Vijf sterren voor Adrem Utrecht! Iedereen bij Adrem, van voor aan de receptie tot achter in de garage is behulpzaam en vriendelijk. Een fijne sfeer en uiteraard goede voertuigen voor een zeer redelijk... Mehr ansehen
Als je snel en goedkoop een degelijke verhuiswagen nodig hebt, moet je bij Adrem Utrecht zijn. Niet alleen de voertuigen en prijzen zijn goed, de service is geweldig. Iedereen in deze organisatie is b... Mehr ansehen
Superservice. Wij waren ietsje te laat maar geen probleem, makkelijk en snelle service. Het personeel achter de balie was ook supervriendelijk.
Ik ben ook opgelicht door Adrem Utrecht. Vieze (9 persoons) auto’s. Onvriendelijk, onbeschoft. Ik krijg een bus met melding risico op motorschade en dat vond iemand daar gewoon normaal en dat ik overd... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Absoluut onbetrouwbaar
Absoluut onbetrouwbaar. Als je pech hebt laten ze je een uur wachten voor je het busje mee kan nemen. Vervolgens krijg je een busje vol krassen en deuken waarbij je al snel iets over het hoofd ziet bij het tekenen van het schaderapport, om er vervolgens met je borg vandoor te gaan.
Horror verhuur
als je er ingelegd wil worden moet je hier een bus huren. Loop er dan wel omheen en ook in de bus of auto met een film camera anders komt ad met de schade truc. Zo niet komt hij wel met de rekening truc. Ad wanneer hou je nou eens op met deze praktijken.
Onbeschoft personeel
Onbeschoft personeel, bijzonder klantonvriendelijk, adverteren met het een, heel iets anders leveren, vaag doen over de totaalprijs en die uiteindelijk veel hoger maken, onnodig lang wachten. Ongelooflijk dat dit nog kan. Ik ga hier echt nooit meer heen.
Verhuis bus met laadklep gehuurd,veel…
Verhuis bus met laadklep gehuurd,veel lichte schade aan de bus,1 lamp defect,lang wachten bij het werkelijk leveren van de bus, Redelijk goedkoop bedrijf,maar let wel heel goed op het schaderapport dat vooraf wordt meegegeven,maak foto,s van de aanwezige schade.
hier huur ik altijd een bus voor…
hier huur ik altijd een bus voor verhuizen van spullen prima
Ik huur al 20 jaar bij Adrem en nog…
Ik huur al 20 jaar bij Adrem en nog steeds tevreden!
Last minute een grote personen auto…
Last minute een grote personen auto nodig. Kon dezelfde middag de auto nog ophalen top!
Centrale locatie in utrecht om de auto…
Centrale locatie in utrecht om de auto op te halen, daarnaast was het erg goedkoop.
Goede service
Schone busjes en vriendelijk personeel. Aanrader voor de verhuizingen!
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit. Uitermate vriendelijk en meedenkend personeel. Veruit de goedkoopste. Tot de volgende keer.
Goed en eerlijk bedrijf
Goed en eerlijk bedrijf. Ik heb hier reeds diverse malen gehuurd en ben zeer tevreden. Alles is altijd vlot en goed geregeld. Ze hebben een grote diversiteit aan auto's en bussen. Ik adviseer anderen om te huren bij Adrem in Utrecht. Zeker als je goed en goedkoop een auto of bus nodig hebt.