Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Medarbejderne i Anima kæmper hver dag for dyrene – mod grov mishandling, vanrøgt, indespærring og sult. Deres indsats flytter grænser i butikker og restauranter, så dyrevelfærden forbedres. Hjælp dem... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anima er Danmarks mest ambitiøse dyreværnsforening og deres flotte arbejde lever op til de store ambitioner! De har bl.a. medvirket til at få foie gras og buræg ud af alle danske supermarkeder, få... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nok den vigtigste forening du finder i Danmark. De kæmper for dyrenes rettigheder, og vinder stort igennem med mange af de sager de kæmper. Selv små beløb bliver til store beløb, jeg kan desværre kun... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Tierkontrollbehörde

Vom Unternehmen geschrieben

Anima er en dansk dyreværnsforening, som blev stiftet i 2000. Vi arbejder for, at dyr skal respekteres, ikke mishandles. Dette gælder uanset om det handler om kæledyr, landbrugsdyr, pelsdyr, forsøgsdyr eller dyr i underholdning.

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Støtter andet sted.

Jeg giver min støtte til dyrevelfærd gennem andre på dette område, da jeg er noget så træt af Anima, og den måde de anmasende ringer op i tide og utide.

Uanset hvor mange gange man forsøger at forklare dem, at man ikke er interesseret i deres opringninger, så får man bare en ny person i røret næste gang.
Nu er de blokeret, så er der da en smule fred, for der er stadig beskeder om, at der er mistet opkald fra dem.
Ufatteligt ... at de kan være så dumme ... og så stadig vil udgive sig for at være omsorgsfulde dyrevenner !!

8. November 2020

Stop med opringning!!

Jeg tvivler sådan set ikke på at I gør et godt stykke arbejde. Det er jeg da sikker på I gør👍
Det der irriterer mig utroligt meget er at I konstant forsøger at ringe mig op. Jeg er ikke interesseret i at blive ringet op af jer - eller nogen som helst andre!! Jeg er på Robinsonlisten af samme årsag. Jeg ved så også godt at Robinsonlisten ikke omfatter velgørenhedsorganisationer som jeres. Men hvis jeg vil støtte en organisation skal jeg nok selv opsøge den!! Opringninger - og antastninger på gaden opfatter jeg som tiggeri - udover det er meget forstyrrende. Jeres telefonnummer er blokeret og alligevel får jeg besked om at I har ringet. Har kun en sætning mere: SÅ LAD DA VÆRE!!! (Når opkaldet gentagne gange ikke besvares kan I vel sige jer selv at folk ikke vil ringes op - og så sletter I nummeret!!)

19. August 2020

Hej Vibeke
Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en ubehagelig oplevelse med at blive ringet op af os. Det er selvfølgelig ikke vores mening at genere nogen. Vi vil meget gerne sikre, at vi ikke kommer til at ringe dit nummer op i fremtiden, og dette kan vi gøre ved, at du kontakter os på 35107070 eller info@anima.dk med dine kontaktoplysninger. Så skal vi nok få registreret det korrekt :-)
Mvh Emma - Anima

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I bliver ved med at ringe...

26. März 2020

Hej Freya
Jeg beklager, hvis det har været generende, det har ikke været meningen. Jeg går selvfølgelig ind og noterer, at du ikke ønsker at blive ringet op af os :-)
Mvh Jannie - Anima

God oplevelse

Snakkede med den sødeste mand, som forklarede mig en masse om de nuværende sager som der er stor fokus på. Det var rigtig fedt at høre om og kunne mærke at det virkelig er noget de kæmper for!

Jeg elsker dyr overalt og er meget glad for mit nye medlemsskab!
Jeg havde nok ikke tænkt over at tage skridtet videre fra at skrive under på mange af sagerne til at donere penge hver måned, hvis ikke han havde ringet.
Så tak for det :)

4. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det ville være mere troværdigt

Det ville være mere troværdigt, hvis Anima holdte sig til sandheden og fakta. Desværre ser man gang på gang at de selv finder på tal, viser billeder fra udlandet og påstår at det er fra Danmark osv.
Det er fint at de kæmper for dyrs rettigheder og gerne vil vise en pointe, men det retfærdiggør ikke at bruge fiktive tal og billeder.

31. August 2019

Kære Jannie

Vi er en international organisation, så vi rapporterer om vores arbejde i hele verden. Nogen gange kan vi også bruge billeder fra udlandet til at illustrere, hvordan ting vi kan købe i Danmark er produceret.

Det kan fx være billeder af tvangsfodring af gæs til foie gras, hvor produktionen foregår i andre lande end Danmark, fordi metoden er ulovlig herhjemme. Men alligevel sælges produkterne i danske butikker. Så på den måde påvirker vores forbrug i Danmark jo dyr i mange andre lande, og det kan være relevant at se og forholde sig til forholdene der.

Men det er jo noget ganske andet end at gøre som du siger, og det er slet ikke et billede vi kan genkende. Så måske vil du give et konkret eksempel? Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@anima.dk eller ringe til os på 35 10 70 70

Jeg elsker jer for det i gør💕💕

Jeg elsker jer for det i gør💕💕
Så tusind tak for det i gør.

