WoodUpp - Netherlands Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Wittevrouwen 14, 1358 CD Almere, Almere Haven, NL

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I ordered from WoodUpp 3 times, I love the high quality of the materials and packaging, everything feels very sleek. Downside, beside the high price, is that I would have very appreciated some mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel fijn, door vakantie gevraagd voor een latere levering, was allemaal geen enkel probleem. Kwaliteit is hoog. Zeer tevreden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller

Über WoodUpp - Netherlands

Vom Unternehmen geschrieben

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Vom Unternehmen geschrieben

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1.620 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top product! Strak zonder kil te zijn.

Wat een aardige, behulpzame mensen werken hier! Dankzij hun en dankzij onze eigen super timmermannen hebben wij woodupp gebruikt voor onze garage. Het ziet er prachtig uit! Heel strak, en van deze tijd. Mooi Deens product! Dank voor de snelle levering ook.

23. September 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je prachtige review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service én het eindresultaat. We vinden het geweldig dat jullie met jullie eigen vakmensen zo’n mooie toepassing hebben kunnen realiseren in de garage ,dat klinkt als een prachtig project!

Geniet van jullie WoodUpp-wand, en nogmaals dank voor de mooie woorden. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden met ons "prikbord"

Duidelijke informatie, zowel over de producten als over de levering. Zowel het paneel als de accessoires voldoen aan de verwachting!

18. September 2025

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat zowel de informatie als de producten en accessoires aan je verwachtingen voldoen. Daar doen we het voor! 😊

We wensen je veel plezier met je aankoop en staan altijd klaar als je nog vragen hebt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De wil om problemen op te lossen is een…

De wil om problemen op te lossen is een plus. Er mag meer aandacht naar problemen voorkomen. Spullen zijn prima in orde, goed verpakt.

19. September 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en verpakking. Tegelijk willen we benadrukken dat het uiteraard niet de bedoeling is dat er überhaupt problemen ontstaan, en we nemen jouw feedback dan ook zeer serieus.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen ,het helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je mooie review ,wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product én onze service!

We stellen je feedback enorm op prijs en hopen dat je nog lang van je aankoop zult genieten. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en het is misschien…

Snelle levering en het is misschien iets duurder maar de kwaliteit is hoog zeker waard

18. September 2025

Hartelijk dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat je de kwaliteit als hoogwaardig ervaart dat is precies waar we voor staan.
We waarderen je feedback enorm!

Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige panelen! Heel blij met het resultaat.

Goede service. Mooi panelen en extras. Binnenkort wellicht nog een bestelling! :-)
Bedankt!

17. September 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en producten.
We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Nogmaals bedankt en tot ziens!

Hele mooie panelen

Hele mooie panelen, alleen jammer dat ze niet allemaal helemaal onbeschadigd aangekomen zijn.

11. September 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je review en je feedback,
fijn om te horen dat je de panelen mooi vindt!

Wat jammer dat niet alles helemaal onbeschadigd is aangekomen. Mocht je hier nog iets over willen melden of als we je ergens mee van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op via pm@woodupp.nl
We helpen je graag verder.

Erg mooie panelen

Erg mooie panelen, goed assortiment.
Vrij veel accessoires waar onder de lichtstrips, die ook echt iets toevoegen.
Vrij snelle levering tegen een redelijke prijs.
Jammer dat wanneer je de controller voor de lichtstrips eenmaal hebt besteld, je later geen losse lichtstrips kan bijbestellen, die worden alleen compleet geleverd wat uitbreiden een dure grap maakt.

12. September 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je positieve review en fijne woorden over onze panelen, het assortiment en de levering
daar worden we blij van!

Ook bedankt voor je eerlijke feedback over de LED-strips. We begrijpen goed dat het prettig zou zijn om losse strips bij te kunnen bestellen zonder direct een complete set aan te schaffen. We nemen deze suggestie zeker mee als waardevolle input voor ons assortiment en onze service.

Nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en de bezorgers zijn…

Snelle levering en de bezorgers zijn uitermate vriendelijk.
Over de panelen zelf: mooier dan ik had verwacht. Ziet er top uit.

