Jag kände mig så dum och förrådd
Jag kände mig så dum och förrådd. Allt började på Tinder. Jag fick kontakt med någon som erbjöd sig att visa mig grunderna i 'DeFi node'-drift. För att bygga förtroende vidarebefordrade de 14,88 ADA till min plånbok för och registrera mig på deras plattform. Jag följde deras ledning, handlade och tog faktiskt ut 28,7 ADA. Övertygad om att det var på riktigt uppmanade de mig att skala upp. Jag riskerade ett privatlån på totalt 162 089 dollar. Min instrumentpanel flög i höjden till 565 111 dollar. Fylld av förväntan försökte jag ta ut 460 010 dollar, bara för att drabbas av en VIP-uppgradering på 5 % som uppgick till 23 000 dollar. Desperat kämpade jag för att betala den, och förlitade mig på mitt tidigare framgångsrika uttag som bevis på att det fungerade. Sedan kom ett krav på en risksäkerhetsdeposition på 18 %. Illusionen sprack. Jag kontaktade myndigheterna som visade mig till ett återvinningsteam för kryptotillgångar (FiscopAdvisor LLC). Deras utredare spårade ADA direkt till Coinbase, identifierade förövarens bankuppgifter och lyckades återfå de stulna medlen.