Autocamperudlejning Starcke Bewertungen 9

TrustScore 4 von 5

4,0

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

9 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi lejede en camper hos Benthe og…

Vi lejede en camper hos Benthe og Peter.
Der var fin intro af vognen, og vi har følt os godt behandlet før under og efter.
Det bliver ikke sidste gang vi lejer en camper hos dem.
Der er sørget for alt i vognen, så det er bare at fylde mad og tøj ind, så er man ferieklar.

12. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste sted at leje en autocamper

Vi har i et par år lejet forskellige biler hos starcke.
Hver eneste gang er der bare styr på tingene.
Alt fungere bare fra start til slut.
Bente og Peter er bare så imødekommende folk, så man er i trygge hænder, de vil kun en det bedste.

Vi fortsætter helt sikkert med at leje deres biler når vi tager på ferie, også selvom vi har et par timers transport tid op til dem.

11. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fredag den 20/9 2024 henter vi den…

Fredag den 20/9 2024 henter vi den lejede autocamper hos Autocamperudlejning-Starcke.dk i Tylstrup. Vi havde lejet bilen for 5 uger. Da vi kommer for at hente bilen, er der udlejers mand der overlevere bilen til os. Vi vidste så ikke at han ikke vidste en skid om bilen. Da vi kom var manden ved at skrue et hængsel fast på den ene dør, da den ikke kunne lukke. Vi havde selvfølgelig flere spørgsmål til autocamperen, hvordan den fungerede og hvad vi skulle være ops på. Vi spurgte også om hvor meget gas vi skulle bruge til vores 5 uger. Manden viser os rummet hvor der står 1 hel flaske og en 2/3 flaske gas. Han sagde at der var “ rigeligt “ med gas til 5 uger.
Gas blir brugt til gulvvarme, komfur og varmt vand.
Vi kørte og glædede os vildt meget til vores livs ferie. Men der er så koldt i bilen om natten, og efter 3 dage er hængslet på døren så løst at vi ikke kan bruge døren mere, vi må kravle over førersædet. Vi ringer til udlejer og spørg hvad vi skal gøre, han siger vi skal købe en spidstang på hans regning og skrue hængslet fast igen. Vi får købt en spidstang og skruer hængslet fast, men det er stadig ikke nok, vi kan ikke åbne døren udefra. Vi ringer igen til udlejer og spørg hvad vi skal gøre. Han siger vi bare må prøve at skrue noget mere. Da det ikke hjælper køber vi noget olie og sprøjter ind i hængslerne, og heldigvis heldigvis hjælper det, men vi skal stadig hver 3 dag skrue hængslet fast.
Efter 1 uge lyder der en alarm kl 2 om natten, vi kikker og det er en gas alarm, vi går ud og kikker og den flaske med 2/3 gas er tom. Nu går vi lidt i panik, for er der hul på en gas ledning eller hvorfor har den brugt så meget gas? Nu har vi jo kun 1 flaske tilbage til 4 ugers ferie 😳 Næste dag ringer vi igen til udlejer og forklare vores problem med gassen. Han siger vi skal lægge den gas måler ud i rummet hvor gas flaskerne står, så vil den hyle hvis der er gas udslip. Vi spørg ham hvad vi skal gøre da vi har brugt 1 flaske ud af 2. Og vi har 4 uger tilbage. Men han ved det ikke. Vi kan evt prøve at skrue ned for gulvvarmen. Men der er jo så koldt om natten i bilen. Vi skruer ned. Men vores problem er jo ikke løst. Vi fortæller også at døren stadig driller, han siger han ikke kan gøre noget. Begge døre er så utætte at man kan kikke ud af sprækker på 1/2 cm. Vi køber noget isolerings bånd og sætter på listerne, men de falder af. Vi er mega frustreret nu for hvad gør vi ? vi har 1 flaske gas og 4 ugers ferie. Vi har 4-5 dages kørsel til den Danske grænse, hvor vi kan købe gas. Vi kan ikke købe gas i nogle af de lande omkring os. Regulatoren passer ikke med vores flasker. Vi er så pressede for vi holder i syd Frankrig. Skal vi virkelig opgive vores ferie nu ? Vi har jo kun gas nok til at komme til Padborg igen. Udlejer vil/kan ikke hjælpe os og er blevet meget irriteret på os over vi ringer og spørg hvad vi kan gøre.
Vi har betalt 25.000kr for autocamperen og 6000kr i depositum oven i. Det er så 31.000kr. Vi er pensionister og har sparet længe for vores drøm ku blive til virkelighed.
Men vi kan jo ikke holde i Frankrig uden gas, så vi er tvunget til at køre hjem. Vi havde brugt 1 uge på at køre ned i Europa og 1 uge på at køre til Danmark igen. Der har ikke været billigt i Diesel, vi fyldte bilen op hver 2-3 dag til 600-700kr pr gang. Det har været en dyr tur indtil nu. På 17 dage brugte vi 44.000kr på autocamper, diesel, overnatning og kost. Så nu har vi ikke råd til at købe mere gas og køre ned i Europa igen, det betyder jo at vores ferie er slut. Efter 17 dage, hvor vi har moslet med den dør, frosset om natten. Bare pga udlejers mands udtalelse : der er rigeligt med gas til 5 uger. De er ikke kompetente til at ha et autocamper udlejnings firma. De kan jo ikke lade manden udlevere en bil når han ikke ved nok. Vi fandt efterfølgende ud af på deres firmas Facebook side, at udlejer ( konen ) havde svaret en kunde, at hvis de skulle afsted i 14 dage så skulle de ha 2 hele flasker gas med til 14 dage. Så manden har jo ødelagt vores ferie med hans manglende viden. Hvorfor spurgte han ikke konen, når vi nu ringede flere gange ?
Vi har mistet vores ferie og vores penge på hans udtalelse “ der er rigeligt med gas til 5 uger “
Jeg fortæller alle og enhver om deres dårlige service. Det er ikke godt nok de ikke vil tá ansvar.

15. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er netop kommet hjem fra en…

Vi er netop kommet hjem fra en fantastisk tur til Schweiz i en autocamper fra Starcke Autocamperudlejning. Hele oplevelsen har været en fornøjelse fra start til slut. Vi stod pludseligt og skulle afsted, og da vi kontaktede Bente gennem deres hjemmeside, blev vi hurtigt mødt med effektiv og venlig service. Alt forløb fuldstændigt som det skulle, og autocamperen levede fuldt ud op til vores forventninger. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi lejer hos Starcke!

1. November 2024

Vi kommer igen!

Vi kører 6 timer ekstra for at leje camper hos Bente og Peter, og det er alle 6 timer værd. De er de sødeste og mest bund reelle mennesker og det hele var så fint og i orden. Vi glæder os allerede til næste gang 🤩

16. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lejet camper i 4 uger.

Har lejet camper i 4 uger.
Lige fra første kontakt til afhentning og aflevering gik 100 % som det skulle.
De få spørgsmål som opstod under vejs, blev løst med et opkald og venlig/kompetent vejledning.

1. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi er kommet hjem efter en uge i…

Vi er kommet hjem efter en uge i autocamper. Vi havde lejet en med to enkelt senge i bag så det var nemt at komme til . Da vi skulle sove opdagede vi at madrasserne var godt brugte så man lå nede i et hul .må nok sige at vognen trænger til nye madrasser. Grillen som fulgte med i vognen var af samme stand .bare øv når tingene ikke bliver vedligeholdt

9. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr