AniCura Gistrup Dyrehospital Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anicura Gistrup er altid klar til at besvare mine spørgsmål og tjekke min shih tzus øjne, når jeg er paranoid om, hvorvidt der er sår igen :-) Gizmo er altid glad for at træde ind ad døren og har inge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg anbefaler Anicura Gistrup til alle jeg kender også hunde ejer som jeg møder. Jeres Dyrehospital er trygt og hele personalet super professionelle dygtige samt fantastisk overfor mig og mine hund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venligt og kompetent personale. Var til 12 ugers undersøgelse/vaccination med min hvalp - Bjørn. Dyrlægen havde masser af godbidder, så Bjørn fandt sig både i vaccinationer og negleklip. God dialo... Mehr ansehen

1. Tierklinik

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har absolut intet godt at sige om den…

Har absolut intet godt at sige om den behandling jeg lige har fået i tlf omkring en hund der ikke kan gå. Uprofessionelt

25. April 2022

Hej Allan,

Vi er kede af, at det er den opfattelse du har fået.
Vi vil altid gerne hjælpe vores kunder både i telefonen og med tider - og du blev også tilbudt en akut-tid, så vi kunne hjælpe din hund.

Du er velkommen til at ringe, hvis du gerne vil snakke det igennem.

God bedring med din hund.

medicin

god og høflig betjening

21. Januar 2022

Antwort von AniCura Gistrup Dyrehospital

Tak for din gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gistrup dyreklinik får ⭐️⭐️⭐️⭐️

Alt i alt en god oplevelse. Det vil jo altid være ting man kunne gøre en lille smule bedre. Men det er i småtings afd. Gistrup dyreklinik har været min dyrlæge til mine hunde siden jeg fik den først i 2013, desværre taget de ikke heste, synes ellers det kunne være rart med en samlet dyrlæge til alle vores dyr ❤️

14. Januar 2022

Antwort von AniCura Gistrup Dyrehospital

Tak for de pæne ord, det varmer meget <3 Selvom vi desværre ikke kan hjælpe dig med hestene ;)

God service og behandling

God service og behandling - man føler sig i trygge hænder

12. Januar 2022

Antwort von AniCura Gistrup Dyrehospital

Tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at du føler dig tryg, det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dyrlægerne i Gistrup er gode til at…

Dyrlægerne i Gistrup er gode til at håndtere vores kæledyr 🐈‍⬛

10. Januar 2022

Tak for den gode anmeldelse, den sætter vi stor pris på <3

Verdens bedste medarbejdere

Verdens bedste medarbejdere.

Her er dine dyr i trygge hænder. Jeg er kommet hos Gistrup Dyrehospital gennem 11 år med min gamle og har nu fået ny. Min gamle hund var kronisk syg og taler derfor af erfaring, når jeg siger, at han blev så godt behandlet. Han elskede at komme forbi en tur. Jeg har altid følt, at jeg var i trygge hænder, hos et professionelt personale, der sætter dyrene før alt andet.

Jeg er flyttet og har andre dyrelæger langt tættere på, men jeg tager gladelig turen til Gistrup endnu.!

De varmeste anbefalinger.

6. Januar 2022

Antwort von AniCura Gistrup Dyrehospital

1000 tak for den meget fine anmeldelse og pæne ord! Det varmer vores hjerter <3 Dyrene er altid vores første prioritet og det er bare dejligt når I som ejere kan mærke det - og sætter pris på det.

Fantastisk sted!

Super skønt sted med rart og venligt personale. Giver altid den fornødne hjælp og gode råd, som aldrig er dyre hos Anicura Gistrup. Personalet virker aldrig ubehagelige og bedrevidende, men er altid forstående overfor problematikker.
Har hørt nogen snakke om dyrehospitaler som steder der vil gøre alt for at hive penge ud af kunderne, dette er dog langt fra mit oplevelse af dette sted.

4. Januar 2022

Mange tak for de meget flotte ord - det varmer vores hjerter <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til teamet fra Gistrup…

Stor tak til teamet fra Gistrup dyrehospital som reddet vores kanin Mali. Selvom det “bare” var en kanin, tog de min henvendelse seriøst med det samme. Rigtig behandling og kyndig vejledning reddet vores kanin.

Jeg frygtet gigant regning, men priserne var mere end rimelige! Følte mig i de bedste hænder.

6. November 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det eneste sted jeg føler mig tryg ved at aflevere min hund. Altid, smilende, venlig, og dybt professionel behandling.

Så 5 potedask fra Nacho🐶❤️

29. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr