Mindst muligt stjerner. efter 15års medlemskab er jeg uden videre smidt af. Mit medlemskab er bare stoppet. Jeg kan ikke få af vide hvorfor. Betaling service stoppede bare.. hvilket er undersøgt og ik... Mehr ansehen
man får aldrig nogen bolig tilbud selv om man står langt ned i nr og der er selv om man næsten burde have den næst ledig bolig, får kun tilbud det l... som andre heller ikke gider bo i, men kan man fo... Mehr ansehen
Rigtig fint koncept med at slå boligforeningerne sammen under ét tag, og vi har været glade for at bo i AL2bolig de sidste par år. Nemt at finde de boliger man gerne vil søge, og så sige ja tak eller... Mehr ansehen
Det er rent bondefangeri, at man modtager en opkrævning på giro til betaling senes 31.januar. Denne afleveres så til betaling i banken. Når man så på sin udskrift fra banken vil kontrollere om be... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
AlmenBo Århus (fraråder)
AlmenBo Århus (fraråder)
Fraflytning efter 1år (professionelt normalistandsæt)
Men hvad gøre AlmenBo?
-Kræver betaling for skader, jeg ikke har forårsaget.
-Bliver pålagt mere vedligeholdelse, end jeg burde.
-Kræver betaling for x2 husleje for at flytte( ny bolig+3 måneders opsigelse) imens der er 3 tusind+ på ventelisten.
Ældre lejer
Du bliver snydt
Du bliver snydt. Det er ren penge maskine. Hvor du ikke bliver hørt. De penge du betaler for at stå på venteliste, kan hurtigt forsvinde.
fraråder at tagen bolig i Århus omegn boligforening
Har efterhånden boet i præstevangen over 1 år og det har været en prøvelse. Pumper der hyler hver nat hvor det tog dem over 3 mdr at begynde at kigge på det.Og det så højt at man ikke kan sove. De Løser problemet med at slukke cirkulationspumpen så vandtrykket blandt andet falder.... det koster jo penge at få lavet rigtig. Der blev monteret nye dør tlf. hvilket resulterede i håndværkerne borede hul ind til mit soveværelse. Ikke boligforeningens fejl men det tog over 4 mdr. før det blev lavet, efter utallige opkald og talen med store bogstaver.
Der er store huller i samtlige vinduer i kælderen. Hvilket resultere i kuldetræk op i lejligheden. Hold lige fast brugte 7500 kr i varme på et år i en lejlighed på 65 kvm. Grotesk. Boligforeningen kalder det udluftning af hensyn til fugt. Og vil ikke sætte fugtstyrede udsugning
op. Eller lukke dem af hvilket ejendommen havde bedre af. Så ville vi da også være sikre på der ikke kommer rotter,mus,mår og andre skadedyr ind. Der gik hul på vandrør i køkkenet det tog næsten en uge inden det var lavet. Så skulle maleren komme og efter megen snak med maler som ikke overholdte nogen former for aftaler bad jeg om at få en anden. Men det ville de ikke høre tale om. Det tog 3 uger før 2 rør på 30 cm var færdig. Har vaskeri under mig og tørretumbleren smider fnuller og bamseline lugt ud. Så når man lufter ud får man alt det ind i lejligheden. Det er de heller ikke interesseret i at løs. Så man kan får et tilfredsstillende hjem. Vil absolut fraråde at bo hos Århus omegns boligforening. Har aldrig, og gentager aldrig nogen sinde været ude for noget så sjofelt.
Væreste boligforening til dato
Væreste boligforening til dato. 4-5 dage har vi ikke kunne bruge vores toilet. Fejlen sker en Søndag. Vi ringer Mandag, de kan først komme og kigge på det Tirsdag. Hvor der kommer en total uoplagt VVS mand op og siger han ikke kan repererer vores defekte toilet der står og trækker vand ind og ikke kan skylle ud (ELLER BENYTTES) Vi får afvide der bliver bestilt et nyt toilet til dagen efter. Vi høre INTET fra hverken VVS eller Aarhusbolig. Ringer til dem for at rykke dem, 2 minutter efter ringer VVS manden og fortæller at han først kan komme dagen efter igen og skifte toilet. Fint nok. 5 dage uden at kunne komme på toilet, Aarhusbolig siger du kan bare hælde vand ned i toilettet når du har været på toilet. Men hvem faen har lyst til at skide på et toilet hvor om man ved om ens efterladenskaber forsvinder eller bare ligger og svømmer i overfladen.. 5 dage uden toilet, adskillige opringninger til aarhusbolig for at rykke for et produkt vi betaler for, ligegyldig service fra deres side indtil man hæver stemmen. 1/5* er sku egentlig i overkanten. Desværre kan man ikke give 0. Jeg vil stærkt anbefale jer at finde en anden boligforening end disse tosser som kun tænker på dem selv.
Igen sans for kundeservice svigter deres beboere
Har aldrig oplevet magen til dårlig service! For det første havde vi en Vandskade (over 3 gange) som aarhusbolig ikke rigtig tog seriøst. I sidste omgang endte vi uden bad i 2 måneder og ingen ville tilbyde os et sted at gå i bad. Vi fik bare af vide vi måtte bade i den lokale svømmehal. Der var ingen sammenhæng i håndværkerne og vi anede ikke hvornår der ville komme håndværkere mm. Forfærdligt. Min nabo var udsat for samme Vandskade da vores rør hænger sammen. De har et barn der heller ikke kunne komme i bar. En mand ved navn Henning der eftergivende skulle have haft vores sag ved center syd, hørte vi aldrig fra og når vi gjorde var han yderst ubehagelig. Nu har vi opsagt vores lejlighed pr 15.7.19 da vi simpelthen ikke vil bo i det her dårlige miljø med skimmelsvamp mm, med den dårlige behandling vi har fået de år vi har boet her, får intet svar tilbage pr mail om opsigelsen er gået igennem, ringer til deres tlf for at få bekræftet får slf i tlf en meget flabet ældre dame der svare meget ubehøvlet. Præsentere ikke engang sig selv ved navn når hun tager tlf! Vil råde jer alle til at holde jer langt væk fra Stennehøj alle og aarhusbolig generelt!
Det er virkelig godt
Det er virkelig godt, at der findes sådan en service som den her. Men både hvad angår det tekniske og det praktiske. Så halter siden desværre en del.
Ift. det tekniske, er der ganske enkelt udfald når man vælger over et vist antal boliger. Man risikerer at skulle logge ind igen, og også at skulle vælge samme bolig to gange før algoritmen husker det. Der bliver også i nogle tilfælde, tilvalgt boliger fra maskinens side som du aldrig har sagt ja til.
Ift. det praktiske, er det bl.a. manglende overblik over ens egentlige chance for at få en bolig, og også det at kunne se husnr. etage osv., som driller.
Det kan lyde slemt.
Men jeg vil dog sige, at man med lidt tålmodighed og årvågenhed godt kan bruge servicen. Og det ER stadigvæk nemmere end at skulle rundt på alle boligforeningernes individuelle sider.
Reelt nr på liste og husnr. mm, kan ses på det enkelte tilbud, når man modtager det.
Respekterer ikke medlemmernes tid eller penge
Denne anmeldelse vedrører Lejerbo, som man via aarhusbolig kan skrive sig på venteliste hos. Bare så I ved at I betaler for at stå på venteliste, men selskabet Lejerbo feks ikke respekterer hverken jeres penge eller jeres tid.
Sender opsigelse tirsdag 06.02.2018.
Ringer torsdag 08.02.2018, hvor jeg får at vide at de endnu ikke har modtaget den, “fordi hende der åbner vores mails ikke er her i dag”.
Ringer igen i dag 12.02.2018 og får at vide at “nu har vi modtaget den, men vi har ikke sendt tilbud ud til dem der står på venteliste endnu, da hende der skal gøre det, ikke er her”
Det udtrykker jeg umiddelbart ikke glæde over, hvortil jeg får to svar:
- “du skal jo betale husleje indtil maj uanset hvad” (det skal jeg da ikke, hvis de passer deres job og sender tilbuddet ud til nye lejere som betaler for at stå på venteliste)
- “vi er underbemandet herinde”
Faktum er blot at jeg har opsagt en lejlighed og jeg kender 5 der står på venteliste til den.
Både jeg og de føler sig rimeligt til grin over at det foregår så uprofessionelt her.
Jeg fraflytter om 14 dage og Lejerbo har ikke engang sendt tilbud ud endnu, selv om der er gået 6 dage siden jeg opsagde. Så jeg skal betale husleje i ekstra lang tid, selv om jeg kender 5 som hellere end gerne vil flytte ind og betale. Men dem må jeg ikke give lejligheden til, fordi “vi skal sende tilbuddet ud i den rækkefølge som folk står på venteliste til” - jamen så få da sendt de tilbud ud??!
Jeg synes ikke det er i orden for dem der skriver sig på venteliste, at de ikke får tilbud tilsendt, når der nu rent faktisk står en bolig klar lige om lidt.
Jeg har egentlig haft gode oplevelser …
Jeg har egentlig haft gode oplevelser med Aarhus bolig og fået en del boligtilbud... men det er sku stadig op ad bakke når man får tilbud dem som nr. Nogen og 30, og man bare ved at chancerne er så små. Og jeg har anciennitet på 25 år.........jeg har fået tilbudt bolig i samme kvarter 3 gange, men det er sku lidt umuligt, når man hver gang er tilbudt så langt tilbage på listen...
Ingen tilbud :(
Har været medlem siden 2014, har fortrinsret, men har ikke modtaget et eneste tilbud endnu.
Gode ideer, men...
Jeg finder formålet og ideen bag organisationen fremragende. Dog er der flere væsentlige fejl ved systemet. Bl.a. det faktum, at det er den enkelte organisation, der skal kontaktes, gør, at der er stor forvirring og intet overblik forbundet med boligsøgningen. Læg dertil at placeringen varierer fra dag til dag uden nogen form for fastlæggelse af, hvor store mulighederne reelt er for at få tilbudt en bolig. Endvidere er flytteprocenterne ikke korrekte eller ajourførte og plantegningerne er ikke retvisende. Slutteligt mener jeg, at det er under alt kritik, at jeg har overstået karensperioden for bolighavende for 2 år siden, og jeg har til dags dato kun modtaget ét tilbud. Jeg har flere bekendte, som dagen efter de har overstået karensperioden har modtaget et tilbud - og fået bolig. Der er altså en mangel på konsekvens og kvalitet i styringen og tilrettelæggelsen.
Hjemmesiden
Jeg syntes hjemmesiden er meget svær og uigennemskuelig. Her gang jeg skriver søg bolig og kommer til feltet med søgning af afd. går den ud og der sker ikke mere. dette uanset hvad jeg skriver --meget frustrerende. Jeg har ligeledes stået som aktiv en del år og ingen tilbud modtaget. Persille
føler mig snydt, ignoreret og forbigået på alle måder.
Efter flere måneders søgen, flere års anciennitet, kan Århusbolig intet gøre for mig.
må sige det er en meget ussel service.
jeg har boet i Århus V siden August. 2013. i en stor 4v lejlighed sammen med to kammerater.
nu skal vi hvert til sit og opsagde derfor lejligheden så det passer med at vi skal være ude den 1. December 2016 d.v.s 23 DAGE !
Fra vi opsagde lejligheden satte jeg mig aktiv på Århusbolig.dk, men har endnu ikke modtaget et eneste tilbud trods jeg har tilføjet et utal af boliger.
