Wolk. De heupairbag Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super snelle levering. Wolk was bekend uit verzorgingshuis/revalidatie centrum. Geeft een meer zeker gevoel wanneer mijn vrouw zou komen te vallen. Prijs is wel erg hoog. Het optionele kussentje is m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had onlangs review geplaatst dat 2 cartouches zonder reden stuk waren gegaan. Het was een leuke verrassing dat ik door Wolk zelf hierover werd gecontacteerd en dat zij voor mij een zeer goed voorstel/... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het bedrijf doet zeker zijn best communicatief vriendelijk, helder en klantgericht te zijn. zeker positief. wat niet helemaal goed ging tijdens de vakantieperiode was de matige opvolging van het bes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De mensen stonden mij vriendelijk te woord. Het terug bellen ging een keer niet zo goed. Maar heb toen zelf maar weer gebeld en toen ging het verder goed. Het terug bellen zou dus ietsje beter kunnen... Mehr ansehen

1. Altenpflege
  2. Bekleidungshersteller
  3. Anbieter von Hilfsmitteln für Menschen mit Behinderung

Vom Unternehmen geschrieben

Wolk: de revolutionaire heupairbag die u beschermt tegen heupfracturen. De ultieme bescherming voor uw veiligheid en gemoedsrust! Met de slimme technologie en een comfortabel ontwerp kunt u vol vertrouwen blijven genieten van uw favoriete activiteiten. Ervaar meer zekerheid, meer zelfstandigheid, meer (bewegings)vrijheid en minder angst.

Hervorragend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Early adapter

1. Netjes teruggebeld, tot twee keer toe.
2. Mooie korting gehad omdat mijn vader een vroege tester en gebruiker was.

7. Januar 2025

Klantgerichte orgnisatie

Mijn Wolk kon niet meer opgeladen worden. Voor mij betekende dit eigenlijk huisarrest. Ik kreeg per direct een vervangende Wolk en het ongemak bleef tot het minimum beperkt. Niet alleen een goed product meer ook een klant gerichte organisatie

14. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wolk is een prima hulpmiddel voor oudere mensen…

Bij wolk kreeg ik vriendelijke mensen aan de telefoon die mij hebben uitgelegd wat de heupairbag precies doet. Wij hebben toen een heupairbag aangeschaft voor ons 90 jarige moeder die prima zijn werk doet.
Moeder is een keer gevallen en de airbag deed zijn werk. Zij voelt zich ook wat zekerder als zij de heupairbag draagt

21. März 2024

Gesprek gehad met dhr

Goed gesprek gehad met dhr. Wiegant betreffende ervaring met de Wolk en hoe deze meer bekendheid kan krijgen. Bevalt prima voor mijn zus. Heeft zeker een meerwaarde. De Wolk zou meer aandacht voor mensen met een beperking en ouderen moeten krijgen. De Wolk geeft vertrouwen tijdens het bewegen.

15. Mai 2024

Een fantastisch hulpmiddel

Mijn moeder van 97 is zeer tevreden met de Wolk heupairbag. De angst om te vallen en daarbij een heup te breken maakte haar erg onzeker. Sinds ze de heupairbag draagt voelt ze zich beschermd en ze loopt hierdoor met meer vertrouwen. De klantenservice is goed bereikbaar en heel behulpzaam.

1. November 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service en prima product

De Wolk geeft een bepaalde manier van vrijheid terug. En rust voor de mensen in de omgeving.
De service van het bedrijf is goed. Zijn altijd bereid om te helpen, erg fijn.
We zijn erg tevreden met de Wolk en de service.

6. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

- Praktijkervaringen met de Wolk door particulier gebruiker.

- Duidelijke reële informatie over de voor- en nadelen van de Wolk.
- Regelmatig worden we nog nagebeld met de vraag hoe de Wolk bevalt.
- Persoonlijke adviezen omtrent juiste dagelijkse gebruik van de Wolk.
- Een keer is een patroon van de airbag bij wegleggen op stoel ‘spontaan’ afgegaan. Dit aangegeven bij Wolk. Onduidelijk is of wij de oorzaak waren of een technische oorzaak. De eerder bestelde nieuwe patroon hebben we vergoed gekregen.
- De klittenbandsluiting van de ‘gordel’ zou iets langer mogen zijn. Als mantelzorger zou ik de gordel dan mogelijk gemakkelijker bij mijn partner kunnen bevestigen.
- De Wolk (gordel) wordt onder de kleding gedragen. Mijn partner droeg altijd strakke broeken. Voor sluiten van de broek hebben we deze iets laten verbreden (‘spietje’).
- Punt van aandacht is de airbag tijdig op te laden. Wij kiezen voor vast tijdstip ‘s avonds.
- Blijft vreemd dat de Wolk voor particulieren (nog) niet door ziekenfonds wordt vergoed. Wij hebben de mazzel dat we de aanschaf kunnen bekostigen. Zet de kosten van een dag ziekenhuisopname of van de maatschappelijke kosten af tegen de aanschafkosten van de Wolk.

2. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en goede service

Goede service, vriendelijke hulp, magoed bereikbaar. Het dragen geeft veel zekerheid. Iedereen van 75 plus zou een wolk moeten dragen. Spaart uiteindelijk veel zorgkosten.

16. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wies heeft de broek aan!

Aan- en uittrekken gaat heel makkelijk. Makkelijk op te laden, bij het dragen heb ik amper last van de technische onderdelen. De prijs vind wel hoog, maar voor zo'n innovatief product begrijp ik het wel. Er is goed telefonisch contact.

25. Oktober 2023

Correcte en vriendelijke behandeling

In november 2019 kocht ik bij het bedrijf Wolk een heup airbag.
Het gebruik van de heup airbag voldeed na enkele maanden niet aan mijn verwachtingen. Het controle lampje bleef rood knipperen. Na telefonisch over leg met het bedrijf Wolk adviseerde men mij de heup airbag kosteloos op te sturen naar het bedrijf. Na enkele dagen kreeg ik de airbag teruggestuurd met de mededeling dat men een kapot kabeltje en een batterij kosteloos vervangen had. Na enkele weken bleef het controle lampje opnieuw rood knipperen. Na telefonisch contact met het bedrijf adviseerde men mij de airbag opnieuw voor reparatie kosteloos terug te sturen. Het bedrijf Wolk stuurde mij een nieuw heup airbag terug, die het tot op heden iedere dag uitstekend doet. Ik ben zeer tevreden en onder de indruk van de manier waarop het bedrijf Wolk mij behandeld heeft.
Charles D.

4. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een betere houding door zelfvertrouwen

De wolk geeft zelfvertrouwen en daardoor een betere houding waardoor het makkelijker wordt te bewegen en adem te halen. Mijn moeder kan nu blijven sporten en geniet driedubbel van haar tennisuurtje. Geen valangst meer.

29. Mai 2020

Fantastisch!

Goed product, perfecte service en erg behulpzaam!
U kunt het product met een gerust hart kopen!

29. Mai 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr