A/H Låsemontage Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UNDGÅ DEM BETALT 1500 BARE TIL AT HAVE LÅSESMED DUKKE OP Prøvede at ringe og afvis service. Låsesmeden dukkede op uden at gøre noget på låsen og stadig kræver en vanvittig pris til service.... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik sat nye låse indvendigt og udvendigt i 4 yderdøre. Fik også leveret en cylinder til postkassen. Men fordi montøren ikke havde stanseværktøjet med aftalte vi, at det skulle jeg nok fikse selv, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

A/H låsemontage skriver på deres hjemmeside, at de har konkurrencedygtige priser og 100% prisgaranti, hvilket ikke er rigtig! De kom ud for at lukke en dør op til en værdi af 1700 kr. en almindelig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betalte for en omlægning af min lås, hvor dørhåndtaget også hang løst. Låsesmeden hentede en reservedel til håndtaget og skiftede den gamle ud. Låsen og håndtaget fremstår nu som helt nyt. Reser... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Schlosserei

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi udfører alle sikringsopgaver for Erhvervslivet, boligselskaber og private

Akzeptabel

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst Troværdigt Professionelt firma…

Yderst Troværdigt Professionelt firma der levere høj kvalitet i sikkerhedsløsninger og skræddersyet til et hvert behov.

23. April 2019
A/H Låsemontage-Logo

Antwort von A/H Låsemontage

1000 Tak for din fine anmeldelse Jack

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde lejet et sommerhus på Falster og…

Havde lejet et sommerhus på Falster og tabte husets eneste nøgle - AH-Låse var de eneste, der svarede på vagtopkaldet lørdag eftermiddag.

23. April 2019
A/H Låsemontage-Logo

Antwort von A/H Låsemontage

Hej Thomas

Tak for din fine anmeldelse :)

Aldrig igen

Ringede til firmaet og fik en aftale om at vores hoveddørslås skulle skiftes, det samme skulle et greb på vores terassedør.
De kom rimelig hurtigt og fiksede det. Hoveddørens lås er efterfølgende kke helt optimal, men virker.
Vi får 1-2 mdr efter en regning, sendt 4.maj (regningen er dateret 30.4 med betalingsfrist 30.4?) på over 7000kr. Heraf koster det 1800kr for et ruko codehandle. Normalpris hos Silvan er lidt over 900kr.
Skriver og spørger til prisen og hvorfor vi skal betale overpris for den og svaret (tager 1 uge at får det) er at det er liste prisen hos Ruko. En pris som jeg ikke kan få bekræftet idet ingen opkræver over 1800kr for dette håndtag.
Det er helt udenfor ret og rimelighed at man tager overpris for materialer og en listepris som er ikke eksisterende.
Det er præcis sådanne firmaer der gør at man er mistroiske overfor håndværker og deres faktureringsmetoder.
Nu er regningen betalt, jeg regner ikke med at vi får svar på seneste besked sendt for over 1 uge siden, men jeg kan trods alt advare andre mod firmaet. Vi vender bestemt ikke tilbage

17. Mai 2018

Fint og professionelt arbejde af AH Laasemontage

Har netop fået udskiftet af defekt låsekasse på en hoveddør af AH Laasemontage. Hurtig respons samt fint og professionelt arbejde udført af en omhyggelig tekniker.
En mindre unøjagtighed omkring fakturaen blev hurtigt rettet og alt er nu i orden.
AH Låsemontage kan absolut anbefales og jeg bruger dem selv gerne igen en anden gang.

Oscar

3. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel fagfolk der er hurtige og effektive.

Vi fik i vores andelsboligforening skiftet vores låse på både hoveddørene og bagtrapperne. Vi har ikke et sekund fortrudt at vi brugte AH låsemontage, de er dygtige, effektive og yderst hjælpsomme i både tilbuds fasen, opsættelsen og efterfølgende hvis vi havde spørgsmål eller brug for hjælp.
De kan kun varmt anbefales hvis I står og skal bruge hjælp med jeres låse!

