WoodUpp - Danmark Bewertungen 140

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Industrivej 59, 6760 Ribe, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anden gang vi køber hos wood up. Meget flotte akustikpaneler og smaty system som vi er fan af. Pengene værd selvom de er lidt dyrere end andre akustikpaneler med tilbehør

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sød og go kundeservice. Woodupp skiller sig ud her ift online salg, hvor retur og reklamation (i mit tilfælde pga fragten) tit er et problem. Så blev min opfattelse af firmaet faktisk end... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter Men jeres hjemmeside hvor man bestiller synes jeg ikke virker optimalt jeg har prøvet utallige gange og skulle bestille to beige hylder Men det er ikke l... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller

Über WoodUpp - Danmark

Vom Unternehmen geschrieben

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Vom Unternehmen geschrieben

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

4,6

1 Stern

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og præcis ordrebehandling.

Hurtig og præcis ordrebehandling.
Fulgte hurtigt op på transportudfordring.

25. März 2026

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du oplevede en hurtig og præcis ordrebehandling – og at vi kunne følge hurtigt op på transportudfordringen 🚚

Det betyder meget for os!

Fin kvalitet

Fin kvalitet, hurtig levering

25. März 2026

Hej Maja,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering – det betyder meget for os ✨

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 📦

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg modtog flotte akustikpaneler med…

Jeg modtog flotte akustikpaneler med hurtig ekspeditionstid

19. März 2026

Hej Erling,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både de flotte akustikpaneler og den hurtige ekspedition 📦

Super service . Fedt produkt

18. März 2026

Hej Sorana,

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet – det betyder meget for os!

Kan anbefales

12. März 2026

Hej Julie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det glæder mig virkelig at høre, at I er tilbage hos os igen, og at I er glade for både panelerne og vores system 🙌

Tak også for din ærlige kommentar omkring prisen – vi arbejder hver dag på at levere produkter og løsninger, som er pengene værd, så det betyder meget at høre, at I oplever det sådan.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin kvalitet

Fin kvalitet, nemt arbejde med

12. März 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at det var nemt at arbejde med 🙌

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig 💬

Et kvalitetsprodukt

Et kvalitetsprodukt, nem at sætte op, god service.

13. März 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, den nemme opsætning og vores service – det betyder meget for os ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt produkt og hurtig levering

Hurtig levering og god produkt som lever op til forventningen. Rigtig god service til at vælge det rette panel 😊

20. November 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at både levering, produkt og service levede op til dine forventninger – og at vi kunne hjælpe dig med at vælge det helt rette panel 🙌

Det betyder rigtig meget for os!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med jeres…

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter

Men det er ikke lykkedes mig endnu da jeg kun kan få en op og jeg skal have to forskellige mål
Jeg ved vi mange der synes den er svær at bestille efter

5. März 2026

Antwort von WoodUpp - Danmark

Tusind tak for din feedback, Britta – og hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter!

Vi beklager udfordringerne med hjemmesiden. Vi er i gang med at forbedre siden, så denne type problemer snart vil være fortid.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i mål med din bestilling 😊 Du er altid velkommen til at ringe til os på 78 74 02 02, så guider vi dig igennem, så du kan få bestilt dine hylder i de ønskede mål.

Stine Brorsen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Akustik paneler i god kvalitet

Købte akustikpaneler som er en langt højere kvalitet end dem man kan købe i byggemarkeder
Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er GLS som ikke havde styr på leveringen. Så jeg fik mine paneler 5 dage senere end forventet

4. März 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Mette. 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever en højere kvalitet på vores akustikpaneler – det betyder meget for os. 🎉

Samtidig er vi kede af at høre om udfordringerne med leveringen via GLS. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Stine Brorsen

Meget flotte projekter

Meget flotte produkter

2. März 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse, Peter! 😊
Vi er rigtig glade for, at du synes om vores produkter.

Stine Brorsen,

Fine produkter ;-)

23. Februar 2026

Hej Joan,

Tusind tak for din anmeldelse 😉

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med produkterne – det sætter vi stor pris på!

Imponerende udvalg af paneltyper

Imponerende udvalg af paneltyper, varianter og tilbehør. Super kvalitet og hurtig, sikker forsendelse. Kan varmt anbefales!

24. Februar 2026

Hej Bjørn,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨

Det glæder mig virkelig at høre, at du er imponeret over udvalget – og at både kvalitet og levering levede op til dine forventninger 📦

Tusind tak for din anbefaling – det betyder rigtig meget for os! 💚

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

23. Februar 2026

Hej Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse ⚡
Det glæder mig at høre, at leveringen var lynhurtig – det er lige præcis sådan, vi ønsker det 🚚

Helhedsorienteret rådgivning

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med WoodUpp fra start til slut. Deres kundeservice har været helt i top og har gjort en stor forskel i forhold til at finde den rigtige løsning.

Jeg fik meget detaljeret og brugbar rådgivning hele vejen igennem, og jeg oplevede, at de virkelig tog sig tid til at sparre om både valg af akustikpaneler og de mere æstetiske detaljer. Især vejledningen omkring valg af de rette elementer og farver var virkelig værdifuld, fordi det kan være svært at vurdere, hvad der fungerer bedst i praksis og passer til resten af rummet.

Det var tydeligt, at de ikke bare ville sælge et produkt, men faktisk gerne ville hjælpe med at finde den løsning, der passede bedst til mine behov. Kommunikationen var professionel, imødekommende og grundig, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.

Alt i alt kan jeg klart anbefale WoodUpp, hvis man ønsker både flotte produkter og en kundeservice, der leverer reel rådgivning og kvalificeret sparring.

19. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Anders,

Tusind tak for din helt fantastiske og meget gennemarbejdede anmeldelse ✨

Det betyder virkelig meget for os at læse, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og især at du fremhæver rådgivningen og sparringen.

Vi gør os umage for ikke bare at sælge et produkt, men for at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, både funktionelt og æstetisk. Derfor er det utrolig værdifuldt at høre, at du har oplevet netop det 💚

Tak for din store anbefaling – den betyder mere, end du tror 🙏

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Super skuffet

Super skuffet. Kvaliteten var 1/1 magen til nogle andre jeg havde købt fra jem og fix

17. Februar 2026

Hej Rasmus,

Vi er selvfølgelig kede af, at du giver os 1 stjerne på baggrund af de gratis vareprøver du har modtaget. Vi ville meget gerne have haft muligheden for at hjælpe dig yderligere, hvis du havde taget fat i os.

Det er også ærgerligt at høre, at du ikke oplever en forskel mellem vores produkter og andre på markedet. Vi lægger stor vægt på kvalitet og materialer, så det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning på pm@woodupp.dk – vi hjælper gerne.

De bedste hilsner,

Så annonsen på FB

Så annonsen på FB, var skeptisk, siden der er meget spam på det media. Cheket hjemmesiden, som findes både på Norsk og Dansk, og fant at de virket seriøse. Bestilte til en lille væg på 3 X 2,4, og varerne kom omgående. Det var pakket fint og jeg var spændt på kvaliteten. Monterte alt på et par timer, selv om jeg måtte kutte lengden, samlingerne var fine, og kvaliteten var upåklagelig. Jeg vil anbefale dette produkt, til alle som tænker på at "fiffe" deres væg op eller dempe lyd, og vil handle fra WoodUpp næste gang jeg har behov, for en opfix job.

16. Februar 2026

Hej Jan,

Tusind tak for din virkelig fine og detaljerede anmeldelse ✨

Det er så dejligt at høre, at din oplevelse gik fra skepsis til fuld tilfredshed – og at både levering, kvalitet og montering levede op til dine forventninger.

Hvor er det fedt, at du selv fik monteret det hele på et par timer og er glad for resultatet 🙌

Tusind tak for din anbefaling – og vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang, du får lyst til et nyt projekt 🔨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkterne er i høj kvalitet

Produkterne er i høj kvalitet, leveringen var hurtig og alt var som det skulle være. Anbefaler 10/10.

12. Februar 2026

Hej Irene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ✨

Det glæder mig virkelig at høre, at alt levede op til dine forventninger – både kvaliteten, leveringen og hele oplevelsen.

Tusind tak for din 10/10 anbefaling 🤩 det betyder rigtig meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og flotte paneler.

God service og flotte paneler.

11. Februar 2026

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både servicen og de flotte paneler – det betyder meget for os ✨

Pia Lund

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr