Ik had een specifieke kleur voegzand nodig, welke nergens hier in de buurt in een winkel beschikbaar is en andere online bedrijven of een lange levertijd hebben of (hoge) vrachtkosten hanteren, terwij... Mehr ansehen
Werd snel geleverd. Goede chauffeur, alleen had hij helaas geen telefoonnummer doorgekregen om me een half uur van tevoren te bellen om de bestelling af te leveren. Gelukkig bleef hij wachten tot ik t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afgelopen week 3 bestellingen gedaan bij 123natuurproducten. Alles keurig afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Hadden een kuub Icy Blue Split gewassen besteld en deze werd keurig afgeleverd op de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
123natuurproducten.nl is dé online winkel voor natuurlijke tuinmaterialen in Nederland. Bij ons vind je een breed en compleet assortiment waarmee je elke tuin of groenproject kunt inrichten, onderhouden en verfraaien. Van basisproducten zoals tuinaarde, compost en meststoffen tot decoratieve materialen zoals grind, split en boomschors: wij bieden alles wat nodig is om een tuin praktisch, duurzaam én sfeervol te maken. Ook voor haardhout in kisten, bigbags, netten, gazonproducten en professionele oplossingen voor hoveniers en groenvoorzieners ben je bij ons aan het juiste adres.
Jeltewei 244, 8622 DC, Hommerts, Niederlande
- 085-2380200
- info@123natuurproducten.nl
- www.123natuurproducten.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed afgeleverd en mooie schors ben er…
Goed afgeleverd en mooie schors ben er blij mee
Eerlijke
Eerlijke, hartelijke mensen, kwaliteits goederen en respect voor einander
Prima
Prima, netjes op tijd en telefoontje van tevoren. Alleen jammer dat ze geen steekwagentje hadden.
Onjuiste levering
in december 2019 2 bigbags met moestuinmix besteld. Super fijne grond en op tijd afgeleverd. Daarna in februari nog 1 zak besteld.
Toen de chauffeur aan kwam rijden, zag ik al dat het hele andere grond was dan ik had besteld. De chauffeur vertelde dat er een briefje aan de zijkant hing met daarop "POTGROND"
Kan natuurlijk gebeuren, dus ik meteen bellen. Ik werd niet echt serieus genomen en kreeg min of meer het verwijt dat ik al te laat was met bellen omdat de chauffeur al weg was. Maar gelukkig, de chauffeur stond nog langs de weg. Dus ik snel er heen. Al met al ben ik (mede door alle drukte om mij heen) overgehaald om de big bag toch aan te nemen. Er werd mij verteld dat de naam op de bigbag onjuist zou zijn, het was toch wel moestuinmix...Daarna nog foto's gemaild, maar die waren volgens 123natuurproducten niet representatief.
Het "grappige" was dat mijn buurman nog langs kwam en zei, hey heb je potgrond besteld? € 165,- naar de knoppen. Nog over gemaild, maar helaas geen reactie meer. Inmiddels heb ik maar bij een concurrent besteld. Erg jammer. Hier bestel ik dus niet meer.
Vreselijke service!!
Vreselijke service !! Voor de tweede keer levert u mijn product niet op tijd. Ik moest de klantenservice meerdere keren bellen om te achterhalen waar mijn product was en opnieuw geen levering op tijd. Ik zal nooit meer van ze kopen

Antwort von 123Natuurproducten.nl
Eigenlijk wou ik geen ster want op…
Eigenlijk wou ik geen ster want op mails reageren ze niet en wacht al sinds 28 januari op men geld. Dat ik had betaald voor iets wat ze vergeten waren te zenden. NOOIT WEER BESTEL IK HIER!!!!
Slechte service en communicatie
Had big bag dennenschors besteld en € 200 betaald.
Na 14 dagen maar eens gebeld, levering binnen 7 dagen volgens de site.
Zou worden teruggebeld, dus ikzelf nog maar een keer of 5 gebeld.
Was verkeerd besteld, daarna niet op voorraad maar op geven moment, na telefonisch aandringen een berichtje via de mail dat uiterlijk 4 oktober zou worden afgeleverd.
Zoals verwacht geen levering. Bestelling geannuleerd en verzocht om restitutie van het betaalde bedrag. Tot op heden geen enkele reaktie.
Volgens de site 10.000 tevrewden klanten, vraag me af hoe ze daar aankomen.
Communicatie is zeer slecht, afspraken nakomen zit er niet in en geld teruggeven tot op heden ook nog niets van gezien.
Boomschors verkeerd afgeleverd
Had een big bag decor boomschors besteld. Deze zou donderdag worden afgeleverd. Ik had keurig aangegeven dat de boomschors voor de garage kon worden neergezet, had voor de zekerheid ook nog een briefje op de voordeur gehangen, met een pijl naar rechts verwijzend naar de plek voor de garage. Bij thuiskomst stond er geen boomschors. Wat bleek het boomschors was afgeleverd bij de buurman voor de garage!!!!! Meteen de chauffeur gebeld en die reageerde heel onnozel: "oh ik dacht dat u met de pijl naar rechts bij de buren bedoelde". Echt te belachelijk voor woorden. Daarna gebeld met 123natuurproducten en die zouden contact opnemen met de chauffeur en gaan kijken wat ze evt. nog voor mij konden betekenen en zouden mij terugbellen. Ik wacht nu nog op hun telefoontje.
Ik heb 25 euro extra verzendkosten…
Ik heb 25 euro extra verzendkosten betaald zodat de boomschors die ik besteld had de volgende werkdag bezorgd zou worden. Helaas zijn ze de afspraak niet nagekomen en hebben ze de boomschors een dag te laat afgeleverd. Nou ben ik de slechtste niet, ik begrijp dat er een keer iets mis kan gaan. Maar wat ik vervelend vind is dat de klantenservice me compleet heeft genegeerd en ik voor niets 25 euro bijbetaald heb. 25 euro die ik ook nooit meer heb terugzien.
Netjes conform afspraak geleverd.
Netjes en correct!
Hele goede service
Hele goede service! Extra betaald voor vroegere levering, was niet op voorraad bij hun en toch hebben ze het kunnen leveren op de dag dat we telefonisch afgesproken hebben. Klasse. Mooi split ook
Product wat ik gekozen kon niet op tijd geleverd worden. Hierdoor een betere kwaliteit geleverd voor dezelfde prijs. Goede service!

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, prettige chauffeur die het zelfs even liet weten toen hij wat later was.

Antwort von 123Natuurproducten.nl
Snel en passende kosten kosten voor het…
Snel en passende kosten kosten voor het produkt.
Beetje grof houtsnippers.

Antwort von 123Natuurproducten.nl
Niet op tijd geleverd. Product wel goed.
Product werd niet binnen de gestelde levertijd geleverd. Na zelf contact te hebben opgenomen, bleek het product niet op voorraad te zijn. Er werd wel een verwachte leverdag gegeven. Het was netter geweest als er zelf contact met mij was opgenomen.
Product is prima!

Antwort von 123Natuurproducten.nl
Netjes en op tijd geleverd.
Netjes en op tijd geleverd, chauffeur belde ook op wanneer hij voor de deur zou staan.

Fijne samenwerking
Super van 123 Natuurproducten dat, nadat een bestelling had gedaan, deze alsnog aangepast kon worden. Goede communicatie via de digitale snelweg over de levering. Wat ook prettig was, was dat de chauffeur bij aflevering even belde dat hij er over een half uurtje was.
123Natuurproducten, hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

Goede service.
Naast de prijs/kwaliteit verhouding ben ik zeer tevreden over de service. Doorgaans wordt het aan de weg gedeponeerd en dan staat het in de weg voor het verkeer. Nu werd het keurig op het eigen pad geplaatst zodat het niemand tot last is. Erg prettig.

Antwort von 123Natuurproducten.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.