Den 08/11-2016 henvender jeg mig personligt til deres kontor i langelandgade for desperat at høre hvordan det skrider fremad med min boligsøgen.
Her fortæller den ellers søde ekspedient at fordi jeg opsagde min 4v(jeg var den eneste på kontrakten) har jeg mistet mine fordele og søger derfor på samme vilkår som helt nye boligjægere.
Jeg er meget frustreret over at ekspedienten fortæller mig at hvis jeg ikke havde opsagt lejligheden, så havde jeg fået en bolig meeeeeget hurtigere og der er intet hun kan gøre for mig.
- DEN INFORMATION ER ENORMT AFGØRENDE !
Havde jeg vidst det på forhånd havde jeg da aldrig opsagt min lejlighed, men på baggrund af den handling ender jeg på gaden.
Jeg håber virkelig det er noget der bliver kigget på.
Top elendig service!
Min mand ringer og spørger efter hjælp, vi er med i boligforeningen.
Vi har pt ikke computer så derfor havde vi brug for deres hjælp til at nogle ting.
Damen vi får i røret vil ikke engang høre hvem vi er eller kigge
Vi får bare afvide hvis hun skal hjælpe os skal de ha 200kr ekstra for det koster det hvis hun skal besvare 1 spørgsmål
På trods af vi allerede har betalt medlemskab.
Flabede ukompetente medarbejder
Ekstrem dårlig service !
Super godt!
Enkelt og nemt at finde ud af. Nemt at betale medlemskabet hvert år, det gøres hurtigt med dankort ellers er det nemt at tilmelde betalingsservice. Fik hurtigt tilbudt bolig og er godt tilfreds. Dejligt med afdelinger med fortrinsret for studerende og folk i arbejde. Dette kunne jeg nemt "aktivere" inde under min side.
Hurtigt overblik over de forskellige boliger og hvor de er.
Dog er hjemmesiden ikke helt brugervenlig, ikke det responsive design når man tilgår siden fra IPhone. Evt ændre "du søger bolig", ikke nemt at navigere.
L***
Har været tilmeldt i 3 år uden ET eneste bud på bolig. Har endda "fortrinsret".. sikkert, fortrinsret til at være hjemløs
Virkelig brugbart.
Jeg har kun haft en positiv oplevelse via AarhusBolig. Min nuværende lejlighed har jeg fundet derigennem, og jeg får løbende tilbudt nye boliger. Det er billigt, nemt og overskueligt - sat i sammenligning med andre boligforeninger. - Et ekstra plus er at man via AarhusBolig ikke kun er tilmeldt en enkelt boligforening, men har mulighed for at stå på venteliste til flere her rundt i Århus. Til sammenligning betaler jeg sideløbende det dobbelte for at være medlem af en enkelt boligforening i KBH, hvor brugervenlighed og pris slet ikke er på samme stadie. Thumps up fra en glad boligsøgende
Ingenting
Jeg har nu stået opskrevet på alverdens boliger, i mange år, og har ikke fået et eneste tilbud. Det kan godt være at 100kr om året ikke er meget, men det løber alligevel op, hvis man skal stå skrevet op i 20 år, før man får et eneste tilbud.
Overholder ikke egne opstillede regler om genopretning af mistet anciennitet.
Mistede desværre min anciennitet hos aarhusbolig i 2010, da man overgik til betalingsordning. Dette trods gentagne henvendelser og udlevering af dokumentation som påkrævet via deres egne regler for genopretning af anciennitet.
BILLIGT OG BRUGERVENLIGT
Billigt medlemskab i forhold til diverse andre boligsider - 100 kr. om året for at stå på venteliste. Har haft mit boligbrev i ca. 8 år, og jeg har fået en del tilbud i Aarhus og omegn. Synes systemet er ganske fint og meget brugervenligt!
Dog har jeg haft en del problemer med hjemmesiden, da den generalt er ret langsom og ofte fryser sig fast, så man skal starte forfra med login...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.