Ik voel me behoorlijk opgelicht door Aarts Bij en Groen
Ik voel me behoorlijk opgelicht door Aarts Bij en Groen
Onlangs hadden wij een hommel-probleem in onze tuin. Na het bestuderen van de website dachten wij aan Aarts Bij en Groen een goede partij te hebben die ons uit de brand kon helpen. Niks bleek minder waar…
Na een belletje en wat app-contact is meneer Aarts diezelfde avond nog het vogelhuisje, waar hommels in zaten, op komen halen. Zonder verdere inspectie of het probleem hiermee daadwerkelijk opgelost zou zijn, is de factuur uitgeschreven en is meneer Aarts vertrokken. Dit alles heeft een kwartier geduurd. Kosten: 90 euro.
Op de site van Aarts Bij en Groen wordt geschreven over 100% garantie. Dit is een van de redenen waarom we juist met deze partij in zee zijn gegaan. Echter blijkt deze garantie een wassen neus.
De hommels bleven rondzwermen op de plek waar het vogelhuis hing. Het probleem was dus nog niet verholpen. Wederom hebben we contact gelegd met mevrouw Aarts. En hier wordt het verhaal heel grimmig.
Wat blijkt: Aarts biedt met de 100% garantie alleen de zekerheid dat de hommels niet terug in het vogelhuis komen (dat reeds verwijderd was). En niet 100% garantie op het oplossen van ons hommel-probleem.
Toen we onze ontevredenheid uitten was de klantvriendelijkheid ver te zoeken. Mevrouw Aarts kwam heel belerend en kleinerend over. De afspraak om terug te bellen werd niet nagekomen. Zo snel als dat Aarts hier was voor de opdracht, zo nalatig is Aarts met onze klacht.
We kunnen dus fluiten naar ons geld en hebben nog altijd een hommel-probleem. Ons advies: ga niet in zee met Aarts Bij en Groen als het gaat om wespen- of hommelbestrijding.