Mala formació en atenció al client
Ahir camí a casa, asseguda a la primera fila al costat de la finestra vaig treure un llibre i una lima petita i llegia i llimava alguna irregularitat a l’ongle. Abans de poder acabar 5 minuts, una senyora al meu costat va començar a cridar-me . El conductor Rafael va afegir-se als seus crits, amb el cap mes aviat al meu seient i no a la carretera pluvosa, dient-me en veu grollera que hauria de posar-se a escombrar!! El meu seient i el del costat estaven impecables de nets en contrast al terra que estava brutissim. Vaig demanar-li al conductor el seu nom per la gravissima manca de professionalitat i conducció arriscada, i a la senyora gran al meu costat la vaig demanar d’ocupar-se de la seva pròpia vida. Estic indignada d’aquesta flagrant manca de professionalitat i de mala educació del seu empleat. Si l’autocorb no els proporciona als seus empleats una sòlida formació en atenció al client és en detriment de l’empresa perque cada vegada més els usuaris protestarem, i especialment els wue estem acostumats a una altra qualitat de tracte professional. Sóc viatgera habitual de l’autocorb, professional sanitari altament especialitzat i acostumat a tractar amb el públic. Apart això persona educada, cultivada, amable, i no penso tolerar aquest tracte indigne i gens professional.