Wrapking Bewertungen 92

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen week is onze keuken gewrappt in S201 Pond. Wat een prachtig resultaat! Binnen 1 dag hebben we een zo goed als nieuwe keuken. De uiterst vriendelijke en hardwerkende monteur heeft ook de door... Mehr ansehen

1. Küchenstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Wij zijn het nummer 1 keukenwrap bedrijf van de Benelux.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top bedrijf

Ontzettend tevreden met dit bedrijf. Vanaf dag 1 de communicatie tot aan het afleveren van het eindproduct netjes en vakkundig te werk gegaan. Jelte heeft heel mooi werk afgeleverd. Mijn keuken ziet er als nieuw uit! Echt een aanrader!

16. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met Wrapking zit je 100% goed; geweldig!

Zoek niet verder als je dit leest, want bij Wrapking zit je maximaal goed! Hoogglans wit is mat beige geworden en ik ben mega blij met het eindresultaat. Snelle service, duidelijke communicatie, meedenkend, professioneel, scherp in de prijs, vriendelijk en netjes. Oprecht de beste prijs/kwaliteit service en levering die ik heb kunnen vinden! Ze wrappen niet alleen keukens, dus neem vooral een kijkje op hun site en schroom niet om ze te kiezen ;) Salih is bij mij geweest en ik had me geen betere kunnen wensen. TOP!! Side note: geen weeeeeeken wachttijd, ook super fijn!

20. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie en strak resultaat!

Vooraf fijne en snelle communicatie via de mail. Daarnaast heel erg tevreden over het eindresultaat van de keuken. Heel strak gedaan!
Op het laatste moment nog gevraagd of er iets extra's gewrapd kon worden en dat was geen probleem. Aanrader!

19. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een goede partij die netjes en…

Een goede partij die netjes en zorgvuldig werken. Ze denken graag mee in het kiezen van de kleuren en opties binnen de keuken. Ik was ook onder de indruk van hoe snel ze zijn en hoe netjes het eruit ziet. Zo heb je ineens een nieuwe keuken!

2. Januar 2026

Metamorfose

Deze week is onze beige hoogglans keuken door Moaad vakkundig veranderd in een matte groen/ grijze kleur.
We zijn erg blij met het resultaat!

19. August 2025

Tevreden!

Na contact via whatsapp, op redelijk korte termijn een afspraak kunnen maken om mijn saaie witte keuken te kunnen laten wrappen. Super tevreden met het eindresultaat, het lijkt wel of ik een nieuwe keuken heb!

24. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en prachtig eindresultaat

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Wrapking! Vanaf het eerste contactmoment verliep alles soepel en professioneel. Ze reageerden heel snel op mijn aanvraag en kwamen al gauw langs voor een vrijblijvende offerte. Wat ik erg waardeerde was dat er goed werd geluisterd naar mijn wensen, en dat ze duidelijk advies gaven over wat wel en niet mogelijk was.

De communicatie was helder, vriendelijk en snel. Je merkt echt dat ze klantgericht werken. De planning werd netjes nagekomen en op de dag van de wrapping verliep alles vlot. De monteurs werkten netjes, precies en met zichtbaar vakmanschap. Ze lieten alles schoon achter, wat ik persoonlijk heel fijn vond.

Het eindresultaat is boven verwachting mooi. Mijn keuken ziet er weer als nieuw uit! Strak, modern en precies zoals ik het in gedachten had. De wrap sluit perfect aan, geen bubbeltjes of naden zichtbaar. Ik krijg ook veel complimenten van vrienden en familie!

Kortom: ik kan Wrapking aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partij voor keukenwrapping. Goede service, snelle reactie en een prachtig resultaat!

1. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn keuken is zó ontzettend goed…

Mijn keuken is zó ontzettend goed gewrapt. In het begin was ik best sceptisch omdat ik al eerder slechte ervaring heb gehad met een ander bedrijf, maar na het eerste contact met wrapking was ik al gelijk gerustgesteld. Communicatie is ontzettend snel en duidelijk, klantvriendelijk en ik kreeg uitgebreid antwoord op alle vragen binnen no time. De monteurs die mijn keuken hebben getransformeerd werkten erg nauwkeurig en snel. Dit bedrijf gaat erg professioneel te werk en ik raad het 1000% aan!! Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. Bedankt Wrapking!

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De medewerker van Wrapking stond…

De medewerker van Wrapking stond precies op de afgesproken tijd op de stoep. Hij was vriendelijk, rustig en ging zeer professioneel te werk. Het resultaat vinden wij boven verwachting; we hebben er een "nieuwe" keuken door gekregen. We zijn zeer tevreden.
Fennie en Ab

25. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vakman Kevin is bij ons langsgekomen

Vakman Kevin is bij ons langsgekomen, hij ging rustig en secuur te werk en heeft echt zijn tijd genomen. We zijn erg blij met het eindresultaat. Enige minpunt was dat hij de lade niet helemaal goed teruggezet, maar dat gaat zeker niet ten koste aan het werk wat is geleverd. Dank!

6. Mai 2025

Petje af!

Vandaag zijn de heren van wrapking geweest.
Keurig op tijd, alle materialen mee en keiharde werkers. Ondanks Ramadan, geen moment gerust, niet geklaagd en zeer zeer vriendelijk. Echt heel veel respect voor.

Keuken en 4 grote kastdeuren in 1 dag klaar met prachtig resultaat. Petje af!

Communicatie vooraf met wrapking ging erg moeizaam (wel altijd vriendelijk hoor), waardoor ik het best spannend vond om aan te betalen.

Al met al alles goed gekomen en een zeer prettige ervaring.

5. März 2025

Keuken wrappen

Vandaag is onze keuken gewrapt door wrapking. Kevin is ig geweest. Maar wat is het super mooi geworden. We zijn er zo blij mee. Zo professioneel gedaan. Zo keurig en secuur. Ook alles netjes opgeruimd toen de keuken klaar was TOPPIE. Een echte aanrader als je je keuken wil wrappen. Een heel blije en tevreden klant Ingrid de Vries-Soute

24. Februar 2025

Heerlijke opfrisbeurt!

Wrapking heeft de keuken van mijn kantoor fantastisch opgeknapt, wat een verandering. Ook de bureaus zijn gewrapt, waardoor ze er weer heerlijk fris uitzien.
Het contact met wrapking is snel, helder en duidelijk!

8. Dezember 2024

Aanrader!

Gisteren onze keuken gewrapt door Moad van Wrapking. Verwachtingen overtroffen! Verbluffend resultaat. Goede communicatie, uiterst nauwkeurig en snel aangebracht! Gevonden via social media met goede reviews, absoluut een aanbeveling waard!

14. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wrapking heeft mijn keuken compleet…

Wrapking heeft mijn keuken compleet getransformeerd in één dag! Voor een fractie van de kosten van een nieuwe keuken heb ik een moderne, frisse look gekregen. De folie is van topkwaliteit – duurzaam, krasbestendig, en ziet er prachtig uit. Absolute aanrader!

9. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr