Alwel Bewertungen 44

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen let op!! Als je reageert op een tocht vocht hok van ALWEL!! Let dan heel goed op !!!! De opgegeven oppervlakte maten van de woning (als die er bij staan??) KLOPPEN NIET!! *Neem Een l... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een goede ervaring mag ook gemeld worden. Dit betreft een niet werkend slot van onze berging. Wat een inzet van het personeel!! Lovenswaardig volhouden om het probleem op te lossen. Men was snel... Mehr ansehen

1,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

ALWEL is nog geen 1 ster waard

ALWEL is nog geen 1 ster waard. Als je gegronde overlast meldingen doet bij Alwel ,omdat je al jaren last hebt van je buren of omwonenden en daar niet normaal mee te praten valt en er dus ook geen oplossing is, wordt hier door Alwel niks mee gedaan, maar door mevr K weg gewuift als leef geluiden, of niks bijzonders,moet je maar mee leren leven en anders kan je altijd nog verhuizen.Je mag blijkbaar geen overlast melden van de Alwel wijkconsulent mevr K, want je wordt ipv slachtoffer neergezet als dader. Wijkconsulenten,opzichters en wat er daar nog meer rond loopt, nemen gegronde klachten totaal niet serieus.
Ik begrijp nu alle 1 ster reviews ,want van wat er rond loopt daar, zijn de meeste niet geschikt voor hun functie.

10. Juni 2024

Ik woon op een hoekwoning sinds 2013

Ik woon op een hoekwoning sinds 2013. Waarvan de schutting op is.
Na een storm alwel verwittigd om te komen kijken naar mijn deels omgewaaide rotte schutting.

Wordt werkontwijker leon ingezet en die begint van alles af te schuiven. “Deze is door de vorige huurder zelf gezet”.
Vervolgens heb ik hem “netjes” weggejaagd.

Een maand later, hoor niks van alwel, zal toch maar is bellen.
Krijg ik een dame aan de lijn die probeert domweg ook weer verantwoordelijkheid af te schuiven. “Ik zie dat er hier nog beugeltjes voor de schutting liggen van een afspraak ergens afgelopen mei.”
Ik kon haar natuurlijk wel vertellen dat dat niet werkt bij een rotte schutting, maar was nog niet klaar met leon. Dus ik reageerde met; denk dat u uw vakman opnieuw moet komen kijken. Wat vervolgens niet gebeurt.

Krijg ik uiteindelijk via brief een voorstel; nieuwe schutting is mogelijk in ruil voor een huursverhoging van €19.
Dat weiger ik te betalen, vooral omdat het de verhuurder zijn verantwoordelijkheid is dat de schutting, met name een hoekhuis naast een brandgang, geen gevaar oplevert voor voorbijgangers.

4 jaar en 2 deuren verder (die als schutting waren neergezet), heb ik na de zoveelste keer zeiken 8 van de 11 schuttingsdelen vervangen gekregen.

Goed bedrijf het punt, allee wonen, alwel. Weet wel waar dat geld heen gaat.

21. Juni 2023

Onduidelijke regels voor overname

We gingen verhuizen en we wilden een aantal spullen doorverkopen aan de nieuwe huurder. Er is beloofd dat contact tussen ons en de nieuwe huurder zou worden gelegd over de mogelijke overname. Onduidelijk regels rondom deze procedure hebben ervoor gezorgd dat de spullen geclaimd zijn door Alwel en contact met ons als oude huurders volledig is verbroken.

14. Mai 2024

Laks

Als je problemen hebt bedreigd word of schaden aan je huis kun je er zeker op rekenen dat alwel je negeert er niks aan doet of pas over een jaar komt kijken wat er aan de hand is en vervolgens niks doet. Mocht je toch een medewerker spreken of ze komen langs je huis mogen de problemen niet besproken worden of word je genegeerd heb je schaden aan je woning door een fout van alwel zijn de kosten hiervan voor jezelf word je woning onbewoonbaar verklaard betaal je zelf de kosten om het op te knappen natuurlijk betaal je wel gewoon je huur door.