2. Januar 2017

Snorlige arbejde og service

Jeg har nu brugt AH Låsemontage i alt tre gange til forskellige opgaver, og alt er blevet udført som aftalt og forventet. En enkelt gang reklamerede jeg over en ting, og det blev taget seriøst, der kom en medarbejder ud, der tjekkede op på det, men konkluderede, at det var, som det skulle være. De er seriøse med at oprette ens ordre, de kommer til tiden, laver et upåklageligt stykke arbejde, og de fire medarbejdere, vi har haft besøg af, har alle givet et kompetent og høfligt indtryk.

3. Juni 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håndværksmæssig ukorrekt udførelse, tager ikke ansvaret for fejl og højt prisniveau

Jeg fik for et par år siden udskiftet låse på dørene indvendigt i min lejlighed. En dør virkede imidlertid ikke efter at A.H. Låsemontage havde udskiftet låsen. Slutblikket var ikke korrekt justeret, hvilket gjorde, at døren ikke holdt sig lukket, når man lukkede den i.

Det er så min fejl, at der går længe før jeg får reklameret. -Jeg kontakter A/H Låsemontage og beskriver fejlen og at fejlen var opstået efter A.H. Låsemontages udskiftning af låse hos mig. De virker så meget servicemindede, og oplyser, at slutblikket blot skal justeres.

Efter noget tid kommer en fra firmaet så og ordner det lynhurtigt.

Til min forundring modtager jeg så efter et par uger en faktura på 891,25 kr.

- 604 kr. for arbejdsløn
- 94 kr. for kørsel (jeg bor 1 km fra virksomheden)
- 15 kr. i faktureringsomkostninger

Det er i mine øjne dybt utilfredsstillende, både at de ikke tager ansvaret for deres egen fejl, at de ikke oplyser om, at de opgaven forudsætter betaling og så prisniveauet.

De ligger tæt ved min bopæl, justeringen var klaret på under 15 min, den krævede ingen reservedele e.l., og det var oprindeligt deres eget dårligt udførte arbejde, der var skyld i, at arbejdet måtte udføres.

Efter kontakt til virksomheden tilbyder de så at fakturaen nedsættes til 600 kr., hvilket jeg vælger at betale, da jeg juridisk set vil stå dårligt, da jeg har reklameret sent og ikke aftalt en fast pris.

Dette var en dårlig oplevelse der gør, at jeg fremover ikke kommer til at bruge A/H Låsemontage mere, ligesom jeg ikke kan anbefale firmaet til andre. Jeg har til gengæld haft gode oplevelser med Binau låse, som er et kik værd i stedet. Hvis du trods dette vælge at bruge A/H Låsemontage, så husk at aftale en fast pris!

29. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service hele vejen rundt!

Jeg kontaktede A/H Låsemontage, da jeg en dag skulle låse hoveddøren og pludselig stod med en masse små-dele fra låsen i hånden.
God service på telefonen og fik beskeden, at montøren ville være hos mig inden for 30-45 min. Da der var gået 40 min. stod montøren der, og han var både serviceminded og professionel - han foreslog mig at udskifte låsen, da denne var MEGET slidt. Jeg takkede imidlertidig nej, og han lavede hurtigt den gamle lås, som nu fungerer bedre end nogensinde (skal dog snart have den skiftet alligevel, da den ER meget gammel).
Så kan kun sige hurtig og fantastisk service fra A/H Låsemontage fra start til slut og som jeg klart vil anbefale!!

22. November 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig kundebehandling og service.

Jeg forespurgte på en nøgle og forhørte om det var noget der kunne bestilles over mail og fremsendes. Uden at afgive en direkte bestilling havde de på eget initiativ produceret nøglen og fremsendte den til adressen de formodede den skulle sende til. Jeg har endnu ikke modtaget nogen nøgle men kun en faktura. Da jeg henvendte mig til dem telefonisk var det en særdeles dårlig behandling jeg fik og de var fuldstændig ligeglade. Dårlig service fra start til slut. Ikke anbefalelsesværdigt overhovedet.

13. September 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr