Autospecialisten Bewertungen 20

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Autospecialisten og vil klart anbefale dem til andre. Min Tesla Model 3 begyndte at lave en del støj, og jeg var selv overbevist om, at hjullejet skulle sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service af Skoda enyaq80 2023 Jeg skulle have min bil tjekket igennem inden vi kørte på ferie, så det var hele pakken. Lige fra bremser tjek, batteriets strand og sundhed, div sliddele Em... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerne herfra, utrolig kompetent, høj service og bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi med min Fisker 💪😉 Vi ses Emil

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Autospecialisten er dit lokale autoværksted i Sønderborg. Vi går aldrig på kompromis, og du kan altid forvente gennemsigtighed, høj kvalitet og go’ service. Med top moderne udstyr, høj ekspertise og nyeste viden, er din bil i trygge hænder hos os.

Kontaktinformationen

1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Super service

Hej
Kan klart anbefale Autospecialisten. Super service faglighed og pris i top.
Her ved man at man at de har styr på det.

13. Mai 2026

5 stjerne herfra

Vi ses Emil

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Min Tesla Model 3 begyndte at lave en del støj, og jeg var selv overbevist om, at hjullejet skulle skiftes. Men i stedet for bare at gøre, som jeg bad om, foreslog Emil, at vi først prøvede en anden løsning for at se, om det kunne afhjælpe problemet.

Det viste sig at være helt rigtigt – problemet blev løst, og jeg sparede samtidig omkring 2.000 kr. Det sætter jeg virkelig pris på, da det viser ærlig rådgivning og faglighed.

Jeg kommer helt sikkert igen næste gang, bilen skal til mekaniker.

8. April 2026

Super kompetent service!

Jeg har været forbi Emil et par gange med vores Fisker Oceans… alle gange er jeg blevet mødt med et smil og et højt niveau af kundeservice. Læg dertil, at Emil er den bedste til at servicere Fisker Oceans i Danmark, så kan det ikke være andet end en 5-stjerners anmeldelse.

16. April 2026

Skoda enyaq80 2023

Service af Skoda enyaq80 2023

Lige fra bremser tjek, batteriets strand og sundhed, div sliddele

Emil er en fair mekaniker, der siger tingene som de er, og så er han skarp på priserne👌🏼

Han får helt klart mine varmeste anbefalinger. Og vi kommer helt sikkert igen

Mvh
Kim Jensen

30. April 2026

Super god service

Super god service, om det så er elbil eller som jeg med en diesel hakker, servicen er i top, stedet man gerne kommer igen når noget går i stykker

21. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk med en som kender bilfabrikanten

Kan på det varmeste anbefale Emil, hvis du skal have repareret din elbil. Min er en Fisker, og det gør det ærligt talt lidt mere besværligt end normalt, fordi der hverken findes en service manual, eller nogen på fabrikken man kan kontakte og få hjælp fra. Alligevel har Emil fundet løsninger hver gang.

De få problemer jeg har haft, er blevet håndteret hurtigt og professionelt, og resultatet har hver gang været til højeste tilfredshed. Man mærker tydeligt, at han ved hvad han laver, og at han går op i at få tingene gjort ordentligt. Jeg ville uden tøven bruge Emil igen og kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

29. Januar 2026

Kære Henrik!
Mange tak, for de meget flotte ord. De varmer på en kold vinterdag.
Og tak for support og støtte.
Mvh Emil

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og professionel service til fair pris

Jeg havde min Ford Mustang på værksted hos Emil – Autospecialisten og fik en rigtig god oplevelse. Fejlfinding og reparation af den mekaniske håndbremse blev klaret hurtigt og professionelt, og som en ekstra bonus var prisen meget fair.

9. Februar 2026

Hej Sune.
Jeg er rigtig glad for din fine anmeldelse - tusind tak.
Mvh. Emil

Super oplevelse

Emil har haft min Fisker til service og foretaget diverse forbedringer af bilen. Emil var både behagelig og kompetent - dejligt med en, der har så specialiseret viden om Fisker og som ikke mindst er passioneret omkring det, han laver og ikke afleverer noget førend det hele spiller. Jeg ville ikke tøve med at køre min bil til Autospecialisten igen.

28. Januar 2026

Hej Jesper.
Tusind tak, for de utroligt pæne ord - De varmer!
Tak for besøget og på gensyn.

Kvalitet, professionalisme og kundeservice

Emil brugte een dag med min Fisker Ocean. Alt blev ordnet til stor tilfredshed. Kvalitet, professionalisme og kundeservice i top

29. Januar 2026

Kære Finn.
Tusind tak for stjernerne og den fine kommentar.
Det betyder alt!

Bedste service

Rigtig god service . Altid hjælpsom og meget kompetent i forhold til viden omkring fisker . Vil aldrig tvivle på at bruge Emil igen . De beste anbefalinger herfra . Mvh Claus Rosenmay

14. Dezember 2025

Hej Claus.
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Den er yderst værdsat.
Og tusind tak for besøget.
Mvh. Emil // Autospecialisten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse med Farum afdelingen

Fik i sommer lavet arbejde gennem firmaaftale logbuy (10% rabat på alt og 35% rabat på dæk samt gratis lånebil)
Afd. I humlebæk kunne ikke løse samme problem foråret 2014. Grundet flytning, benyttede jeg derfor afd. i Farum. Vi aftalte mundtligt at jeg ikke skulle betale for timelønnen i Farum indtil de har lokaliseret problemet.
Da jeg fik regningen kunne jeg se de kun havde givet mig 20% rabat på de nye dæk. Selvom 35% rabat er meget på dæk, skal man ikke løbe fra den rabataftale. Jeg talte med den ansvarlige for Farum afdelingen (mener han hedder Kim). Han mener at når jeg både har fået gratis lånebil og nogle gratis udredningstimer, skal jeg ikke have fuld rabat på dækkene. Han spørger derfor meget provokerende om jeg har aftalen med de gratis timer på skrift. Det havde jeg naturligvis ikke da jeg regner med man kan stole på dem mundtligt. Jeg klager via logbuy og sagen ender trods alt med jeg får de 500 kr.
Desuden dårlig service ikke at informere kunder (som IKKE alle er mekanikere) at der kommer ekstra udgifter ifm dækskift i form af timeløn og afbalancering!

Update jan 2026:
Nu 11 år efter min anmeldelse skriver autospecialisten jeg skal fjerne min anmeldelse da de mener jeg forveksler dem med et andet værksted.
Jeg kan kun genkende at ovenstående oplevelse stemmer overens med autospecialisten i 2015. Trustpilot må derfor slette anmeldelser der er afgivet til firmaer som ikke eksisterer mere og som andre virksomheder med samme navn har overtaget domænet af.

11. Februar 2015

Hej Henrik.
Jeg er en nyopstartet virksomhed, jeg er startet selvstændig i december 2025 - jeg har intet at gøre med din tidligere oplevelse og er ikke en del af nogen farum afdeling eller nogen kæde. Jeg ligger i Sønderborg på sjællandsgade 6 - kontakt mig på 26749292, så vi lige kan få styr på dette.
Mvh. Emil Voss

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og super resultat

Jeg fik lavet en indvendig rengøring af min bil, som var pænt snavset pga. børnebørn, haveaffald og almindeligt støv. Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg 1½ efter aflevering kunne hente en funklende ren bil, som var blevet grundigt rengjort og behandlet med voks indvendigt. At medarbejderne så er utrolig søde, venlige og servicemindede er kun et stort bonus. Jeg kommer med garanti igen!

27. Oktober 2014

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr