Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, virkelig fint produkt (pommersk fyr 30x230mm) og meget fin service
Kan kun anbefales !
Kan kun anbefales !
Vi købte køkkenbord og fil hurtig og personlig betjening. Deres snedker ringede endda op for at sikre korrekt tilskæring. Hurtig levering

Antwort von Woodywood
Hvis man kunne give jer 0 stjerner og tilmelde jer til samme program ville jeg være meget mere end 0 stjerner glad. Den mest ringe kundeservice og behandling jeg har fået i mit liv. Ville på det nærmeste fraråde alle at købe noget der... Jeg har tabt både kunder og ca 30.000 kr på træ der kun kom til opfyring i pejsen...

Antwort von Woodywood
Helt fantastisk Service af Hans - Christian Carstensen.
Efter vi havde været meget uheldig i et andet firma met en bordplade der blevet leveret 2 gange pga dårlig kvalitet fik vi kontakt til WoodyWood i Farum.
Helt fantastisk medarbejder i Hans - Christian der holdt mere end man kunne tro der var muligt.
Vi har nu et helt fantastisk egetræs bord.
Kan desværre kun give 5 stjerner da det ikke er muligt at give 6 stjerner på Trustpilot.
Kæmpe respekt til jer i WoodyWood
Bedste hilsner Stig

Antwort von Woodywood
Har købt 117 m2 bambus terasse efter gode råd og vejledning. Levering og kvalitet har bestemt levet op til forventningerne og vi er mega glade for vores terasse.
De har leveret 140 terrassebrædder a 6 meter, hvoraf 50 er decideret ubrugelige og de øvrige kun kunne bruges, fordi jeg har købt brædderne så lange, at jeg kunne skære store stykker fra i begge ender.
Jeg er dybt chokeret over Woodywoods forretningsmetoder. De afviser at tale med mig eller se de varer, som jeg oplyser dem er så mangelfulde, at de er uanvendelige. Terrassebrædderne har sprækker gennem hele træet, er skåret forkert, er uslebne (både i siderne og på fladen) fordi de er for små ift. de oplyste mål, har store knaster, der er faldet af mm.
Woodywood afviser blankt at tage brædderne retur med den begrundelse, at jeg har sorteret de bedste brædder fra, og de ikke kan sælge de værste af brædderne igen... Hhmmm, så Woodywood ønsker at sælge mangelfulde brædder helt bevidst. Det er snyd og bedrag. Jeg vil derfor fraråde alle at købe træ fra Woodywood, og deres forhandlere, fx Gulvlageret.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.