Strong app
Strong app, definately most complete out of everything reviewed.

Antwort von AirHub Drone Operations Platform
AirHub is a comprehensive drone operations platform for first responders, security personnel, and critical infrastructure companies. Our all-in-one software helps you to securely plan, execute, log, and manage your drone missions. With AirHub, drone pilots have everything they need in one place: workflow uniformity, data security, and regulation compliance.
Zuiderpark 7, 9724 AD, Groningen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Strong app, definately most complete out of everything reviewed.

Antwort von AirHub Drone Operations Platform
Good software for my drone needs. Has a wide range of functionality. Can be a little better in a few places but they listen a feedback so there are often fixes and new functionality. Thas is why I give 5 stars!
I like that I get everything that I need in one place. Very comprehensive.
This service is very bad!!!
Stuck, slow, cut

Antwort von AirHub Drone Operations Platform
Ik heb zojuist de app gedownload en ziet er goed uit. Duidelijk, simpel en overzichtelijk. Ook fijn dat je direct jouw eigen locatie ziet en je vlieggebied kan afbakenen.
Thanks!
bardzo dobra aplikacja do zarządzania dronami, do planowania i logowania lotow, jest kilka niedociągnięć 1.brak NOTAMs,(!!) tego typu aplikacje mają to w standardzie 2. błąd daty przy lotach nocnych zaczynajacych sie przed północą a kończących po północy, 3. index kp nie zawsze zgodny, 4. w pogodzie przy zachmurzeniu zawsze generowane jest ostrzezenie, 5. do planu lotu nie można przypisać więcej niż 1 baterii (!!)