7. Mai 2024

Slecht voor huurders

Al dagen bezig met alwel om een werkende tag te krijgen zodat ik mijn driewielfiets kan stallen in het scootmobiel hok maar ze doen gewoon niets. Ik heb mijn fiets afgezegd, durf hem niet beneden te laten staan. Eerst alles doorgenomen met jurek en toen ik de volgende dag vroeg of hij al iets wist, had hij niet eens door waar ik voor kwam. Het zei hem niets. Eerst zou ik een nieuwe tag krijgen, dan weer zo mijn eigen tag worden bewerkt en vandaag zou het zeker allemaal werken. Beloften en nogeens beloften maar ze doen juist niks. Dagenlang ben ik al aan het bellen maar er gebeurt niks. Je mag huur betalen voor een tocht kot dat volgens hen een A woning is maar zelf ben je nog minder dan een nummer. Ik huur er al zolang. Nooit heb ik schuld gehad, geklaagd of iets gevraagd en die ene keer dat je dat dan wel doet omdat het noodzakelijk is voor je gezondheid, laten ze je stikken. Bedankt Alwel, vergeet vooral niet de huur te innen op de eerste.

27. März 2024

Niet eens 1 ster waard.

Niet eens 1 ster waard.
De muren in de woningen van de Kamperfoelieflat zitten vol met vocht en bedwantsen, en Alwel doet hier niets aan.
De huurders moeten zelf ervoor zorgen dat er een bestrijder komt die behoorlijk veel geld kost.
Het vocht in de muren zorgen voor schimmel, oplossing is om de buitenmuren te impregneren, maar dat kost blijkbaar teveel geld om dat te regelen, schimmel op de muren zorgt voor gezondheidsklachten, maar dat zal Alwel een rotzorg zijn, zolang zij maar van iedere huurder maandelijks de huur maar uitbetaald krijgen, dan is de rest niet belangrijk.
Bij Alwel moeten zij hun eigen kapot schamen om bewoners die hun eigen niet kunnen gedragen de hand boven hun hoofd te houden, deze bewoners veroorzaken geluids overlast, en dat mag gewoon.
Hele gezinnen wonen in een te kleine twee kamer appartementje, (die eigenlijk geschikt zijn voor 1 tot 2 personen) en veroorzaken overlast.

22. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een goede ervaring mag ook gemeld…

Een goede ervaring mag ook gemeld worden.
Dit betreft een niet werkend slot van onze berging.
Men was snel na melding aanwezig.
Probleem opgelost.
Het mag maar eens gezegd worden.

5. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als er iets kapot is wordt niks gemaakt

Als er iets kapot is , maken ze het niet, sturen wel iemand, maar deze vinden altijd wel een rede om niks te hoeven doen. Dit zal de woningstichting toch veel geld kosten, al die mensen die uren schrijven voor niks doen. Het maakt de huurder overspannen en alwel arm. Pak dat probleem aub aan .

28. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alwel doet niets voor hun huurders

Alwel doet niets voor hun huurders, alleen geld vangen.
Valse beloftes maken.
Woonplezier bederven.
Ongezonde leefklimaat creëren.
En als je om antwoord vraagt, houden ze zich niet thuis…

26. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lift vaker buiten dienst dan werkend

Woning met nul treden gekregen van Alwel met Wmo verklaring omdat ik heupdysplasie heb en geen trappen kan lopen. Wordt er info achterwege gelaten dat deze woning een lift heeft die van bj. 1971 en volgens een oud bewoonster de lift al problemen heeft sinds 2006 en dat ze lift elke week kapot is en buiten dienst is.Nou is het niet zo een ramp als de lift het een paar keer niet doet, maar ik woon er pas 1,5 maand heb al 4 x vastgezeten met als langste 45 min heb al vaker trappen moeten klimmen dan dat ik de lift heb gebruikt en dat ik bijna mijn heupen heb gebroken omdat de trappen uiteinden rond zijn afgewerkt en ik daardoor ben uit gegleden omdat mijn schoenen nat waren van de regen. De lift wordt gerepareerd en dag later is het weer dezelfde verhaal. Lift is gewoon vaker kapot dan werkende. Veel bewoners zijn slecht ter been sommige zelfs scootmobiel, meeste durven de lift niet meer te gebruiken waardoor ze aan huis gekluisterd zitTen. Ik vind het ronduit schandalig dat deze lift sinds 2006 al problemen oplevert en nog schandaliger dat nieuwe huurders niet op de hoogte worden gesteld. En na meerdere malen ge e-mailed te hebben gewoon worden genegeerd met bericht dat ze met vakantie zijn. Ik vraag ze mij een andere woning te geven met een lift of nultreden en daar wordt niet op gereageerd. Alwel is ronduit een schandalige woningcorporatie en zal zich moeten gaan verantwoorden. Dit gaat zowieso naar de huur Commissie, en ga dit tot het einde aanvechten. SCHANDALIG en Onmenselijk is ALWEL

5. August 2023

Ondeugdelijke vloer aansmeren.

Wat er mis is weten ze zelf dondersgoed. Ze lappen regels aan hun laars. Ze laten een laminaatvloer gelegd door vorige bewoner liggen (geen mm speling was er voor deze uitzettende en krimpende vloer in de winter gelegd, deze lag strak tegen de muren aan. Zelfs geen ondervloer). Nu is er een onwetende nieuwe bewoner die ze laten tekenen voor deze flauwekul. (Ze zijn verdomme zelf toch niet blind). Haar laminaat staat nu recht overeind. Meid zit met tranen in haar ogen. alwel moet zich kapot schamen. Ik zou in staat kunnen zijn heel de keet daar op te blazen. Maar dat gaat mij net te ver. Het was immers MIJN vloer niet waar ik voor getekend heb. Opzadelen met troep van een ander.
Hoe durven ze zo een vloer aan te smeren aan een onwetende huurder.
dit is misdaad.
Met een plakbandje zou dit wel op te lossen moeten zijn volgens de hoge heren technische onkunde te Alwel. Alniksnie. Die staat jullie beter. Waardeloos bedrijf. Kots van dat zooitje.

1. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Voor een stichting gebeuren er rare…

Voor een stichting gebeuren er rare dingen.
Een stichting die hun eigen regels bepalen en met macht proberen je klein te krijgen.
Urgentie kan je niet aanvragen in de regio van Alwel, wat gek dat dat wel kan in andere regio's.

28. März 2023

Slechte service zeer slecht

Ik plaats deze revieuw voor mijn ouders. Mensen wonen al bijna 56 jaar op dit adres. Ze zijn nu inmiddels 81 jaar oud. Mijn moeder heeft al meerdere malen contact opgenomen met alwel omdat de verwarming het niet meer doet. Feenstra is langs geweest en ja hoor ketel kapot. Computer kapot en op 3 plaatsen lek dus moet er een nieuwe ketel gehangen worden. Maar ja alwel heeft tijd genoeg terwijl die oudjes maar liefst al een week in de kou zitten. Moet niet kunnen dit echt schandalig. We leven toch niet meer in de oorlog ??? Als er nu niet snel een ketel geplaatst wordt dan wordt het misschien wel oorlog. Jullie moeten je schamen lekker warm op kantoor heel de dag en die oude mensen gewoon in kou laten zitten met 12 gr kan gewoon niet dus los het op en snel ook !!

25. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geen stroom meer in huis

Geen stroom meer in huis. Om 10 uur Alwel gebeld. Doorverbonden met Tess er komt tussen 12 en 16.00 uur een monteur. Kwart voor 11 stond de monteur al voor de deur. Super geholpen door de uiterst vriendelijke monteur. 11 uur probleem opgelost. Wat een service!!! Onze dank.

24. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

na renovatie overal schimmel en er…

na renovatie overal schimmel en er wordt niets gedaan dan alleen maar kijken en praten nu bijna 2 mnd in schimmelhuis ,we worden er ziek van maar dat maak hun niets uit.maar ze weten wel steeds die 800€ p/m snel te innen NOOIT een opzichter of wie dan ook te bereiken

8. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bij hun staat geld centraal ipv hun huurders

Alwel wonen speelt spelletjes met bewoners en het draait bij hun enkel om geld en staan huurders alles behalve centraal.

Vanaf begin mei gemiddeld 3x per week contact met ze opnemen ivm klachten en reparatieverzoeken, telkens weer krijg je te horen er word contact met je opgenomen..en vervolgens hoor je niks, zelf als je contact gegevens van de wetterlijk verplichte klachtencommissie vraagt(die ze express niet op hun website hebben staan)omdat je er klaar mee bent krijg je geen reactie...

Maar zodra je een door renovatie tijdelijk gekregen heater moet inleveren maar dit vergeet krijg je gelijk een schriftelijk bericht dat als je het niet inlevert ze kosten in rekening gaan brengen...en dan weten ze ineens niets van de klachten waarmee je vanaf mei al bezig bent...en dat terwijl ik zelfs alles zwart op wit heb van hoe en wanneer ik contact met ze opgenomen heb

Dit is het ware gezicht van alwel wonen mensen!

19. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr