Luxury Pets - Woefwinkel Bewertungen 235

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele behulpzame en snelle reacties op vragen, met antwoord zowel via mail als via whatsapp, wat ik ten zeerste apprecieer want het toont echt dat deze mensen je willen helpen. Ik deed nadien m’n beste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via ChatGPT ben ik bij deze online winkel gekomen als verdeler van de Innopet Hercules 2.0. Gezien de hoge prijs van de buggy contacteerde ik de eigenaar via mail om te vragen of ik deze ook ter plaat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Begin 2021 hadden we geïnformeerd naar de teckel lamp. Helaas was ons model destijds niet meer op voorraad. Vervolgens werden wij via Whatsapp pro actief op de hoogte gehouden over de verwachte lev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij wilden zeker zijn van de kwaliteit van de doggyride mini en werden op onze vraag direct uitgenodigd om de hondenkar bij de zaakvoerder thuis te komen bekijken. Hij heeft ons daar ook getoond ho... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Luxury Pets - Woefwinkel is een online - speciaalzaak in hondenaccessoires , zowel voor kleine of grote honden : Wij werken samen met merken die exclusieve hondenaccessoires ontwikkelen en vervaardigen van hoogwaardige kwaliteiten. Verkoop van exclusief , handgemaakte hondenartikels .

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fietskar DoggyRide

Bestelling en levering van onze fietskar is vlot verlopen en wij zijn zeer tevreden over de service en communicatie

5. Juni 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Jef voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Gewoon goed!

Communicatie- snelheid

17. Juni 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Toon voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nog niets ontvangen

Bestelling geplaatst op 13/6 op 14/6 mail ontvangen dat het product wordt geleverd via nabestelling en dat de leverancier al bevestigd heeft maar nog verder niets gehoord of ontvangen.
Verder leuke producten voor de hond.

13. Juni 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Eliane voor uw reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel . In onze mail ter bevestiging van uw bestelling hebben we duidelijk aangegeven dat we deze niet op stock hadden en dat deze reeds besteld werden bij de leverancier. Wanneer deze zou geleverd zijn bij ons zouden we deze asap verzenden. Werd vandaag geleverd , waarvan u reeds mail hebt ontvangen.......

Super vriendelijke eigenaar

Super vriendelijke eigenaar. Heel behulpzaam en snelle levering. Vragen worden snel beantwoord en vlotte communicatie. Hondenkar is van zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden.

28. Mai 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Nelly voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Prima service

Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Wanneer de bestelling geplaatst werd, houdt men je goed op de hoogte van de status van de levering.

1. Juni 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt voor de leuke reactie 🥰 Hermien 🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Netjes geholpen

Netjes geholpen, goede communicatie 👍🏻

9. Mai 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt voor de leuke reactie 🥰 Maxine 🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Waarom ik mijn ervaring als goed heb…

Waarom ik mijn ervaring als goed heb ervaren is omdat het tussen contact perfect is verzorgd. Kreeg meteen antwoord na mijn vraag tussen de bestelling en het transport ook heel netjes updates gekregen.

24. Mai 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt voor de leuke reactie 🥰 Cindy 🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Fijne winkel

Goede hulp en ondersteuning. Snelle reacties ook. Prettige winkelervaring!

19. Mai 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt voor de leuke reactie 🥰 Lisa🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Uitstekend

Artikel besteld.. snel en goed geleverd

2. Mai 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt voor de leuke reactie 🥰 Anita 🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Regenhoes voor Doggyride van Woefwinkel

Vorig jaar bij Woefwinkel een geweldige Doggy Ride Novel 15 Hondenkar - Oranje/Zwart aangeschaft waar mijn hond zeer comfortabel in ligt te chillen tijdens mijn fietstochten en nu een precies op maat regenhoes bij Woefwinkel gekocht, zodat Roosje ook tijdens regenbuien lekker droog in haar fietskarretje ligt. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en zeker over de service van de Woefwinkel.

1. Mai 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt voor de leuke reactie 🥰 Joke van Erp🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Goede service!!!!

18. April 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Els voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Chantal voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snelle zeer goede services!

snelle zeer goede services!

fijne webshop en winkel !

25. April 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Christine voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

17. April 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt José voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Persoonlijke opvolging

Persoonlijke opvolging van bestelling tot levering. Super!

18. April 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Marijke voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Heel klantvriendelijk,snelle levering…

Heel klantvriendelijk,snelle levering en prima kwaliteit

9. April 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Bedankt Suzie en Danny voor de leuke reactie 🥰🥰 en vertrouwen in onze zaak, Woefwinkel. Steeds tot uw dienst 🥰🥰. Luxury Pets - Woefwinkel

Zeer vriendelijke service

Zeer vriendelijke service, snelle levering en een goede kwaliteit, zeker een aanrader

12. April 2023

Antwort von Luxury Pets - Woefwinkel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr