Super snelle levering
Super snelle levering! En een heel mooi armbandje van goede kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee 😍
Wristley biedt unieke, handgemaakte armbanden van hoogwaardige edelstenen, ontworpen om zelfexpressie en persoonlijke groei te ondersteunen. Onze armbanden combineren mode met betekenis, waarbij elke steen zorgvuldig is geselecteerd vanwege zijn energieversterkende eigenschappen. Of je nu op zoek bent naar meer balans, vertrouwen of rust, Wristley helpt je jouw intenties dagelijks te manifesteren. Met een focus op vakmanschap, duurzaamheid, en klanttevredenheid streven we ernaar om elke klant een product te bieden dat niet alleen mooi is, maar ook krachtig. Ons team staat altijd klaar om je te helpen, van bestelling tot levering.
Niederlande
Fast and practical service. Quality materials and friendly company.
I ordered a set of bracelets from wristley. They are so beautiful! Delivery time was quick, packaging was cute and easy to open. The bracelets also look like good quality! These are perfect for everyday wear or a nice night out! I highly recommend.
Super blij met mijn aankoop bij Wristley! In eerste instantie wat sceptisch rondom de verzending, maar ik ben goed en snel geholpen door de klantenservice via de chat op hun website.
Erg blij met mijn armbanden. Zien er erg mooi uit.
Heel blij met me nieuwe armbanden en super snel geleverd
De levering van het product was prima gegaan. Toen het binnenkwam gelijk uitgepakt en een cadeau gegeven aan me vriendin. Zelf had ik een mooi zwarte band en voor me vriendin was het een roze bandje die voor liefde staat. Je kreeg er ook kaartje bij waar het voor stond en het word echt super leuk verpakt ook. Het komt in een mooi zwart houd zakje.
Via internet een prachtige armband besteld , op de mooie duidelijke en met vele mooie producten gevulde website kwam ik een manlijke armband tegen van onyx steentjes tegen
Meteen besteld, was binnen een week in huis , wat een prachtig natuurproduct en vriendelijk geholpen en goed en stijlvol verpakt . Straks met de feestdagen ga ik zeker kijken voor mjjn vrouw
Great wristband, stone are really heavy and gives you the feeling of quality. Besides the meaning the just look great!
Ik had echt niet verwacht dat de kwaliteit van de armbanden zo goed zouden zijn 😍 ben zooooo blij met deze betekenisvolle armbanden voor een mooie prijs en geweldige kwaliteit. Ook een hele snelle levering en mooi en goed verpakt.
Ze komen in een heel mooi zakje, ook handig om ze weer in op te bergen.
Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Antwort von Wristley
Prachtig mooi armband . Zo blij ermee! Een aanrader!!

Antwort von Wristley
Goeie levering, in 3 dagen de armband ontvangen. Goede kwaliteit, ben er erg blij mee!!
Daarnaast onderstaande armband er ook bij gekocht. Dat matcht erg mooi bij de bovenstaande armband.
Zal in de toekomst zeker nog een keer bij jullie bestellen❤️

Antwort von Wristley
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.