Jeg blev ringet op af Audika, da de lige ville lave den sidste justering af min hustrus høreapparater inden garantiudløb. Da min hustru lige var død, spurgte jeg om jeg kunne få justeret apparaterne... Mehr ansehen
Tænkte, at det ville være en god ide at få tjekket min hørelse, da jeg er 76 (snart 77 år), og mærker at min hukommelse ikke er som den har været. Har læst at det kunne hænge sammen med begyndende dem... Mehr ansehen
Fik for en gang skyld en utrolig god oplevelse, da jeg skulle ind og forny mine høreapparater Ingen pres kun en rigtig information om pris og muligheder for at afprøve høreapparater uden købetvang.... Mehr ansehen
Har været til en gratis høreprøve i Herlev, ingen brug for høreapparater men fik en god og professionel snak. Meget god oplevelse
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Få indsigt i en verden, hvor hørelse er i fokus. Hørelsen er en af menneskets vigtigste sanser - den forbinder os til andre. Vi er den overbevisning, at alle fortjener et liv med god og sund hørelse. Derfor har vi specialiseret os indenfor audiologi, s...
Dänemark
- www.audika.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg havde problemer med at parre mine 2…
Jeg havde problemer med at parre mine 2 apparater men Charlotte og Kira gjorde alt muligt for et klare problemet. Til sidst må de sendes ind og jeg har fået låneapparater. Ligegyldigt hvornår du kommer i greve får du 1 class behandling.. Erling thornæs

Antwort von Audika
Utrolig god service i Sorø af kompetent medarbejder
Stor tak for meget kompetent service og vejledning.
jeg blev mødt af en ung servicemindede mand, der bød velkommen, og fortalte at mit overtøj kunne jeg hænge på knagen hvis jeg ønskede det.
Herefter fik jeg tilbudt kaffe og et stykke chokolade.
Inden undersøgelsen af min hørelse startede, forklarede han omhyggeligt hvad jeg skal igennem og at det tog lidt lang tid, men det håbede han var i orden, jeg syntes tiden gik hurtigt.
Efter undersøgelsen gennemgik vi resultaterne og for mit vedkommen sagde han, at han ikke ville sælge mig et høreapparat, før jeg havde været hos en ørelæge.
Jeg kontaktede en ørelæge, fortalte om min oplevelse og om resultatet hos Audika i Sorø, jeg fik en tid og lige inden samtalen afsluttede, sagde ørelægen, jeg har kun hørt godt om Audika i Sorø, og de kunne sagtens have solgt dig et høreapparat.
Lokalerne fremstår rene og pæne
Det er helt klart at når jeg skal købe mit høreapparat så bliver det hos Audika i Sorø.

Fantastisk vejledning fra Audika
Fantastisk vejledning fra Audika, Aarhus C. Kasper har hele vejen igennem været professionel og fundet frem til en god løsning.

God og prof. oplevelse.
God og prof. høreprøve og service. Jeg kommer selvfølgelig tilbage når den tid kommer. 😃

En go oplevelse
Får altid en go behandling og en kop kaffe

Antwort von Audika
Quel formidable changement !
Je souffrais d'une importante baisse d'audition après un accident.
Suite à un test effectué gratuitement chez AUDIKA, confirmé par une visite chez un médecin ORL, j'ai pu bénéficier de prothèses invisibles réalisées sur mesure et entièrement prises en charge. Quel formidable changement : j'ai retrouvé une audition parfaite !
Madame Romain, audioprothésiste à Narbonne, et son assistante Pierrette, ont été aux petits soins de la réalisation des prothèses jusqu'à leur parfait réglage.
Je recommande sans hésiter cette enseigne et son magasin à Narbonne

Antwort von Audika
Har lige været i audika butik bilka…
Har lige været i audika butik bilka odense og låner nogen genopladelige høreapparater en måned. Sikken en fantastisk hjælp jeg fik af manden og den unge ekspedient top professionel hjælp selv om jeg kun skulle prøve og låne dem en måned høre prøven de lavet på mig var super og jeg kunne følge med i det meste på skærm foran mig og fik det hele vist og forklaret hvad der var galt med hørelsen. Og desværre er der ca. 2 et halvt år til jeg kan få hjælp økonomisk fra kommunen men det bliver i audika butik bilka odense jeg tager ud til den tid. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Audika
Føler lidt at jeg blev snydt
Blev først helt glad da jeg via deres reklame blev godkendt til at prøve et høreapparat hos Audika, da jeg har en del problemer med at høre når der er meget baggrundsstøj, som er en kæmpe udfordring som studerende til forelæsninger.
Men da jeg talte med dem i telefonen var disse udfordringer alligevel ikke nok til at få lov at prøve deres høreapparat. Jeg foreslog dem at ændre deres reklame, så man ikke bliver godkendt til noget de i virkeligheden ikke kan godkende. De sagde bare jaja, og så blev jeg faktisk lidt irriteret og vi sagde pænt farvel.

Antwort von Audika
Rigtig god og kompetent service fra…
Rigtig god og kompetent service fra audiolog Klara Fruergaard hos Audika i Viborg. Endte med køb af Oticon Real 1, som er meget behagelige og giver god dæmpning fra f.eks. Vindstøj.
De er alt for dyre, men nu er de betalt😊

Antwort von Audika
Super dygtig personale i Thisted.
Super dygtig personale i Thisted.
Føler sig altid velkommen

Antwort von Audika
Denne udtalelse ligger til grund for… misvejledning af brug af høreapparat
Denne udtalelse ligger til grund for den service, eller mangel på samme.
Aldrig er jeg blevet behandlet så uretfærdigt!
Da jeg retter henvendelse til butikken, er de yderst imødekommende og jeg får taget en høreprøve.
De påpeger at jeg bør have et høre apparat, hvilket jeg får på prøve. de informere mig om jeg skal tage forbi en ørelæge og få det konstateret så jeg kan få offentligt tilskud.
så sker der det at ørelægen på peger min hørelse ikke er til et høreapparat, så jeg kontakter derfor Audika. Det kan de ikke forstå og har flere forklaringer om at deres udstyr er meget præcist, efter længere paralementeren for jeg dog lov at returner det.
7 gange kommer jeg til en lukket dør, til deres forsvar skal det siges at 2 af gangene var det efter lukke tid. Dette sker over 3-4 uger, skal jo lige finde tid da jeg også skal passe mit arbejde.
undervejs er jeg i kontakt med hovedsædet i Brøndby, jeg modtager en rykkerskrivelse undervejs.
sidste gang jeg er ved butikkens låste hoveddør, ringer jeg endnu engang til Brøndby hvor hun kan se at personen der passer huset endnu engang er gået før tid. Receptionisten lover at kontakte mig med et tidspunkt og aftale om hvornår jeg kan få lov at aflevere det. Det næste der sker i sagen er en inkassovarsel, hvor det lykkedes mig at få kontakt til den område ansvarlige der sidder i Vejle. Hun lover at foreligger sagen for regionschefen, hvor til jeg får svar tilbage på mail. Fordi man ikke er sit ansvar voksen og tage telefonen og ringe
Vi beklager meget den omstændighed der har været omkring denne sag, men der er nu gået så lang tid, at vi ikke ønsker at tilbage tage det omtalte produkt.
nu står jeg med et høreapparat med sags omkostninger til 15495 kr. jeg ikke har noget gavn af.
Jeg kan på ingen måde anbefale Audika og slet ikke butikken i 8700 Horsens, skynd jer at vende om inden i fortryder det.

Professionelt
Behagelig velkomst, god dialog, omfattende og detaljeret test og god tid bagefter til forklaring af testresultater, forskellige apparattyper, tilskudsmuligheder og det videre forløb

Venlig betjening
Venlig betjening, hyggelige lokaler, og så fik jeg hurtigt en tid.

Antwort von Audika
Ment at tale med personale
En god snak med personale. Og afprøvning at hørelsen var god..

Positiv oplevelse
Oplevede en sand interesse i at undersøge min hørelse. Her drejede det sig IKKE bare om at hænge et høreapparat på mig for at øge omsætningen. Faktisk fik jeg at vide: “Du har ikke brug for høreapparat, hav en forsat dejlig dag”.
Mine bedste anbefalinger til Audika Roskilde

Antwort von Audika
Dygtig medarbejder med hod evne til at…
Dygtig medarbejder med hod evne til at formidle.

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice - jeg er meget tilfreds og får udsøgt service i.f.t. nye apparater, hvor jeg har lidt tilvænningsvanskeligheder. Jeg "går " hos Audika i Tåstrup, Tina er guld værd.

Antwort von Audika
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.