desværre som en af de mest skuffende oplevelser til dato. Det var alt andet end det, vi havde håbet på – og jeg vil på det kraftigste fraråde andre at spilde deres tid og penge her.
Vi ledte efter et sted med running sushi i Køge og fandt Azuma gennem en hurtig Google-søgning. Det virkede umiddelbart lovende, men allerede ved første øjekast på deres hjemmeside begyndte tvivlen at melde sig. Der var intet sted på siden, hvor running sushi blev fremhævet, eller hvor man fik et klart billede af, hvad de egentlig tilbyder. Hjemmesiden fremstår mest som en platform for takeout og takeaway, hvilket efterlod os forvirrede over, om der overhovedet var en spis-i restaurationsdel – og det var måske forklaringen på, at vi stort set var de eneste gæster i restauranten.
Selve madoplevelsen var desværre også under al kritik. Running sushi-konceptet virkede nærmest halvhjertet. Der var kun 1-2 forskellige slags sushi på båndet, og de kom i en ensformig strøm uden nogen form for variation eller spænding. Det meste bestod af laks – og det føltes som om, "laks med laks" var deres eneste idé om, hvad sushi skal være. Ingen kreative sammensætninger, ingen specialiteter, ingen nye smagsindtryk – blot en uinspireret og kedelig servering.
Buffeten var heller ikke imponerende. Udvalget var sparsomt og uden de klassikere eller favoritter, man normalt forbinder med en asiatisk buffet. Kvaliteten bar præg af, at maden havde stået fremme for længe, og vi oplevede ikke noget, der gjorde det værd at vende tilbage for.
Servicen var hverken god eller dårlig – men den bar præg af uopmærksomhed. Vi fik f.eks. aldrig udleveret et menukort, og ingen orienterede os om, hvordan konceptet fungerede, eller hvad der var inkluderet i prisen. Det førte til en uheldig situation, da vi bad om en is til vores treårige søn efter maden – hvilket ellers ofte er inkluderet i lignende tilbud. I stedet blev vi overraskede med en regning, hvor isen alene kostede 49 kr. for en lille portion til et barn. Det virkede ikke blot dyrt, men også misvisende, når man troede, man havde valgt en samlet løsning med "all you can eat."
Alt i alt var oplevelsen mangelfuld, kedelig og uprofessionel. Restauranten virker ikke til at have nogen klar identitet – er det et takeout-sted, et buffetsted, eller en sushi-restaurant? De forsøger at være lidt af det hele, men formår ikke at gøre noget af det godt.
Mit råd: Brug pengene et andet sted. Der findes mange bedre alternativer – både i Køge og i omegnen – hvor man får mere kvalitet, bedre service og en helhedsoplevelse, der rent faktisk er værd at anbefale.
Skuffende oplevelse, ingen sushi
Skuffende oplevelse!
Da vi ankom sad der 5 andre kunder.
Vi tager sushi og spiser, venter på mere på båndet, der går lang tid så kommer lidt mere. Vi finder lidt i buffeten. Venter igen på der kommer mere sushi på båndet. I mellemtiden er der ankommet 14-16 flere gæster og alle sidder bare og tænker, hvornår kommer det mere sushi. Til sidst går vi da der ikke kommer mere sushi, der laves en masse take away ordrer.
Der manglede håndsæbe på 2 ud af 3 wc, meget uhygiejnisk når det er et buffet sted.
Personalet havde mere travlt med at tale inbyrdes og flirte i baren.
Vi kommer ikke mere!
Azuma mistede mig som kunde i fredags
Azuma mistede mig som ellers storkunde i fredags - super ærgerligt, for deres sushi er fantastisk.
Bestilt mad til et selskab med ønsket levering gennem Just Eat kl 19:00.
Ca 19:20 ringer jeg til restauranten for at høre, hvad status er og om de kan tracke chaufføren.
Får at vide, at han er på vej og at der går 5-10 min.
Ca 19:40 ringer jeg så igen til restauranten, og får samme besked om, at chaufføren er på vej. 5-10 min vil der gå. Står efterhånden med et ret så sultent selskab. Samtidig ringer jeg til Just Eat for at bede om hjælp til tracking etc. Just Eat ringer til restauranten og retur til mig om, at bestillingen slet ikke er lavet endnu, og at restauranten har overset bestillingen. Men at de ville starte på at lave bestillingen og sende den - turde jeg slet ikke stole på, som kl nu var over 20.
Kan ske fejl, yes, men på ingen måde professionelt eller acceptabelt at lyve overfor kunden, og så to gange!!!!
Øv og atter øv. Rend og hop.
Må desværre give de fleste andre gæster…
Må desværre give de fleste andre gæster ret i at Azuma har mistet gnisten … dårlig mad kedelig udvalg af sushi samt den running sushi imontrene køre i er varm,og ikke kold
Deres varme retter er kold i montrene.
Maden Virker på ingen måde frisk.
Ingen øl til servering da der var flere af deres øl der var udsolgt.
Personale virker uoplagte står med hovederne dybt begravet i deres telefoner.
Modtog dårlig tun
Modtog dårlig tun.
Jeg bestilte sushi hos Azuma med levering. 10 af stykkerne var med tun. Farven på tunen var meget grå, fisken var slimet og lugtede af dårlig fisk. Vi ringede til Azuma for at fortælle hvad vi havde modtaget. De ville ikke gøre noget ved det andet end at give gratis rejechips næste gang vi skulle bestille mad derfra.
Skuffende sushioplevelse uden variation
Min kæreste og jeg besøgte azuma, idag og vi var ekstremt skuffede. Vi valgte dette sted på grund af deres “spis alt hvad du kan” running sushi koncept, men der var næsten ingen sushi tilgængelig. Når der endelig kom sushi, var det altid den samme type uden nogen variation overhovedet. Oplevelsen var virkelig dårlig og levede slet ikke op til vores forventninger. Vi forlod restauranten meget utilfredse. Jeg vil ikke anbefale denne restaurant til nogen, der søger en god sushioplevelse.
På Azumas hjemmeside ser jeg et tilbud…
På Azumas hjemmeside ser jeg et tilbud på stiks med 15% rabat, som jeg ringer og bestiller på vej til Køge.
Da jeg ankommer 20 min. efter som aftalt, er ordren færdig. I stedet for de 15% rabat, vil de kun give 10% da ordren er indtelefoneret og ikke lavet via deres APP.
Jeg protesterer da det på ingen måde fremgår af deres hjemmeside. Det hjælper dog ikke.
Oksestiksene er tørre og senede og så seje, at vi må spytte halvdelen ud, da det er direkte uspiseligt.
Kyllingestiksene er smagsløse, tørre og seje.
Laksestiksene er tørre og lugter og smager ikke friske.
Rejestiksene er hårde og ikke særligt lækre.
En dyr og trist oplevelse.
Da der ikke er en e-mailadresse på hjemmesiden må jeg melde ud på dette site.
Tom buffe ingen sushi på båndet
Besøgte Azuma lørdag aften kl. 19.15 og der var tomt i alle fade og kun få stykker sushi kørte rundt på båndet. Meget dårlig oplevelse !
Maden var klar 1,5 time for sent…
Maden var klar 1,5 time for sent nytårsaften.
Dårlig oplevelse
Dårlig betjening.
Ringe udvalg af sortiment - tjener meddelte at de var løbet tør for råvare og først fik nyt i morgen.
Trods ringe og begrænset udvalg var pris stadig uforandret. 🫣🫣🫣
Turde ikke tage chancen.
Jeg tænkte at jeg ville lade anmeldelserne om dårlig mad komme Azuma til gode, men vi fortrød så snart, vi havde sat os til bords. Sushien på båndet lignede noget, som havde kørt rundt i 14 dage. Vi rejste os og gik. Vi kommer ikke igen.
I bought an open return to Edinburgh…
I bought an open return to Edinburgh the train up was lump, clearly signposted at kings cross that the first five coaches were for Edinburgh and lumo. I booked the return train through the lner app, I found it hard to book a return seat very confusing finally did and booked a train that I only realised was azuma and not lumo when ticket checker came around. I booked the ticket but was not asked for money by the app so I assumed it was fine. I was charged £87 on the train. Told that my open return said lu mo only on very small text. I seem to be able to book either train company through the app, without warning or notification, almost bound to catch people out. Train guard sneered , saying as I had such a cheap return I should not expect to be on azuma.
Kan ikke give 0 men kan ikke så
Lækkert sushi
Lækkert sushi, båndet er typisk fyldt godt op, og så kan jeg ikke uddybe hvor god energi og service der er fra medarbejderne af. Buffeten er selvfølgelig ikke den største, men man kan virkelig mærke at der er kvalitet i det mad de har og ikke mindst i deres sushi. Ville helt klart anbefale at tage herhen hvis du er en af dem der nyder en stille og rolig og ikke så proppet restaurant. :)
Har prøvet deres take away for 1 gang…
Har prøvet deres take away for 1 gang i dag. Virkelig lækker sushi og tilbehør
Azuma på valentinsdag
Var fint nok til at starte med, der var lidt sushi på båndet der kørte rundt, ikke meget overhovedet men man kunne få noget. Gik op for os efter en halv times tid at de kun lavede sushi med crispy rejer i, som man selvfølgelig bliver træt af efter noget tid.
Jeg sad og hygge snakkede med min date og der var mindre og mindre sushi på båndet, indtil der til sidst kun var de samme 5 tallerkener med nogle sølle tørre ærter på.
Jeg spurgte tjeneren hvor sushien bliver af? Han svarede "Det må være dem der sidder foran jer der tager sushien". Der sad kun to unge par bag os der nok også var på date, de sad med hovedet i deres telefoner. De tog sgu ikke noget sushi. Hørte senere at han sagde præcis det samme til en lille familie med to små børn.
Fik det så dårligt på deres vegne, de havde kun fået et glas vand og der kom ikke mere sushi den resterende tid vi var der.
Jeg kan ihvertfald ikke anbefale det her sted. Det er fuldstændigt uacceptabelt, respektløst og spild af folks penge at komme her. Hjælper desuden ikke at påpege der mangler sushi på båndet.
Av av av
Min kæreste og Jeg var spændte på at prøve deres buffet. Vi fortrød dybt.
Dagen efter stod det på en utrolig forfærdelig mavepine, mave kramper samt opkastning. Der gik to dage før det var muligt at indtage noget som helst.
Vi har hermed også anmeldt til Fødevarestyrelsen.
Håber der kommer styr på det.
Min datter og en kammerat var på azuma…
Min datter og en kammerat var på azuma i køge igår. Min datter spiste kylling og sushi. Men hun blev meget hurtig dårlig og har fået en madforgiftning, hun kaster op og har diarré og meget ubehag. Hun jar måtte sygemelde sig. Køkkenet bør tjekke op på hygiejne og madvare. Det er virkelig ulækkert. Husk at vaske hænder efter toiletbesøg også. Vi anmelder til fødevarestyrrelsen.
De får en stjerne fordi man ikke kan…
De får en stjerne fordi man ikke kan give dem mindre...det er simpel hen ikke godt nok at sælge running sushi og så ikke levere varen vi sad 4 mennesker og kiggede på et tomt bånd i 30min på trods at vi havde gjort opmærksomme på det 4 gange og der var kun fyldt halvt op med kunder vi kommer der aldrig mere det er helt sikkert man skal ikke sælge running sushi hvis man ikke kan levere varen
Skuffende drikkevare mængde…
Azuma var før i tiden mit to go sted for at spise lækker sushi og få en rimelig mængde drikkevare hvor der var størrelser at vælge imellem, det er stadig lækker mad og sushi dog manglende mængde af drikkevare, 29,- for 0,20l sodavand er ikke tilstrækkeligt hvis man sidder og spiser et par timer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.