Volop keuze en verzending dezelfde dag. Vind alleen de verzendkosten hoog. Je moet wel heel veel kopen voor gratis verzenden.
Het bestellen via de site ging goed. Ik kreeg een bestelbevestiging. Op de site staat dat de bestelling de volgende dag wordt verzonden als je vóór 23.59 uur besteld. Dat is nu bijna een week geleden... Mehr ansehen
wolplein is een prima webshop, betrouwbaar met een groot assortiment. Ik heb een haakpakket besteld waarvan één kleur niet beschikbaar was. Daarvoor kreeg ik een alternatief aangeboden.
Unternehmen hat geantwortet
Wat een supersnelle levering. Gistermiddag (zondag) een bestelling gedaan. Vanmorgen lag deze al bij het afhaalpunt. Echt super! Complimenten
Vom Unternehmen geschrieben
Wolplein.nl is dé online winkel voor breien en haken. Met een assortiment van duizenden artikelen is Wolplein.nl de grootste online aanbieder op het gebied van breien, haken en andere handwerktechnieken zoals punchen, macramé, weven, kumihimo en borduren. Je vindt er wol en garen, brei- en haakpakketten, patronen, brei- en haaknaalden, boeken en magazines van zowel bekende merken als Wolplein-eigen merk. Wolplein.nl is ook actief in Duitsland onder de naam Wollplatz en wereldwijd onder de naam Yarnplaza. Wij staan voor: Dagelijks nieuwe inspiratie in de vorm van patronen en pakketten; Eigen merken; A-merken; Vakkundige klantenservice; Beste prijs; Snelle levering.
Doornepol 5, 5301LV, Zaltbommel, Niederlande
- +31857731917
- info@wolplein.nl
- wolplein.nl
Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen

Antwort von Wolplein
Snelle levering en altijd correct.

tevreden klant
correcte uitvoering van mijn bestelling - koopwaar geleverd in een degelijke verpakking - ik ben tevreden!

Wederom super tevreden
Ruime keuze, mooie prijs, super snelle bezorging!

Kleine teleurstelling
Normaal ben ik super tevreden, maar teveel besteld garen moet binnen 30 dagen teruggestuurd worden, bij andere webshop is dat 180 dagen. Heel jammer dit, volgende keer maar beter tellen wat ik nodig heb.

Prima kwaliteit breigaren
Prima kwaliteit breigaren. Vlotte levering.

Omdat alles snel en netjes geleverd is
Omdat alles snel en netjes geleverd is

Antwort von Wolplein
Heel mooi assortiment en aardig communicatie
Heel mooi assortiment, goed communicatie met de winkel. Bij gebrek aan genoeg garen constructief en laagdrempelig opgelost. Heel tevreden

Antwort von Wolplein
Zending wordt niet verstuurd omdat een…
Zending wordt niet verstuurd omdat een artikel niet meer op voorraad is, ook na de termijn waarop het ontbrekende artikel zeker aangevuld zou moeten zijn, wat helaas niet is, worden de overige artikelen niet verstuurd. Wacht nu al ruim 3 weken. Ik word aan het lijntje gehouden en niet correct geïnformeerd

Zeer goed
Zeer goed! Op zondag besteld, en de volgende dag in huis. Dus goede service en goed verpakt.👍

Top winkel!
Wolplein is mn favoriete winkel online om garen en andere benodigdheden voor mijn hobby te kopen. Altijd snel binnen, heldere communicatie. Top bedrijf!

Top!
De website is duidelijk, ruime keuze en vriendelijke prijzen. De levering was vlot.

Fijne site
Fijne site, korting als je lid bent.
Mooie materialen en vlot geleverd.
Keurig!!

Antwort von Wolplein
De winkel is zeer correct
De winkel is zeer correct, betrouwbaar en zeer prijselijk in vergelijking met andere winkels. Ook zeer vlugge levering, op donderdagnamiddag besteld en vrijdagvoormiddag al geleverd.

Antwort von Wolplein
Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met Wolplein
Op de website van Wolplein staat duidelijk vermeld: “vandaag besteld, morgen in huis.” Helaas klopt hier helemaal niets van.
Mijn bestelling werd niet de volgende dag geleverd, maar pas na 9 dagen. Daarnaast bleken twee keer de door mij gekozen kleuren niet leverbaar te zijn. Uiteindelijk moest ik zelfs een derde keuze maken. Dat is ontzettend frustrerend als je bewust bepaalde kleuren uitkiest voor een project.
Er werd mij beloofd dat alles op donderdag in orde zou worden gemaakt, maar uiteindelijk duurde het wéér 5 dagen voordat ik mijn bestelling ontving. Als verklaring kreeg ik: “Door een kleine storing in ons systeem is uw bestelling vertraagd. Wij waren hier helaas niet direct van op de hoogte.”
Dit vind ik geen acceptabel excuus. Als klant mag je verwachten dat voorraadinformatie klopt en dat bestellingen volgens de belofte op de website worden geleverd.
Al met al een zeer vervelende ervaring. Misleidende levertijden, slechte communicatie en veel onnodige vertraging. Voor mij geen bestelling meer bij Wolplein.

Antwort von Wolplein
snel en betrouwbaar. goed materiaal
bestelling is snel binnengekomen de kleurtjes van het chenille garen zijn precies als de kleuren op mij telefoon .
bedankt tot de volgende bestelling

Antwort von Wolplein
Bij deze winkel kun je vanalles…
Bij deze winkel kun je vanalles bestellen het zijn vriendelijke mensen en verzenden de produkten netjes en op tijd en mocht het zo zijn dat het even niet op voorraad is krijg je een mail waarin het word uitgelegd , deze online winkel is zeker een aanrader!🌸

Bezorging niet snel.
Bezorging niet snel.
Ik kan er verder nog niet veel over zeggen. Op de site staat voor bepaalde tijd besteld dan zelfde dag verzonden.
Ik heb mijn bestelling 23 februari gedaan, krijg vandaag 2 maart een bevestiging dat ze het aan het inpakken zijn. Dus aardig vertraagd. Niet erg maar misschien dan ook niet vermelden op de site.
Afwachten dus ..

Antwort von Wolplein
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.