De titel waarmee het programma is gepromoot "je eiwitdieet" dekt de inhoud van het programma niet. Het programma is geen eiwitdieet. Het bestaat zoals bijna alle dieetprogramma's uit eiwitten en ko... Mehr ansehen
Is dit een automatisch programma of zijn hier nog mensen bij betrokken? Een antwoord op een vraag komt er nooit. In voorraad en afleveradres zijn toch woorden die op zijn minst doen vermoeden da... Mehr ansehen
Boek besteld via de website, niet geleverd. Op mails en via chat wordt niet gereageerd. Om teruggave geld gevraagd, wederom geen reactie. Jammer, eerder had ik een positieve ervaring met dit bedrijf.
Zelfs 1 ster niet waard! Ik wil graag mijn lidmaatschap opzeggen. Inmiddels 14 dagen later en 4 mailtjes verder, maar ik krijg geen enkele reactie terug!! Dit is echt slechte reclame. Ik vertrouw... Mehr ansehen
Eten, bewegen en motivatie zijn onze pijlers om mensen te helpen met gezonder leven en hun succesgewicht te behalen.
Hofplein 20, 3032 AC , Rotterdam, Niederlande
- klantenservice@afvallenmetnederland.nl
- www.afvallenmetnederland.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
TELEURGESTE'LD
ZWAAR TELEURGESTELD. DACHT DAT IK ALS PREMIUM LID OVER VELE EXTRA'S ZOU BESCHIKKEN. GEBRUIK HET PROGRAMMA TOT NU TOE EERLIJK GEZEGD NIET.

Antwort von Afvallen met Nederland
Lekkere recepten
Het overzetten naar premium ging even niet goed. Na een mailtje van mijn kant was het binnen 2 dagen voor elkaar
AfvallenmetNederland doet wat het beloofd!
De site wekt vertrouwen en doet wat deze beloofd! Ieder dag wordt je keurig voorzien van een suggestie voor ontbijt, lunch en avond eten. Bij zwakkere momenten bestaat de mogelijkheid tot bloggen en met mede deelgenoten te sparren en ervaringen uit te wisselen. Ervaring is uitstekend en zeer geloofwaardig!
Chantal
Handig al die recepten. Moet soms wel zoeken maar het afvallen lukt en daar gaat het volgens mij om.
erg goede website
erg goede website en de recepten zijn erg lekker. heb al veel websites geprobeerd maar nu lukt het afvallen echt.
Afgevallen!
Ik heb jullie advies 2 maanden gebruikt en ben 3 kilo afgevallen.
Het werkt en motiveert!
Dankjewel!
Complete website
Hele fijne website waar ik alles kan vinden voor het afvallen. Het forum geeft ook veel informatie.

Antwort von Afvallen met Nederland