Dit zijn echt oplichters. De software komt uit het jaar kruik! Inzetten worden in ene gecanceled bij live casino spellen, vooral als er een bonusgame valt. Als je een klacht probeert in te di... Mehr ansehen
wat een ruk site!!! elke keer dezelfde foutcode, dus spel opnieuw opstarten. Inmiddels al 45 minuten aan het wachten op antwoord van live chat! dus ik sluit me helemaal aan bij de andere, ga gewoon n... Mehr ansehen
In tegenstelling tot de reviews die hier zijn geplaatst heb ik geheel andere ervaringen. Al een tijdje speel ik bij 777.nl en heb nooit problemen gehad! Regelmatig heb ik (wat) winst en ja, je kunt n... Mehr ansehen
Daarom gaat slecht met online casino allemaal oplichters niet eens meer free spins of bonus. Een se kosten betalen keer slecht nu. Alle spelen zijn allemaal Hoge risico om te verliezen. Iedereen... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
wat een ruk site!!
dus ik sluit me helemaal aan bij de andere, ga gewoon naar een ander casino want deze is echt zeer slecht
Dit zijn echt oplichters.
Dit zijn echt oplichters.
De software komt uit het jaar kruik!
Als je een klacht probeert in te dienen reageren ze niet, of ze pingpongen je mail tussen afdelingen.
Speel hier niet. Hoop dat de KSA binnenkort optreed tegen deze frauduleuze praktijken van 777casino.
Mijn vriendin is hierdoor een groot bedrag misgelopen. Als je de voorwaarden naleest zie je dat ze alle verantwoordelijkheid van zich af schuiven. Gereguleerde markt is leuk....maar ze moeten deze oplichters weren.
Winstkansen
Nihil kansen beter h
Je geld door de venster gooien
In tegenstelling tot de reviews die…
Al een tijdje speel ik bij 777.nl en heb nooit problemen gehad! Regelmatig heb ik (wat) winst en ja, je kunt niet altijd winnen. De winst staat altijd binnen een dag op de rekening en de mensen van de helpdesk, gelukkig heb ik ze zelden nodig, zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Voor mij een dikke tien.
eerste dag 1200€ binnen 10 minuten op…
eerste dag 1200€ binnen 10 minuten op evolution live rojlette zonder een winnende spun.meneer alle splellen zijn eerlijk .ja ik weet het !deze casino operreerde vanuit belgie illegaal en worden beloond met een vergunning
Superslecht casino
I don't wanna be different but 777.nl…
I don't wanna be different but 777.nl is a sister of casino NETBET.COM..for me player with 15 years experience that was best experience from real pleasure win money there.So 777.nl newer was filed me on something.Play there 5 years.money..not one time I win like 300-700 euro..money was like couple hours later always...o didn't expect so many complains...but not good opinion are important only this bed... thanks for all people which write all warrns . Because of community TRUST PILOT ,I can always check and believe me I safe a lot money because pilot was allredy warrene before scams.
Superslecht casino.Er is zelfs geen…
Superslecht casino.Er is zelfs geen mogelijkheid om via demoversies het spel te leren.uitbetalingen (als er al eens iets uit te betalen valt) duurt daaaaagen eer het op de rekening staat.Bij andere casino's soms binnen het uur . Kortom blijf weg van dit casino.
Ik heb nu een aantal keren meegemaakt…
Ik heb nu een aantal keren meegemaakt dat ik monopoly Big baller speel bij 777.nl, na heel veel verloren ronden, mijn inzet wordt geweigerd en vervolgens vallen er op dat moment de grote bonus ronden. Ik mag van 777 dus niet mee doen op dat moment.. andere casinos nog nooit een inzet geweigerd terwijl ik voldoende saldo heb.
Ben zo duizenden euro's misgelopen.
Heb klantenservice gemaild met alle screenshots van al deze fouten..
Het enige wat ik dan terug krijg, staat geplakt hieronder
Wij hebben nu terugkoppeling gehad van de relevante afdeling. Zij kunnen zien dat je inzet voor deze ronde geweigerd was. De inzet was dan teruggestort op je spelersaccount.
Omdat je inzet was afgewezen heb je niet kunnen deelnemen in deze ronde, dus er is geen winst of verlies geweest.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
Dus ik terugmailen dat ik veel winsten ben misgelopen doordat 777 onterecht mijn inzet weigeren wanneer er de grote bonus ronden komt..
In afwachting van mal wat ook alweer dagen duurt!!!
Dit is pure oplichterij
Geen goed woord over
Zoals je kunt zien hier bij de beoordelingen ze nemen niet eens de moeite om te reageren op reviews .
#rijksoverheid neem dit casino eens onder de loep
Ik heb nog nooit zo lang moeten wachten…
Ik heb nog nooit zo lang moeten wachten op 105 euro. Elke site is het binnen drie dagen maar bij 777 is het waardeloos. Elke keer hetzelfde antwoord . Bevestiging en als nog geen geld. Hahaahh
Onmogelijk om te winnen
Onmogelijk om te winnen, slechtste online casino!
Niks lukt daar , je kan weleens verliezen , maar bij 777 is het alleen maar verliezen!!!!!!
Ga hier niet je geld verspillen je word…
Ga hier niet je geld verspillen je word genaaid waar je bij staat en als je een x iets wint word je van alles uitgesloten.
verlagen RTP stiekum op vele bekende spellen hele plaatje echt uitkleedpraktijken. kijk al mijn andere reviews ik heb eerlijke reviews over elke casino in Nederland.
En ik heb hier een x gewonnen daarna werd ik van alles uitgesloten!
En de klantenservice is ook echt diep triest!
geen menselijke maat hier!
Willen alleen je geld hebben ga naar 711 voor de beste casino!!
I was tevreden
Daarom gaat slecht met online casino…
Een se kosten betalen keer slecht nu.
Alle spelen zijn allemaal Hoge risico om te verliezen.
Iedereen moet gewoon stoppen met online gokken is beter.
Amerikaanse online casino zijn 100% beter dan Hollandse gokkasten.
Betalen veel meer dan 0.01 cent per lijn gewoon oplichters zijn jullie allemaal.
Geen zwarte dubbeltje meer van mij.
Nare ervaringen met het gehele bedrijf
Slechtste klantenservice en misleiding op hun site (ik hoop dat marco geen vast contract heeft)
Speel hier nooit
Als je wat hebt gewonnen wachten ze eerst 2 dagen met uitbetalen. zodat je weer opnieuw gaat spelen.
Ik vind dat de KSA hier wat aan moet gaan doen. Dit pure oplichting
vooral op 777.nl gokken vertrouwd veel kans
heel goeden en veel kans om te winnen ook grote bedragen speel voor al op 777.nl goeden evaring
Slechte Casino ooit! Oplichters
Aangelokt met een welkom bonus via reclames en tv commercials, na inschrijving en storting kan je na 8 uur niet meet spelen. als je je 8 uur tijdslimiet heb behaald zou je de volgende dag weer verder moeten kunnen spelen. ik wacht al ruim 36 a 48 uur nadat ik meerdere malen gemaild, gebeld en de live chat gesproken te hebben. De mensen die je helpen allemaal een eigen quote in de live chat word er gevraagd te mailen. In de mail word gevraagd je keer op keer opnieuw toe te lichten zonder concreet antwoord te krijgen. en als je belt is de verbinding zo slecht het net telefoon gesprek in 1944 lijkt. Je welkom bonus heeft een verval datum, naar mijn gevoel is dit doorgestoken kaart.
Kijk uit Levi aka Jan steelt je…
Kijk uit Levi aka Jan steelt je gegevens. Maar account gebruik maken lukt niet.
Geef je Privé gegevens nooit weg ze slaan het op ondanks ze beloftes maken daT je kunt soelen
Blijf hier weg
Blijf hier weg! Bagger site, vol met script fouten, geen welkomsbonus door een fout. Geld wat niet wordt toegevoegd aan je account. Een klanten service die al ruim anderhalf week niks voor elkaar krijgt. Als je een legale casino website wik bezoeken doe dat dan bij toto of kansino of betcity. Dit is een absolute troep site. Oja ook maar 2 game prociders. Nogmaals blijf weg bij deze absolute bagger site.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.