Anbefaler ikke denne køreskole til nogen!
Jeg startede mit kørekortforløb hos Ascot Køreskole den 30. marts. Teoriundervisningen var generelt udmærket og levede op til mine forventninger.
Desværre havde jeg Carsten som kørelærer, hvilket jeg ikke kan anbefale. Ved flere lejligheder havde han glemt, hvilken bil jeg skulle køre i, og han kom ofte for sent til vores aftaler. Derudover oplevede jeg gentagne gange, at aftaler ikke blev overholdt, og det kunne være næsten umuligt at komme i kontakt med ham via telefon eller sms – nogle gange i op til en uge ad gangen.
Når jeg henvendte mig til køreskolen omkring disse problemer, fik jeg desværre indtryk af, at de var mere trætte af klagerne end af at håndtere de udfordringer, der skyldtes deres medarbejders manglende overholdelse af aftaler. Det er ligeledes heller ikke muligt at skifte kørelærer internt hos dem.
Jeg er derfor endt med at skifte til en anden køreskole, hvilket har været den rigtige beslutning for mig, og som jeg også vil anbefale andre at overveje i en lignende situation.
Jeg vil samtidig gøre opmærksom på, at jeg ved skiftet modtog et lavere beløb tilbage fra Ascot end både jeg selv og min nye køreskole havde forventet. Det er derfor noget, man bør være opmærksom på, hvis man overvejer at afbryde sit forløb hos dem.