28. August 2025

Beste Joseph,

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat zowel de levering als de panelen helemaal naar wens zijn en zelfs je verwachtingen hebben overtroffen. Heel veel plezier met het eindresultaat!

Goede levering

Goede levering, en mooi!

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering goed verlopen is en dat je tevreden bent met het product. Veel plezier ermee!

Team WoodUpp NL.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en snelheid levering

Goede kwaliteit

Hartelijk dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling met zorg en snelheid te verwerken, en het is geweldig om te zien dat dat wordt gewaardeerd.

Graag tot een volgende keer!

Mooi product

Mooi product; efficiënte levering

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor je mooie review! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Jouw positieve woorden betekenen veel voor ons en motiveren ons om steeds de best mogelijke service te blijven bieden.

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie kwaliteit paneelverlichting, maar...

Mooie kwaliteit paneelverlichting. Alleen de afstandsbediening werkte niet goed (knoopcel batterij binnen een paar dagen leeg) en deze moest eerst opgestuurd worden voordat ze een nieuwe willen sturen. T/m vandaag nog geen bericht en geen nieuwe afstandsbediening gekregen. En dus werkt de verlichting op dit moment niet!

11. August 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat de afstandsbediening niet goed functioneert. Dit is uiteraard absoluut niet de bedoeling.

We willen dit graag samen met u oplossen en zorgen dat u snel weer gebruik kunt maken van de verlichting zoals het hoort. Zou u zo vriendelijk willen zijn om even contact op te nemen met onze klantenservice , zodat we dit direct kunnen oppakken en een passende oplossing kunnen bieden?

Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw geduld.

Vriendelijke groet,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service en bestelde…

Prima service en het bestelde ‘wandpanellen’ waren van zeer goede kwaliteit.
Ben er heel blij mee.

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de wandpanelen. We vinden het geweldig dat u er blij mee bent! Veel plezier ermee, en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijk snel levering en kwaliteit…

Duidelijk snel levering en kwaliteit producten

31. Juli 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de duidelijke communicatie, snelle levering en de kwaliteit van onze producten.
We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer klantgericht en goede kwaliteit

Woodupp laat zien dat het een betrokken bedrijf is dat graag meedenkt in het project. De communicatie is zeer goed. Ook de materialen en levering zijn netjes en goed voor elkaar.

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u onze betrokkenheid en communicatie waardeert. We denken graag mee met onze klanten en doen ons best om zowel de materialen als de levering tot in de puntjes te verzorgen.
Bedankt voor het vertrouwen in Woodupp.
We staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

all perfect

perfect quality and perfect delivery ! and the samples is the best way to make your choice

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that both the quality and delivery met your expectations. It's great to know the samples helped you make the right choice.

We look forward to serving you again in the future!

Een heel goed bedrijf

Een heel goed bedrijf, kwaliteit, bezorging, snelheid, alles bij elkaar een 10!

24. Juli 2025

Antwort von WoodUpp - Netherlands

Hartelijk dank voor deze fantastische review! 🙏
We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, bezorging en service. Het geeft ons veel energie om te horen dat alles in de smaak valt.

De covers waren beschadigd

De covers waren beschadigd. Hierop aangegeven dat ik ze retour wenste te sturen. Dit kon maar de verzendkosten zouden voor mij zijn. Aangegeven dat ik dit bijzonder vond daar product kwalitatief niet voldeed. Medewerkster mailde vervolgens dat ze met mij eens was dat retourkosten ongewenst waren. Hierop een retourlabel ontvangen en we covers teruggestuurd. Uiteindelijk zag op het aanschaf bedrag toch 5 euro is ingehouden omtrent retourkosten.

Ik vind het een bijzonder proces zeker gezien het feit dat zij iets leveren wat niet voldeed.

Edit:
Dank jullie wel de reactie en actie. Hierom 4 sterren gegeven!

18. Juli 2025

Beste Martin,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Er is helaas een foutje gemaakt bij de verwerking van je retour, waardoor er onterecht 5 euro is ingehouden voor de verzendkosten. Onze excuses daarvoor.

We hebben het bedrag zojuist teruggestort en het zou binnen 1-3 werkdagen op je rekening zichtbaar moeten zijn. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Team WoodUpp NL

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr