Unternehmen hat geantwortet
Meget flot arbejde. Jeg havde bestilt plakat med dyr som bogstaver indrammet. Det ankom som lovet og var både sjov og flot - jeg glæder mig til at give den til mit barnebarn.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte en alfabetplakat og den er bare så fin! Der kommer mange snakke ud af alle de fine dyr. De er så detaljerede og flot tegnet. Herudover virkelig god service, da jeg havde et spørgsmål. Kæm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De personlige navne- og børneplakater fra WOOD STORIES er skabt ud fra et ønske om at tilføre noget mere kreativitet, leg og læring til børneværelset. Alle illustrationerne er håndtegnede og trykt på 300 grams særligt udvalgt kvalitetspapir. Den sarte farveskala er med til at skabe en visuel ro, som ofte kan være svær at opnå på et børneværelse. Detaljegraden giver illustrationerne et levende og unikt udtryk. Alfabetdyrene er kernen i WOOD STORIES’ univers. Det er dem, der fortæller historien. Det er dem, der kombinerer leg og læring, så det bliver sjovt at lære både dyr, bogstaver og sit eget navn at kende. Alfabetdyrene fra WOOD STORIES er de eneste af sin art på markedet, idet alle bogstaverne er udformet som dyr, der alle imiterer deres forbogstav.
Sletterhagevej 1, 1. TV, 8240, Risskov, Dänemark

Personlig service. Kundens ønsker i fokus og hurtig levering ⭐️

Antwort von WOOD STORIES
Navne billedet er så fint, jeg er yderst tilfreds og nyder det hver dag. Gæster kommenterer på det og børnene snakker om dyrene 🥰

Antwort von WOOD STORIES
Julegaven til barnebarnet. Stor overraskelse og glæde hos forældrene
Virkelig flot plakat i egetræsramme.
Hurtig levering.

Antwort von WOOD STORIES
Jeg bestilte navneplakaten med ramme til en barnedåb efter forældrenes ønske. Gaven blev efter aftale med Mette fra Wood Stories, sendt direkte til barnets forældre der blev meget glade og kvitterede med svaret: “Den er helt perfekt” da jeg skrev og spurgte hvad de syntes om den. Jeg er meget tilfreds med både købsoplevelsen og varen👌

Antwort von WOOD STORIES
Jeg synes det er en smuk og enkel gave, at give dette kønne navne billede med dyr og fødselsdato.
Det er en langtidsholdbar gave og jeg er meget tilfreds med købsoplevelse og det fine billede jeg har modtaget.

Antwort von WOOD STORIES
Meget fin navne/dyreplakat i flot ramme; den vil blive rigtig fin i barnebarns-værelset 😊. God og nem hjemmeside og hurtig ekspedition 👍

Antwort von WOOD STORIES
Hurtigt svar, når man skal have hjælp.
Rigtig fine plakater

100% 5 stjerner !!
Top professionel hele vejen fra start til slut. Et smukt smukt arbejde af Mette!
Sød og lyttende og mega dygtig .. Bravo Mette! Jeg er big fan! :)

Antwort von WOOD STORIES
Virkelig smukt arbejde 🤩🤩 og en perfekt dåbsgave til mine 2 børnebørn.

Antwort von WOOD STORIES
Billedet er så fint og dekorativt . Det vil garanteret skabe glæde uanset alder og det vil pynte alle steder.
Det er en fantastisk gave at give .
Tak for smukt kvalitetsprodukt og god behandling .

Antwort von WOOD STORIES
Jeg havde bestilt en navneplakat som skulle gives i gave til en barnedåb. Jeg bestilte den 16/7 og skulle bruge den d. 28/7, så med de 5-6 dages levering, tænkte jeg at jeg sagtens kunne nå at få den hjem.
Dog havde jeg ikke opdaget at der var forlænget levering grundet sommerferie på trykkeriet, og blev først klar over det efter en mail fra Mette. Trykkeriet åbnede først op igen i uge 31, altså dagen efter jeg skulle bruge den. Mette skrev og beklagede at den forventet levering ikke havde været synlig nok for mig, og ville sørge for at min plakat blev trykt som den første efter ferien.
Den 30/7 blev plakaten sendt afsted, og jeg modtog den dagen efter. Så godt nok nåede den ikke frem inden barnedåben, men Mette gjorde alt hvad hun kunne for at jeg fik den så hurtigt som muligt.

Antwort von WOOD STORIES
Så flot en plakat, valgte navn kun med dyr, sååå flot👌

Antwort von WOOD STORIES
Super flot navneplakat. God og sikker indpakning ved modtagelse

Antwort von WOOD STORIES
Utrolig god og personlig vejledning til at bestille den bedste plakat til en af vores børnebørn. Resultatet er helt perfekt.

Antwort von WOOD STORIES
Super god service og hurtigt svar ved spørgsmål! 5/5 stjerner :-)

Antwort von WOOD STORIES
Simpelthen uovertruffen kundeservice. Meget meget flot hjælp og erstatning fra Mette Marie selvom det ikke var Wood Stories, der var årsagen til fejlen. Virkelig en dejlig butik med flotte plakater, hvor jeg absolut handler igen.

Antwort von WOOD STORIES
Jeg bestilte navne plakater til mine børnebørn, Storm og Vester.
De er SÅ flotte og giver gode snakke om de forskellige dyr, som bogstaverne er.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.

Antwort von WOOD STORIES
Super smukt produkt, hurtig levering

Antwort von WOOD STORIES
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.