Vi var til et massagekursus i Sydjylland. Virkelig virkelig godt kursus til prisen!! Meget sød underviser. Lokalerne i Sydjylland var fine. De var lidt små, men helt fine til formålet - og der... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Underviseren var glad hele tiden, og var altid frisk på at hjælpe! Vi lærte rigtig meget. Japansk til rejsebrug kan anbefales!
Unternehmen hat geantwortet
Det var et super godt make-up kursus hos AOF. Meget vidende, dygtig og sympatisk underviser ✨Vi prøvede alle at lægge make-up og blev en hel del klogere 😀
Unternehmen hat geantwortet
Jeg var på weekendkursus i slægtsforskning. Vi havde en virkelig dedikeret og dygtig underviser, der både udbredte sin viden og samtidig forstod at lytte og imødekomme den enkeltes behov. Vi var et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en sammenslutning af lokale afdelinger, som gennemfører kurser, kulturarrangementer og uddannelsesaktiviteter i hele landet. Formålet er at sprede viden og forståelse om vores samfund og kultur og gøre danskerne til aktive medborgere. Formålet er også at udbrede demokrati i Danmark med udgangspunkt i viden, udvikling og samvær. Disse formål har AOF udfyldt siden 1924 med folkeoplysende aktiviteter i form af aftenskole og voksen- og efteruddannelse. Hver uge bliver tusindvis af danskere på vores aftenskoler klogere på alt fra fransk sprog og syning til yoga og vegansk madlavning. Samtidig modtager mange andre voksne undervisning i almene kompetencer hos AOF, så de fx kan lære at læse, regne og bruge IT i deres hverdag. AOF's målgruppe er bred, men uanset hvad der undervises i, så tager vi udgangspunkt i den folkeoplysende tradition, hvor vi møder borgeren, hvor de er.
Molestien 7, 2450, København SV, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg er meget tilfreds og har haft en god oplevelse 😁
Spændende rundvisning på d Anglaterre og hyggelige mennesker hvor teen blev serveret.

Antwort von AOF
Japansk til rejsebrug kan anbefales!

Antwort von AOF
Meget inspirerende og lærerigt. Jeg fik andet og meget mere med fra kurset i "Nyt liv til dit tøj" end jeg havde turdet håbe på.

Antwort von AOF
Gode lærere i Pilates og engelsk

Antwort von AOF
AOF er en god og erfaren kursusudbyder, der ikke har tabt det nære i chatbot'er og tryk 1-2-3.

Antwort von AOF
Underviseren er sød og venlig, bidrager til en god tone

Antwort von AOF
Godt kursus med dygtig instruktør

Sjov og spændende oplevelse

Antwort von AOF
Det var bare dejligt at møde op glædede mig hver gang og blev ikke skuffet

Antwort von AOF
Jeg er med til HELLESANG i Vildbjerg. Er kontaktperson på projektet, - altid en venlig og dygtig person jeg får i tale, nemlig Ole Foged, som er i Silkeborg.

Antwort von AOF
Et rigtig godt sang arrangement, med gode aktører.

Antwort von AOF
Dygtig underviser, som er eminent til at se den enkelte

Antwort von AOF
God, spændende, lærerig rundvisning på det tidligere fængsel Vridsløselille.

Antwort von AOF
Dejligt kursus med en dygtig og kompetent yogavejleder. Hyggeligt kursus i skønne lokaler

Antwort von AOF
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.