Blir første og siste gang for oss. Fikk vondt av å se mange dyr som så så ulykkelige ut og i altfor små bur! Og hva i all verden gjør en ISBJØRN i en park som denne dagen hadde 27 grader???! Den satt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig fornøyd med vårt besøk. Vi fikk komme tett på flere dyr, veldig spennende for barna på 4 og 8 år. Parkens størrelse er helt perfekt, stor nok til å bruke en dag, men ikke for stor. Mange toale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så skuffende. Vi har betalt års kort for 5 personer. Grundet man SELV skulle forlænge årskortet indenfor en tidsfrist, så er ALLE dagene Zoo har været lukket grundet corona, bare gået tabt. Syntes sim... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dårligste service jeg længe har oplevet. Aalborg zoo mener ikke vi har valgt kompensationspakke. Jeg skriver lørdag til dem at jeg kan se vores sæsonkort ikke er forlænget (hvilken jeg jo mener... Mehr ansehen
Forside
Mølleparkvej 63, 9000, Aalborg, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vi har besøgt Aalborg zoo igennem flere år, ikke tidligere har vi oplevet det så nedslidt som i år...
Dårlig bemanding, indtrykket var at der kun var et par dyrepassere på arbejde, og det virkede underligt!
Vi er først i september og kun 1 kiosk ud af 4 var åben en lørdag ...
2 voksen og 3 børn betalte vi 570,- kr for i entre, og så tillader man sig at tage 35 kr + pant for en 1/2 liter cola og hæver ispriserne til ublu højder, de skulle skamme sig !!
Dette var 4 og sidste gang vi besøgte det loppecirkus ....
Jeg har sammen med mine 2 små børn besøgt Aalborg Zoo den 27.04.2014.
Personalet i Bistroen er under alt kritik!!!!! Vi blev smid ud af Bistroen pga. at jeg havde barnevogn med. Ifølge personalet skulle jeg holde min 2 mnd gammel datter, betale for maden og så holder både min datter og maden, samt tasken, da barnevogn er ikke tillad i Bistoren
Uhørt dårlig behandling.
Samt undrer jeg mig meget over at der er ingen ammer rum/sted/plads, men der er etableret flere rygesteder!
Vi har for anden gang holdt en børnefødselsdag i Aalborg Zoo, hvor der er en guide med rundt. Børnene fik både lov til at fodre isbjørnene og røre ved slanger og rotter. Vi havde en super sød og dygtig guide med rundt. Efter rundturen spiste vi medbragt mad og kage - man behøver ikke at købe den dyre fødselsdagsmenu...
Alt har fungeret perfekt omkring booking mv. Zoo fremsendte invitationer, som vores søn kunne uddele til gæsterne, og i god tid fik vi navnet på den guide, der skulle med rundt - og hun stod klar, da vi kom. Vi kan klart anbefales at holde en børnefødselsdag i Aalborg Zoo.
Har altid nydt at komme i Aalborg Zoo. Det har været en fornøjelse vær gang, for såvel store som små. Der er altid mange aktiviteter og arrangementer for børn og barnlige sjæle. Det er en halvstor zoo, med mange grønne områder, så man kan godt sætte mere end bare et par timer af til besøget. Det eneste minus der er, er prisen på mad såvel som produkter - det er lige peberet nok, mens entreen er en fair pris.
Var lidt skuffet da vi besøgte dem i sommer. En masse spændende dyr og flotte anlæg men gamle slidte skabe og trækvogne :(
Bestilte årskort til hele familien via deres web-butik.
Har set bedre bestillingsformularer på nettet, men det lykkedes da - inklusiv upload af billeder til de i alt fire årskort.
Får umiddelbart bekræftelse på min ordre via e-mail.
Min eneste anke er denne:
Når der nu er mulighed for at angive alternative leveringsadresse, og jeg udfylder denne, hvorfor bliver varen så ikke leveret til denne adresse???
Årskortene skulle være en overraskelse til min kone og børn, men de synes alle det var spændende med en tyk kuvert til mig med meget tydelig afsender fra Aalborg Zoo.
Selvom de ikke kendte indholdet var 80 % af overraskelsen forduftet! :-(
Vi var i Aalborg Zoo her søndag d. 27-09-2009 var som altid hyggeligt, og det var da et kæmpe plus med alle de ekstra ting som var sat op.
At der så kun er 3 handicapparkeringspladser, hvilket er alt for lidt men ok det ser man nemt bort fra.
Men personalet i bistroen er under alt kritik, de er arrogante, nedladende og direkte flabet.!
Vi bestiller 3 bakker pomfritter og en fransk hotdog.
Alt imens vi venter, er det tydeligt at se de laver dem efter hvad de synes er sjovt, og ikke efter hvornår man bestiller.
Da der så er gået 25 min. Og ganske mange andre kunder som har bestilt efter os og en anden familie, klager vi selvfølgelig.
Hvor den flabet kommentar jamen vi kan jo ikke komme dem med pomfritter ned bag i køen, bare fordi de ikke er færdige.!
Hvor min kommentar var ”Nej det skal i da heller ikke men i skal da lave maden efter hvornår den er bestilt, vi har bestilt 3 bakker pomfritter og en fransk hotdog. Men jeg har set de første 5-6 med nummerer efter os som har fået burger og pomfritter så de er ikke færdige??. Men det er ganske tydeligt at tingene laves efter hvad der er favoritten.”
Får dog ingen svar hun går bare.
Synd at Aalborg Zoo kommer til at lide under de nye forpagtere.
Så fremover står den på mad hjemmefra.!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.