Lidt ris
Jeg har kune fået tilsendt et blad fra jer. Det er lidt træls da jeg rigtig gerne vil følge med i hvad i laver og hvad mine penge går til ❤️❤️❤️

21. Mai 2018

Kære Hanne

Tusind tak for al din støtte og opbakning! Den er simpelthen så rar at høre.

Vi vil selvfølgelig meget gerne holde dig opdateret om vores arbejde for dyrene. Vi har et medlemsblad Dyrenes Stemme, som du kan få tilsendt fysisk eller på email.

Du er velkommen til at ringe ind til os på 35 10 70 70 eller skrive til info@anima.dk, så sørger vi for at få tilmeldt dig bladet :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kimer en ned i tide og utide....

En skam i smadrer jeres orgination, med jeres påtrængenhed. Jeg tager af den grund afstand fra jer, og støtter dyr i nød andre steder. I kimer os ned i tide og utide, også selvom vi ikke er interesseret i at i ringer. Har skrevet mail til jer om at lade være med at ringe, og det svarede i pænt tilbage at i ikke vil gøre mere. Trods det kimer i stadig videre. Har blokeret alle jeres numre, og må tage hatten af for at i stadig gider ringe rundt trods ingen respons.

2. März 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Giv dem aldrig dit telefonnummer.

Det arbejde I gør er garanteret fantastisk, men jeres opringninger er nok til at jeg ikke vil støtte. For det første ringer I med skjult nummer, så man har ingen mulighed for at blokere jer og I kan ikke forstå det, når man siger at man ikke er interesseret og at I skal stoppe med at ringe. Hvis man så bare ligger på, så kommer der to-tre opkald direkte efter.
For det andet, så er det fint, at I vil samle penge ind til et godt formål, men når man snakker med en af jeres sælgere, så går der sjovt nok 5-6 minutter, hvor der ellers er blevet sagt "det er helt gratis, alt sammen, jeg skal bare have dit navn og din adresse", før han siger at så skal han bare lige have et konto- og registreringsnummer. Når man så siger at man er på arbejde og ikke kan komme til sine informationer, så kan de komme op med 100 andre muligheder for hvordan man kan skaffe dem, for et "nej" er ikke acceptabelt. Derudover, så donerer man altså ikke mere, bare fordi sælgeren sidder og brokker sig over at han har været på arbejde fra 8-17.

29. November 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elsker det de gør

Elsker det de gør. Det er dog en smule irriterende, at jeg ingen har ide har om hvad pengene går til. Dertil er det en smule foruroligende, at de bruger så mange penge på at lønne telefon- og gadesælgere, som skal skaffe penge til formålet. Det føles mere som om de driver en virksomhed end en velgørende organisation.

21. Oktober 2017

Kære Johnny

Hvis du er i tvivl om, hvordan vi arbejder for dyrene, så er du altid velkommen til at ringe ind til os på 35 10 70 70 eller skrive til info@anima.dk, så kan vi besvare dine spørgsmål.

På sociale medier kan du også følge med i alle vores aktuelle kampagner: https://www.facebook.com/dk.anima/

Vores administrative udgifter inklusiv lønninger holdes på et absolut minimum. Men da vores arbejde kun kan lade sig gøre med private donationer, så er det en nødvendig investering at have fundraisere. Hvis du er interesseret, så sender vi dig gerne vores årsopgørelse.

Mvh.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I gør sikkert et rigtigt godt stykke …

I gør sikkert et rigtigt godt stykke arbejde, men jeres påtrængende metoder for at skaffe penge er efterhånden kvalmende.

Jeg er lige blevet ringet op igen for 4. gang, selv om jeg hver gang siger nej tak.

Det klæder ikke en velgørende organisation at bruge samme forretningsmetoder som sælgere af mobilabonnementer og lignende.

9. Mai 2017

Kære Kenneth

Vores arbejde for dyrene er afhængigt af private donorer, og derfor rækker vi ud til de personer, der har hjulpet os førhen. Men jeg beklager, at der er sket en fejl, så du ikke er blevet fjernet fra vores kontaktliste. Vi vil selvfølgelig ikke kontakte dig uønsket.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 35107070 eller skrive en mail til info@anima.dk med dine oplysninger, så kan vi få orden på det.

Bedste hilsner

I dyrenes interesse..

Alle der gør noget for andre, har min dybeste respekt.

Selvfølgelig går der penge til omkostninger, og hvis blot at et tilstrækkelig del at bidragene går til dyrene, så er det også helt fint at Anima også forsøger at "sælge" dem selv, det forstår jeg slet ikke folk kan have et problem med, så må de sige fra.

Godt arbejde.

11. Februar 2017

Antwort von Anima

Mange tak for din opbakning og de varme ord, Dennis! :)
Du har helt ret i, at hver gang vi rækker ud til folk, så gør vi det for dyrene. De administrative udgifter er med til at få vores forening til at køre rundt og gør vores sejre mulige. Jo flere der bakker op om vores arbejde, jo større stemme og indflydelse får vi.

Mvh.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Når de har dit telefonnummer, er du færdig

Selve virksomhedens værdier og resultater har jeg stor respekt for. Bare ikke deres markedsføringsstrategi! Selvom det er mere end 3-4 år siden jeg var medlem, ringer de mig stadig op i tide og utide. Og det er lidt ligesom at blive ringet op af en telefonsælger - de tager ikke et nej for et nej. Pas på med at give dem dit telefonnummer, de kan forfølge dig mange, mange år fremover.

8. Januar 2017

Hej Frederik

Jeg beklager meget, at du er blevet kontaktet af os uønsket. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe dig ved at slette dit telefonnummer fra vores database.

Du er velkommen til at ringe til os på 35107070 eller skrive en mail til info@anima.dk, så kan vi få orden på det.

Beklager ulejligheden.

Inkompetens

Anima er ikke kompetente til at udtale sig om ret meget , for deres såkaldte dyrlæge påstår at når men rider på en hest og den skummer om munden er det for at blive kvalt !
De blæser alle deres historier ud af alle proportioner for at få damer og unge piger til at støtte dem ,men hvad disse ikke ved er at ANIMA kun er en forretningside som skaber arbejde til særligt udvalgte for de er fuldstændigt ligeglade med dyr , det så man ikke mindst sidste år var det vist da over 90 vanrøgtede hunde behøvede akut hjælp , ,men skrev man ikke 1 ord om , for det var ikke deres bord , man tjente ikke noget på det og deres brødnid var så stor at man end ikke tilbød nogen form fór hjælp !
De reagerede først da jeg beskyldte dem for følelsesonani og det ved at blokere mig , men det er en pris jeg gerne betaler for at gøre opmærksom på deres løgne og bedrag , som de nu kører med trofæjagt hvor en stor del af de dyrearter som ANIMA påstår er truet er ikke med på nogle lister og det er et et STORT blufnummer , igen , for at skabe sympati for deres egne aktiviterer , som igen giver flere indtægter , sidst men ikke mindst så har de ikke den mindste kontrol over deres callcenter som dagligt overtræder dansk lovgivning !!
Man kan danne sig et billede af det hele vad at lytte til deres fnattede kampagnechef som tror at Walt Disney er far til alle dyr og kommer med fuldstændigt utopiske ideer !
Ville ANIMA fremstå som seriøse så gjorde med noget ved det fakta at ca 3000 sunde og raske hunde aflives hvert år ,men det giver ikke penge/medlemmer , så det er ikke interessant !

7. November 2016

Hej Geo

Den video, som du refererer til, er en del af vores kampagne mod rideformen rollkur, som du kan se her: https://anima.dk/din-hj%C3%A6lp/st%C3%B8t-kampagnen-mod-rollkur
Dyrlægen forklarer i detaljer nogle af de mange problematikker, der er ved denne rideform, som er skadelig og smertefuld for hesten.

Problematikkerne er blandt andet den store krumning af hestens hals, der har konsekvenser for hestens vejrtrækning. Yderligere forklarer hun, hvordan stangbidet fungerer. Et stangbid er bygget op sådan, at den trækker tre gange så meget, som rytteren hiver.
I forhold til hestens spyt, så skummer det, da de har svært ved at sluge spyttet på grund af stangbidet.

I forhold til din bekymring om Animas manglende deltagelse i at hjælpe de 90 hunde, så havde Dyrenes Beskyttelse taget hånd om sagen og sørgede for, at alle hunde fik pleje og blev sat til adoption gennem et af deres internater. Hvis vi havde fået anmeldelsen om hundene, så havde vi selvfølgelig reageret på det med det samme og underrettet politiet.

Anima knokler for hver en krone og 94% af de penge, som vi får ind går direkte til vores arbejde for dyrene. Alle vores medarbejdere arbejder sammen om et fælles mål - at dyr skal respekteres, ikke mishandles.

Mvh. Anima

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anima har min dybeste respekt.

De har blandt andet med video kampagner åbnet mange menneskers øjne op for de groteske forhold mange dyr lever under i landbruget.
Også fokus på den vanvittige pelsindustri er en beklagelig nødvendighed.
Så herfra en opfordring til alle om at støtte Anima, så alle dyr kan få det de har ret til, et anstændigt liv.
Og en gang for alle at få stoppet enhver form for pelsindustri.
Så fortsæt det fremragende arbejde

3. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synlige resultater for dyrene !

Anima gør et seriøst og konkret synligt arbejde for mange dyr bla. i konventionelt landbrug, pelsindustrien, i underholdningsbranchen m.v. Jeg har støttet dem i mange år og glædes ofte over, at mit bidrag giver synlige konkrete resultater.
Jeg kan kun anbefale at støtte dem som forening, hvis man ønsker at hjælpe dyr generelt.

4. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs organisation med styr på tingene.

Min oplevelse med Anima, nu gennem mange år, har altid været positiv. Det er et pålideligt og seriøst team som altid har taget god hånd om mine mange spørgsmål og behandlet mig for den jeg er.
Alt i alt er jeg fuldt tilfreds med hvad Anima har gjort og hvordan de har behandlet mig som person.

4. Januar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr