Hele behulpzame en snelle reacties op vragen, met antwoord zowel via mail als via whatsapp, wat ik ten zeerste apprecieer want het toont echt dat deze mensen je willen helpen. Ik deed nadien m’n beste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via ChatGPT ben ik bij deze online winkel gekomen als verdeler van de Innopet Hercules 2.0. Gezien de hoge prijs van de buggy contacteerde ik de eigenaar via mail om te vragen of ik deze ook ter plaat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij wilden zeker zijn van de kwaliteit van de doggyride mini en werden op onze vraag direct uitgenodigd om de hondenkar bij de zaakvoerder thuis te komen bekijken. Hij heeft ons daar ook getoond ho... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Luxury Pets - Woefwinkel is een online - speciaalzaak in hondenaccessoires , zowel voor kleine of grote honden : Wij werken samen met merken die exclusieve hondenaccessoires ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige kwaliteiten. Verkoop van exclusief , handgemaakte hondenartikels .
Diesveldstraat 46, 8553, Zwevegem, Belgien
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ik had hier een hondenfietskar besteld omdat dit model nergens anders werd aangeboden, maar nu snap ik waarom... Ik moest er meer dan een jaar op wachten! Slechte communicatie, verwarring tussen de kleur van stang (wat mij niet uitmaakte) waardoor ik nog langer moest wachten... Ondertussen zijn dezelfde karren elders veel goedkoper te vinden.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Ik had een product op het oog dat al heel lang nergens leverbaar was. Luxury pets - Woefwinkel heeft me altijd heel goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Nadat het product te bestellen was, meteen een order geplaatst. Afhandeling was spoedig en erg netjes.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Een kussen besteld van bessie en barnie en ondanks we toch wat geduld nodig gehad hebben zijn we wel telkens goed op de hoogte gehouden van het verloop. Pluspunten voor de communicatie. 👌🏼 Groetjes Kirsten en pootjes van Zartan en Daiko

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Very helpful customer service. I wish more shops were like this! Thanks again for all your help.
I highly recommend Luxury Pets.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Uitstekend en leuk contact en verwerking van onze aankoop!

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Top product ! Op tijd geleverd en super goede opvolging gedaan door een hele sympathieke zaakvoerder ! Één aanrader

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Heel fijn advies, snelle reactie op al mijn vragen en een snelle levering.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Heel vriendelijke, behulpzame mensen. Bij de levering van onze buggy was er een mankementje aan de buggy en Kurt heeft dit volledig vlekkeloos voor ons opgelost. Gewoonweg toppie!!

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Begin 2021 hadden we geïnformeerd naar de teckel lamp. Helaas was ons model destijds niet meer op voorraad. Vervolgens werden wij via Whatsapp pro actief op de hoogte gehouden over de verwachte levertermijn van de nieuwe serie.
Sinds deze week zijn we in het bezit van deze grappige teckel lamp.
Zeer vriendelijke en betrouwbare medewerkers.
Daar kan menig online bedrijf nog wat van leren.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Correct en snel antwoord op al je vragen.
Aanrader!🙂

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Zeer correcte en snelle levering. Ook zeer snel een antwoord op een bijkomende vraag. Dikke Merci!!

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Product was snel verzonden, goed klantcontact per mail. Erg leuk verpakt. Ik ga hier zeker vaker wat kopen.

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Bestel hier graag de luxere honden produkten.zeer vriendelijk echt een fijne webshop
Ook al kom ik uit nederland deze webshop is mijn favoriet!!aanrader om hier u huisdier produkten te kopen

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Jullie hebben me uitstekend geholpen bij het kiezen van een geschikt leibandje via Messenger.
Het bandje werd heel vlug geleverd en is van heel goede kwaliteit
Ben er super blij mee

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.