Artndesign Bewertungen 6

2,5

2,5

Mangelhaft

Vilseleder

Mycket vilseledande produktsidor, var noggrann med att läsa detaljen under produkten, snabba på att svara på kundtjänst med otroligt dålig service.
Avråder från att handla här!

20. Dezember 2025

Avbeställde utan mitt godkännande

Avbeställde utan mitt godkännande, trots orderbekräftelse.

De vet om att ARN inte lyfter ärenden under 500kr så jag kan inte ta det vidare utan domstol. Avråder alla att handla härifrån.

Beställ INTE härifrån

Riktig scam! De avbryter din order en vecka efter din beställning utan att meddela något fast du fått en orderbekräftelse på ditt köp. Spara tid och beställ INTE härifrån! Otrevlig och dryg kundservice också. Förtjänar inte ens 1 stjärna…

Rekommenderas ej.

Obefintlig service och hjälpsamhet när det kommer till fel från deras sida. Otrevlig kundservice. Avbryter ordrar utan att meddela kunderna. Rekommenderar ej!

Felaktig lagerstatus

Betalade för en vara som de sen inte hade, trots att det stod att den fanns i lager.
Återbetalning inkommen, men dröjde länge. De svarar på mail.

7. August 2025

Oseriöst

Beställde två muggar, men den ena muggen som levererades var en helt annan än den jag beställt. Kontaktade genast kundtjänst, som ville att jag skulle skicka in bilder på emballaget (varför detta nu skulle vara nödvändigt när det inte var skadat gods utan ett fel begått av dem), vilket jag gjorde.
Efter det blev det tyst.
När jag till slut hörde något skylldes dröjsmålet på sjukdom. Det skulle skickas ut en ny mugg och jag skulle returnera den felaktiga.
När den nya muggen inte kom hörde jag av mig igen. Då skylldes det på posten, varpå jag inte orkade strida mer utan bad dem avbryta processen och jag behöll den felaktiga muggen, vilket verkade vara en lättnad för dem. Om muggen verkligen fastnat under leveransen som de påstod, hade det väl varit svårt att avbryta mitt i?
Inte en enda gång blev jag erbjuden någon form av kompensation.
Att fela är mänskligt, men att inte kunna rätta till felet gör att det skriker oseriöst om det här företaget. Jag är grundlurad.

15. Mai 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen