Anden gang vi køber hos wood up. Meget flotte akustikpaneler og smaty system som vi er fan af. Pengene værd selvom de er lidt dyrere end andre akustikpaneler med tilbehør
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk sød og go kundeservice. Woodupp skiller sig ud her ift online salg, hvor retur og reklamation (i mit tilfælde pga fragten) tit er et problem. Så blev min opfattelse af firmaet faktisk end... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter Men jeres hjemmeside hvor man bestiller synes jeg ikke virker optimalt jeg har prøvet utallige gange og skulle bestille to beige hylder Men det er ikke l... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Industrivej 59, 6760, Ribe, Dänemark
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Hurtig og præcis ordrebehandling.
Fulgte hurtigt op på transportudfordring.

Antwort von WoodUpp - Danmark
Jeg modtog flotte akustikpaneler med hurtig ekspeditionstid

Antwort von WoodUpp - Danmark
Hurtig levering og god produkt som lever op til forventningen. Rigtig god service til at vælge det rette panel 😊

Antwort von WoodUpp - Danmark
Jeg er meget tilfreds med jeres produkter
Men det er ikke lykkedes mig endnu da jeg kun kan få en op og jeg skal have to forskellige mål
Jeg ved vi mange der synes den er svær at bestille efter

Antwort von WoodUpp - Danmark
Købte akustikpaneler som er en langt højere kvalitet end dem man kan købe i byggemarkeder
Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er GLS som ikke havde styr på leveringen. Så jeg fik mine paneler 5 dage senere end forventet

Antwort von WoodUpp - Danmark
Imponerende udvalg af paneltyper, varianter og tilbehør. Super kvalitet og hurtig, sikker forsendelse. Kan varmt anbefales!

Antwort von WoodUpp - Danmark
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med WoodUpp fra start til slut. Deres kundeservice har været helt i top og har gjort en stor forskel i forhold til at finde den rigtige løsning.
Jeg fik meget detaljeret og brugbar rådgivning hele vejen igennem, og jeg oplevede, at de virkelig tog sig tid til at sparre om både valg af akustikpaneler og de mere æstetiske detaljer. Især vejledningen omkring valg af de rette elementer og farver var virkelig værdifuld, fordi det kan være svært at vurdere, hvad der fungerer bedst i praksis og passer til resten af rummet.
Det var tydeligt, at de ikke bare ville sælge et produkt, men faktisk gerne ville hjælpe med at finde den løsning, der passede bedst til mine behov. Kommunikationen var professionel, imødekommende og grundig, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Alt i alt kan jeg klart anbefale WoodUpp, hvis man ønsker både flotte produkter og en kundeservice, der leverer reel rådgivning og kvalificeret sparring.

Antwort von WoodUpp - Danmark
Super skuffet. Kvaliteten var 1/1 magen til nogle andre jeg havde købt fra jem og fix

Antwort von WoodUpp - Danmark
Så annonsen på FB, var skeptisk, siden der er meget spam på det media. Cheket hjemmesiden, som findes både på Norsk og Dansk, og fant at de virket seriøse. Bestilte til en lille væg på 3 X 2,4, og varerne kom omgående. Det var pakket fint og jeg var spændt på kvaliteten. Monterte alt på et par timer, selv om jeg måtte kutte lengden, samlingerne var fine, og kvaliteten var upåklagelig. Jeg vil anbefale dette produkt, til alle som tænker på at "fiffe" deres væg op eller dempe lyd, og vil handle fra WoodUpp næste gang jeg har behov, for en opfix job.

Antwort von WoodUpp - Danmark
Produkterne er i høj kvalitet, leveringen var hurtig og alt var som det skulle være. Anbefaler 10/10.

Antwort von WoodUpp - Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.