Aarhus Street Food Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indisk på streetfood!!!! Jeg skriver egentlig aldrig anmeldelser, men det her var alligevel lidt for skuffende. Længe har jeg bestilt hos “indisk” på streetfood. Altid søde folk. I dag mødte j... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har besøgt Århus street food flere gange og altid hyggelig stemning og god mad. I går spiste jeg ved Olivia’s bagel, jeg fik både bagel og tror det var en pasta bowl med pesto, rigtig lækkert og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan absolut ikke anbefale Aarhus Street Food. Jeg har dags dato være i dialog med stedet angående fritagelse af mundbind jf BEK 1372 paragraf 4 stk 3,da jeg har astma og derfor helst ikke skal bruge m... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant
  2. Asiatisches Restaurant
  3. Restaurant mit europäischer Küche
  4. Familienrestaurant
  5. Orientalisches Restaurant
  6. Vegetarisches Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Oplev ægte street food i Aarhus med mad og drikke 25 forskellige gadekøkkener og barer. Besøg Aarhus Street Food på rutebilstationen i hjertet af Aarhus.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

12 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dynair fish and chips

Vi bestilte fish and chips hos dynair fish and chips. Aldrig har vi fået så dårlige fish and chips.
Det hele sejlede i olie, fisken var af en konsistens som bedst kan beskrives som splattet uden nogen form for sprød skorpe, og Pomfritterne smagte af gammel olie. Det var absolut ikke de 120 kr værd.

11. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tak for en lækker madforgiftning duck it

Hej jeg vil bare gerne sige tak til duck it for en fantastisk madforgiftning. Vil råde folk til at holde jer fra deres decideret lortemad. Brækkede mig og sked i vildskab hele dagen og natten efter en af deres burgere🥵🚽

9. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra den "jamaicanske" bod

Jeg valgte den "jamaicanske" bod. Det endte desværre med, at jeg fik en skål ris med noget halvgusten gedekød, kombineret med en ordentlig tot hår. Det var endda formet sådan, så man kunne se, at fingerspidserne havde taget godt fat. Simpelthen pisse ulækkert. Jeg blev serviceret af den mørke mand derinde, hvor kundeoplevelsen var relativ ubehagelig, da jeg fik blikke og noget halv-dansk servicering. Ikke desto mindre, så magtede jeg ikke at gå tilbage og bede om mine penge tilbage, så det blev en anmeldelse her i stedet. Lad være med at ofre 150 kr. på noget sølle mad derinde, giv hellere 100 kr. mere og tag på en fornuftig restaurant i stedet. Føj.
Billedet: http_s://ibb._co_ /Lz6N2dc (fjern underscore mellem http og s, samt underscore foran og efter co).

25. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man må håbe de lukker boden...

Aldrig i mit liv havde jeg forestillet mig, at to personer kunne bruge en halv time på at lave en rullekebab, hvor brødet er tørt og koldt og kødet totalt smagsløst. Kæft hvor må folk have været skuffet efter at have bestilt mad, vente i kø i små 30 minutter, og så alligevel få smagsløs mad, der havde fortjent en tur i skraldespanden....

25. Mai 2022

Sort fisk

Jeg kom positiv og sulten, men det blev hurtigt ødelagt. Vi bestilte en Fish and Chips og en Fish burger, og da maden kom efter meget lang tid var vi meget skuffede. Fisken var gråsort, og den smagte for gammel og var ikke god kvalitet. Pomfritterne var slatne og indholdet faldt nemt ud a burgeren. Alting var også alt, alt for dyrt. Søndagen ødelagt! Øv!

22. Mai 2022
Aarhus Street Food-Logo

Antwort von Aarhus Street Food

Hej Ingrid. Det beklager vi meget - hvis du skriver til Marlene@danyar.dk vil de kompensere dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aarhus Street Food- En god oplevelse

Jeg har lige været på Aarhus Street Food, med en flok gode venner. Vi har haft en rigtig god aften med masser af god mad. Aarhus Street Food byder på mad og drikke til rimelige priser. Stedet er faktisk ganske populært, og vi oplevede faktisk kun korte ventetider på maden. Hvis man gider og har lidt tålmodighed og venter i få min. Så synes vi at at stedet byder på en god oplevelse. Det er ikke sidste gang vi har på Aarhus Street Food

8. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var nede for at spise og købe en øl

Var nede for at spise og købe en øl. Vi gik hen for at købe en øl. En stod foran i køen og ville have en øl, uden for meget humle. Han blev rådet til at købe nr. 19. Det var en IPA. Heldigvis viste kunden godt, at en IPA er humlestærk og sagde det. Hvortil der blev sagt, at de da godt kunne finde en med mere humle i. Er det sådan man skal sælge sine vare i den bod? Vi valgte derfor et andet sted at købe mad og øl.

27. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik en omgang pølsemix hos Fry-it til…

Fik en omgang pølsemix hos Fry-it til 65 kr! Jeg tror aldrig nogensinde jeg har fået så dårlige fritter, de skriver på deres side at de laver de sprødeste, lækreste, og mest saftige fritter og det gjorde de så ikke! De var hårde, kedelige og og bestemt ikke hjemmelavet, hvis I spørge mig! Så det er en ommer!

28. Januar 2022

We Melt - mega ringe service og MEGET brændt mad

Vanvittig ringe service fra We Melt boden! Jeg bestilte søde kartofler og fik første portion helt sorte. Henvendte mig igen hvor jeg bad dem lave en ny portion da de simpelthen var uspiselige. Jeg får derefter endnu en omgang som er helt sorte og uspiselige. De stillede kartoflerne og vendte mig ryggen. Ville sige noget igen men ingen chance for de vendte sig om.

2. Oktober 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte nogle nachos med salsa

Bestilte nogle nachos med salsa, som var som at tykke i pap. Der var absolut ingen salt på, salsaen var tynd som vand og uden farve og smag, smagte ikke af salsa - og nårh ja, så tog de 20kr ekstra for en tsk. guacemole samt en smule ost på - 60kr for en omgang dårlig mad.

28. Mai 2021

Green Neighbour, Falafel Bowl uden falafel

Bestilte en Falafel Bowl fra Green Neighbour til afhentning her til aften. Bowlen var klar da jeg kom, men ved hjemkomsten fandt jeg desværre ud af at der ikke var en eneste falaffel i bowlen - æv.

13. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr