Als Motor - En del af Karvil Group Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt vores første elbil af Leo fra Als Motor, og vi er meget tilfredse med oplevelsen. Leo hentede os endda på stationen efter 4,5 time i tog🤩 Leo er meget nede på jorden og det var en supe... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet bil ved alsmotor Nu konstatere jeg så at værkstedet ikke har roteret dæk ifm med service, ej heller undersøgt om jeg ønsker dette. ( Det er standard at efterspørge dette på servi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

“ Min debut som kunde hos Als motor er af så overbevisende karakter at jeg nu betragter mig som stamkunde. Jeg overlod trygt, både handlen af min tidligere bil samt købet af den nye, i Steen Zanc... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling herfra! Christian fra ALS Motor (Karvil) i Rødekro har været helt fantastisk gennem hele forløbet. Hurtig service, altid hjælpsom og utrolig venlig. Alle vores spørgsmål blev bes... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Autohändler
  2. Karosseriewerkstatt
  3. Autowerkstatt
  4. Hyundai-Händler
  5. Fahrzeughändler

Vom Unternehmen geschrieben

Als Motor blev grundlagt af fabrikant Mads Clausen i 1955, hvor man startede med forhandlingen og serviceringen af Opel. I dag tilbyder Als Motor autoriseret salg og service af Hyundai samt service af BMW. Als Motor har været Hyundai-forhandler i mere end 20 år, og virksomheden vil øge sin indsats for at udvikle Hyundai-mærket i Sønderjylland. Det er et samarbejde med et mærke, der har et meget bredt modelprogram, førende teknologi og samtidig tilbyder den bedste garanti på markedet. Hyundai ligger ikke mindst helt i front, når det kommer til fremtidens el- og hybridbiler. Als Motor er i dag ejet af Karvil Group.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt i orden

Første gang jeg har været hos dem i Rødekro,
Men tip top service. Alt i orden. Tak.

22. März 2022

Hej Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse og velkommen til.

Altid super god service

Altid super god service, altid klar til tiden og altid behjælpsom. Har flere gange fået noget lavet det ikke var dækket af service aftalen, men der er de bare så gode at de køre det ind over aftalen alligevel. Top service.

4. März 2022

Hej Prokure,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Rigtig god service.
Super tilfreds. 😊

27. Februar 2022

Hej Astrid,

Mange tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilen var færdig til tiden og der var…

Bilen var færdig til tiden og der var udført hvad der skulle. Modtagelsen var som altid venlig og imødekommende.

21. Februar 2022

Hej Sven,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sendte min kone til Als Motor for at få…

Sendte min kone til Als Motor for at få skiftet et hjul leje, men fik bilen retur med en ny bremse kaliber. Den gamle bremse kaliber var lige blevet renoveret med nyt stempel, pakninger og maling.

Det er SLET ikke ok.

4. Februar 2022

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse.
Vi vil gerne undskylde for, hvis der skulle være sket en misforståelse.
Vi kiggede, som aftalt, bilen igennem og finder ingen fejl på hjullejet som du forventede, men vi finder der i mod en defekt kaliber, som desværre også har ødelagt bremserne. Derfor bliver der aftalt med din kone, som var på værkstedet med bilen, at dette skulle skiftes.
Igen er jeg meget ked af, hvis der har været en misforståelse herved, vi gør det bedre næste gang.

God service
Bil retur til aftalte tid

24. Januar 2022

Hej Henrik,

Dejlig anmeldelse - mange tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik som altid en god og…

Jeg fik som altid en god og professionel betjening hos Als-Motor.

20. Januar 2022

Hej Nick,

ALT fungerede perfekt

ALT fungerede perfekt
Tiderne blev overholdt og bilen blev leveret efter endt service i min carport ..!😉

16. Januar 2022

Hej Else,

Mange tak for din anmeldelse.

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service, venlige smil ingen uforudsete regninger alt i alt en super oplevelse og vender altid tilbage

10. Januar 2022

Hej Lotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.
Vi glæder os til, at se dig igen.

Køb af Hyundai i20 Active

Har handlet bil hos Als Motor for nogle måneder siden og vil gerne sige tak for min skønne bil Hyundai i2o Active. Den er robust og hurtig oppe i fart hvilket jeg præcis søgte efter samtidig med at den har en behagelig siddekomfort.
Tak til Steen Zanchetta for en empatisk, dygtig og professionel vejledning .
Mvh Alice Andresen

4. Januar 2022

Hej Alice,

Af hjertet tak for din fine anmeldelse. Beskeden her er givet videre til Steen.

Fantastisk god service

Fantastisk god service - altid smilende og imødekommende personale

20. Dezember 2021

Hej Annette,

Super betjening

Super betjening. Altid god service og opfølgning og foreslag til udbedring. Altid fået en rigtig god professionel betjening.

13. Dezember 2021

Hej Mikael,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop handlet bil hos Als Motor…

Jeg har netop handlet bil hos Als Motor Sønderborg.
Jeg fik af Frederik Lindbeck, en fremragende betjening.
På trods af det blot var en lille billig brugt bil jeg købte og at det var mit første bil køb hvilket betød at jeg nærmest ingen forstand havde på sådan en process var Frederik både imødekommende, usnobbet, god til at forklare og alt andet end emsig og anmasende.
En super oplevelse.

Merete Juul Farup

7. Dezember 2021

Hej Merete,

Tusind tak for din anmeldelse. Beskeden er givet direkte videre til Frederik.

Super god service

4. Dezember 2021

Tak for din anmeldelse.

Service, syn og dæk

Min bil skulle have service, syn og skiftet dæk. Jeg er meget tilfreds med personalet og omgivelserne i Rødekro

27. November 2021

Hej Annemette,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er overordnet godt tilfreds med det…

Jeg er overordnet godt tilfreds med det service jeg har fået. Men jeg oplyste jer om at i skulle skifte nogle pære på bilen og dette var ikke udført da jeg afhentede bilen.
Regeringen kunne godt uddybes noget mere, i stedet for der bare står diverse 1500 kr?

19. November 2021

Hej Bo,

Tusind tak for din ærlighed - jeg vil straks tage dette med videre for optimering og udvikling af kundeoplevelsen hos os.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr