Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties. Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica. Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis t... Mehr ansehen
Nou, twee keer verkeerde leveringen, een keer van ander persoon en tweede keer verkeerde producten geleverd. Ja, lekker terug sturen met pakjespost, alles voor tuinen zouden gemaakte kosten terug sto... Mehr ansehen
Wij hebben 3 elho corsica flower bridge balkonbakken besteld en betaald om cadeau te geven, maar toen op kerstavond het cadeau werd opgemaakt, bleek er maar 1 bak in de doos te zitten. Ben gaan navrag... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Webshop AllesVoorTuinen.nl voor al uw tuinproducten en tuinartikelen
Ambachtsweg 28, 1271 AM, Huizen
- 0031 (35) 5260662
- info@allesvoortuinen.nl
- www.allesvoortuinen.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, niet transparant en misleidende advertenties.
Retourzendingen kun je zelf betalen en GEEN garantie op elektronica.
Ze komen vriendelijk over..maar je komt van een koude kermis thuis..
Waardeloos
Product besteld,
Bericht na lange tijd wachten: product tijdelijk niet voorradig.
Blijft aangeboden op de site,
Bestelling nooit ontvangen.
Nooit meer.
Oplichting en failliet
Eerst was de website uit de lucht en stond bericht van de curator dat de firma faliet was. Als je nu op de pagina plantenbakken drukt staat er bestel uw plantenbak bij plantinbak.nl Zullen ze weer lekker doorgaan met oplichten. Deze zit op een adres in Wijk bij Duurstede.
falliet
Lekker shit zeg heb voor €285,= aan bloenpotten besteld en betaald en nu zijn ze failliet.
oplichting voor 759 euro - bedrijf failliet en website nog actief
op 25 feb 3 exclusieve bloembakken besteld ter waarde van 759 euro.
Omdat ze deze enkel in het grijs konden leveren, en ik wou ze in het wit, moest ik vooraf betalen, wegens de uitbesteding. Leek acceptabel en hierdoor liet ik me vangen. 6 weken later, toen ik informeerde waar ze bleven, zei mijn contactpersoon, met wie ik eigenlijk een heel goede relatie had opgebouwd, me dat er problemen waren bij de leverancier en stelde zelf voor het order te annuleren en mijn geld - ja hoor binnen de procedure van 10 dagen, door hun zogenaamd4 extern administratiebedrijf '- terug te storten. Na veel bla bla NIKS teruggekregen, en nu advocaat ingeschakeld. Raar hoor, google maar eens op ambachtsweg12, zitten meerdere bedrijven op dat adres, maar ze ontkennen iets met elkaar te maken hebben.. advocaat zal het wel uitpluizen. Wat me verbaasd is dat al deze klachten hier de website gewoon doorgaat..
Aangifte doen van diefstal
Dag,
Op 24 april heb ik een bestelling gedaan. HIervan heb ik tot op heden niets gehoord.
Op 29 april en mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten . Tot op heden geen reactie!!!!!
Meerdere keren geprobeerd telefonisch contact te zoeken, er wordt niet opgenomen.
IK ga nu het volgende doen, als ik na 3 dagen geen reactie heb ontvangen ga ik aangifte doen van diefstal en oplichting.
NIETS MEER BESTELLEN,!!!
Bloembakken 6 weken geleden besteld en betaald. Niets ontvangen. Aanvankelijk werd de telefoon wel opgenomen, en werd verteld dat ze onvoldoende in voorraad hadden. Waren bijbesteld. Nu wordt de telefoon niet meer opgenomen, email niet meer beantwoord. DUS ZEKER NIETS MEER BESTELLEN,!!!
Onbetrouwbaar,levert niet en reageert niet op telefoon en mail
Ik heb toch aardig wat ervaring met het kopen via internet. 't is ook altijd goed gegaan tot nu toe. Helaas is mijn eerste aankoop bij allesvoortuinen.nl een fiasco geworden. Op 24-04-2016 een bestelling geplaats voor ruim € 250,00 maar geen bestelbevestiging/bestelnummer ontvangen. De aangegeven levertijd van 1 á 2 dagen is inmiddels ook al verstreken maar mijn producten zijn niet bezorgd. Divers keren de klantenservice gebeld maar daar wordt niet opgenomen. Ook twee keer een mail gestuurd echter geen enkele reactie terug ontvangen. Nog nooit meegemaakt! Zojuist aangifte bij de politie gedaan en Webshop Keurmerk aangeschreven. Hoop dat zij nog iets voor mij kunnen betekenen.
Bestel hier niets! Bedrijf blijkt failliet te zijn!
3 weken bij deze onlineshop een bestelling gedaan twv 140€.
Na 2 weken gewacht te hebben, hebben wij vele malen telefonisch contact proberen te krijgen met dit bedrijf maar u raad het al, geen gehoor!
Nog 1 week gewacht en nu zelf onderweg naar huizen naar het bedrijf. Eenmaal aangekomen horen wij van de andere bedrijven in hetzelfde pand dat dit bedrijf failliet is!!!
Mensen koop hier dus niets! Wij moeten ook nog maar zien of wij ons geld terug gaan krijgen!
Mvg.
Ook besteld niets ontvangen
Bij dit bedrijf 10 april wat besteld
Maar tot heden niets ontvangen
Reageren niet op mail of telefoon
op het zelfde adres zit een bedrijf met haast dezelfde naam
Ga morgen nog eens bellen
Reageren ze dan nog niet
Ga ik aangiften doen van diefstal
Heb vandaag gebeld de heer van .........bv zegd dat hij niets te maken heeft met allesvoortuinen.nl
Dus morgen aangifte doen bij de politie
Raad dat iedereen aan
Ik wil mijn geld terug.
Bestelling geplaatst op 13/04/16. Tot op heden niets ontvangen. Diverse keren gebeld. Telefoon wordt niet opgenomen. E-mail gestuurd. Wordt niet beantwoord.
Niet bij bestellen! Totale oplichting.
Bestelling geplaatst op 20 april jl. en betaald. Geen bevestiging ontvangen. Geen reactie ontvangen op twee e-mails. Twee dagen non-stop gebeld en de telefoon werd niet één maal opgenomen. Absoluut niet bij bestellen.
Bloempotten
Overzichtelijke site, gemakkelijke betaling, vlotte levering en vooral snel.
een klein voorraaNd probleem maar zeer goed opgelost
Niet alles van order was op voorraad, daarom duurde het te lang voor mij. Keurig mijn geld terug en wat op voorraad was opgestuurd. prima
Producten op website niet meer leverbaar
ALs je spullen koopt via een website, ga je er minimaal van uit dat deze beschikbaar zijn, eventueel op backorder. Maar product bleek niet meer leverbaar te zijn.
Waardeloze Webwinkel! Niet bestellen!
2 witte plantenbakken besteld op 31/3. Na twee dagen geen bevestiging van de bestelling en geen communicatie vanuit deze website, besloot ik te bellen. Medewerker gaf aan dat hij opnieuw Email zou sturen. Er gebeurt niks. Volgende dag weer gebeld. Toen bleek artikel niet op voorraad te zijn en levertijd 2 weken zou zijn, terwijl op website werd aangegeven dat product op voorraad was. Gevraagd of geld teruggestort kon worden. Na 4 dagen nog geen geld. Wederom gebeld. Medewerkers geeft aan dat doorlooptijd van terugbetaling 10 werkdagen is. BELACHELIJK! Zeldzaam slechte ervaring. Nooit meer iets bestellen hier!
Snelle en goede levering
Goed verpakt, snel geleverd, alleen vond ik voor een schaduwdoek van € 13 de verzendkosten van € 9 wel wat hoog, maar goed, ik heb nu dan wel het door mij zo gewenste roze schaduwdoek!
Zeer snelle levering en directecommunicatie
Ik had mijn bestelling een dag later in huis! Wel mistte er helaas 1 artikel. Kan gebeuren, het was een behoorlijke lijst met kleine onderdelen van Gardena Micro drip. Toen ik een mailtje stuurde kreeg ik binnen een dag reactie met excuses en dat het product helaas niet meer op voorraad was. Mij is toen aangeboden om de waarde van het ontbrekende product terug te storten of een ander artikel met dezelfde waarde kosteloos na te sturen. Ik koos voor de laatste optie en ook dat artikel was netjes een dag later in huis.
Het allermakkelijkste was misschien om het product niet meer in de webshop te plaatsen, maar ik ben erg tevreden over hoe dit is afgehandeld.
helemaal af
Een geweldige service het bedrijf denkt met je mee naar alle oplossingen.
en een snelle levering een echte aanrader ga zo door.tot de volgende keer.
Super service
Het bestelde product was kapot geleverd. Aangezien er geen voorraad meer was is het euvel opgelost door een beter en duurder product te leveren voor dezelfde prijs zonder dat ik daar enige moeite voor heb hoeven doen. Top service!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.