Unternehmen hat geantwortet
Altijd weer met plezier naar Amac Heerlen. Deskundige medewerkers m/v. Zij begrijpen ook mijn niet altijd technisch correcte vragen en wensen. Begeleiden het zoeken basr en aankopen van heel vriendel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Vom Unternehmen geschrieben

Saroleastraat 45b, -, 6411 LR, Heerlen, Limburg, Niederlande
Product arrived next day as ordered and in good condition.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Een keurige en vriendelijke verkoper bij Amac in Heerlen. Ondanks dat bol.com goedkoper is en ik geen studenten/docentenkorting krijg toch gekocht bij Amac. Jammer dat er voor geen studenten/docenten geen kortingsregeling geldt.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Zeer goed en snel geholpen door klantvriendelijk personeel.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Zeer kundige en vriendelijke medewerker. Heldere uitleg en eerlijk verhaal. Geen opdringerige verkoopverhaaltjes maar gewoon nuchter en eerlijk. Top!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Goede voorlichting, fijne service en vriendelijk personeel.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Ik werd goed geholpen in de winkel.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Persoonlijke aandacht is goed en je wordt goed geholpen door verkoper in de store.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Regelmatig koop ik hier iets.
Van kabels tot nieuwe laptop of telefoon. De klant vriendelijkheid en eerlijke adviezen bij Amac Heerlen zijn echt top!

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
De winkel in Heerlen in de Saroleastraat is een voorbeeld hoe je de klant moet bedienen. We werden uitstekend geholpen door Hassan en Olivier. Zij blonken uit in kennis en klantvriendelijkheid. Deze winkel is echt aan te bevelen.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Ik gebruik al jaren Amac ben er zo tevreden over dat ik geen andere meer wil

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
iPhone in de ochtend besteld, stond op voorraad en aangegeven dat ik ’m in de winkel zou ophalen. Dan mag je er toch van uitgaan dat je diezelfde dag of de dag erna je telefoon gewoon kunt ophalen. Uiteindelijk maar gebeld met de locatie blijkt de voorraad niet altijd te kloppen. Lekker dan.
Daarna contact gezocht met de algemene klantenservice via WhatsApp. Reactietijd zogenaamd binnen 6 uur. Nou, die is inmiddels ruimschoots verstreken en ik heb nog steeds geen reactie. Amac heeft mijn geld, maar ik niet mijn telefoon.
Advies aan anderen: bestel gewoon bij Coolblue. Die leveren tenminste wat ze beloven. Dan is PostNL de enige die het nog kan verkloten.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Prettige omgeving om zaken mee te doen. Zeker met de fantastische producten van Apple

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
website en producten prima, bezorging vertraagd door post nl

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Prettig geholpen bij aankoop Apple Watch 11. Deskundig en vriendelijk.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Wel even wachten maar dat gaf gelijk een goed beeld van de service verlening aan de andere klanten. De medewerkers gaven deze ruimschoot tijd en aandacht. Dat gaf een eerste goede indruk. Eenmaal aan de beurt werden we duidelijk en in eenvoudige woorden geholpen. Een paar eenvoudige vragen door de medewerker waren genoeg om een bewuste keuze te maken.

Antwort von Amac | Apple Premium Reseller - Heerlen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.