ARO ICT Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Alexander, Ik ben super trots en tevreden hoe jij mij heeft geholpen met het installeren van mij Appl... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grote problemen vragen om grote oplossingen. Alexander Roelofs (ARO ICT) regelt dat snel & goed. Zelfs als de wet van Murphy toeslaat, houdt Alexander zijn hoofd koel! Mijn Sony Vayo draait - nú met... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima geholpen om mijn oudere Apple Timecapsule (met behoudt van alle data) in te stellen als router voor mijn netwerk. En daarnaast alle vragen die ik had over Apple, IOS en iCloud opgelost! Dankzi... Mehr ansehen

1. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Advies op het gebied van informatietechnologie en het verrichten van ICT werkzaamheden waaronder: consultancy, SEO, troubleshooting, reparaties, databases inlezen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakkundig, servicegericht, klantvriendelijk en niet duur: ik beveel hem aan!

Ik kan Alexander echt aanbevelen. Hij is klantvriendelijk, heeft veel kennis en levert kwaliteit voor een billijke prijs! In mijn laptop wilde ik een nieuwe harde schijf. Andere bedrijven hadden gezegd dat het niet kon. Wat bleek: er was een schroefje dol. Alexander kreeg het voor elkaar de computerkast te openen en de harde schijf te vervangen. De laptop werkt weer prima.
Verder was hij erg behulpzaam bij nog andere vragen die ik had.

1. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ARO ICT IN 1 WOORD GEWELDIG !!!!

Alexander Roelofs heeft mijn probleem met de desktop computer erg goed opgelost. Hij is zeer geduldig en vooral vakkundig. Iemand waar je iets aan hebt, zeker als je zoals ik niet zo handig bent met een computer. Hij geeft goed advies en geen moeite is teveel!
Eerst telefonisch om advies gevraagd.Toen geprobeerd mijn probleem via de telefoon uit de wereld te helpen, hetgeen mij niet lukte. Alexander bood aan langs te komen de volgende dag en heeft het weer in orde gemaakt, helemaal top! Fijn te weten dat er een deskundig iemand is, die ook in de toekomst mij terzijde kan staan als dat nodig mocht zijn.

10. Juli 2020

Geweldige ICT vakman

Alexander Roelofs is een geweldige ICT vakman. Hij heeft onze computerproblemen zeer snel en vakkundig opgelost: een nieuwe harde schijf geïnstalleerd, Windows 7 omgezet naar Windows 10 en alle programma's met behoud van content weer overgezet. De computer werkt weer zeer snel en goed. We zijn zeer tevreden en als er weer wat is met de pc bellen we hem direct. Hij is snel beschikbaar, betrouwbaar, betaalbaar en vakkundig. Aanrader dus om hem in te schakelen bij computerproblemen!

7. Juli 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Perfecte installatie van Samsung Galaxy S20 en TAB 6

Na de aanschaf van mijn nieuwe mobiele telefoon en tablet heb ik Alexander gebeld. Helemaal blij met mijn twee mooie Samsung apparaten durfde ik de installatie zelf niet aan. Tja en wat doe je dan, dan bel je Alexander! Na een paar uur was alles gebruiksklaar en diverse e-mailaccounts perfect geïnstalleerd. De zoveelste prettige ervaring met de deskundigheid van Alexander Roelofs :-) ! Een aanrader dus. Veel dank en tot een volgende keer weer.

6. Juli 2020

Uitstekend

Uitstekend
Een heel fijn, persoonlijk advies en idem contact om een probleem op te lossen. Ik kan nu weer goed vooruit.

21. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uit de vele keus op internet voor hulp… gevonden

Uit de vele keus op internet voor hulp met de pc, is ARO ITC eruit gekomen.
En.absoluut geen spijt na telefonisch contact stond hij de volgende ochtend op de stoep, een man die van wanten weet, snel is ( kon hem.soms niet eens volgen) en toch beheerst en ook de tijd nam om ook de juiste uitleg te geven.
Hier kom ik zeker terug. ( al moet ik eerlijk zijn het is nu zo goed gemaakt dat juist dat terug komen .... nog even duurt)
Bedankt Alexander

20. Juni 2020

Hi Alexander

Hi Alexander,
Wij zijn zeer tevreden met de, door jou, verrichte werkzaamheden. Waar maak je nog mee dat een noodzakelijk kabeltje door 'n ICT-er zélf opgehaald wordt en die, en passant, nog even je mobiel "opschoont"? Je betrokkenheid is zeer groot. Je doelgerichtheid te prijzen. Dit alles tegen zeer billijke prijzen! Je staat voor je werk! Indien nodig zullen wij zeker weer gebruik maken van jouw diensten!
Groet,
Fam. Verhoeven

5. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend geholpen, een 10 !!!

Uitstekend geholpen! Alexander is zeer klantvriendelijk en is zeer deskundig. Houdt je goed op de hoogte van de reparatie. Is altijd goed bereikbaar en geeft eerlijk advies. Heeft mijn pc volledig gerepareerd. Ik raad Alexander aan als u problemen of storingen mocht hebben aan uw pc of laptop.

28. Dezember 2019

Vakwerk

Voor iemand, die niet al te handig is met computers is een vastgelopen computer een ramp. Alexander Roelofs gebeld en hij kwam, werkte en overwon alle problemen. Behuizing schoonmaken, nieuwe schijf erbij, Windows aanpassen, bestanden overzetten en een in mijn ogen heleboel tovenarij zorgden ervoor, dat ik voor een uitermate acceptabel bedrag een vrijwel nieuwe en snellere computer heb. Ik kan hem bij lotgenoten van mij van harte aanbevelen.

14. November 2019

Gewéldig!

Ik heb Alexander gevraagd voor gezin met een smalle beurs, of hij naar de laptop kon kijken van een alleenstaande moeder, die het (bijna) niet meer deed. Hij is daar heel snel langsgegaan; heeft het probleem opgelost en alleen een heel kleine onkostenvergoeding gevraagd. Wat mij betreft in één woord geweldig!
Nogmaals bedankt!
Evita van Home-Start, stichting Humanitas

12. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr