Wmifashion Bewertungen 151

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

de schoenen waren voor mijn vader zijn verjaardag en zouden binnen 24/48 uur verstuurd worden heb er uit eindelijk 2 weken op gewacht. ik had in tussen tijd contact opgenomen met klanten service zei v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super webshop & winkel!! Heb daar mijn adidas campus leopard besteld, bleek uiteindelijk te groot, dus omgeruild in een kleinere maat! Goed contact & behulpzaam dacht ook zeker mee! Nu schoenen voor m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online besteld terwijl de schoenen niet op voorraad waren in de winkel. Ik kreeg feedback via sociale media over de stand van zaken wanneer de schoenen bij hen geleverd zouden worden en daarna bij mij... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na bestelling van mijn schoenen duurde het erg lang- ik kreeg maar geen bericht dat ze onderweg waren. Toen ik mailde met de vraag waarom het zo lang duurde, kreeg ik meteen een mail terug waarin ze... Mehr ansehen

1. Geschäft für Streetwear

1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd heel erg blij met WMI fashion

Altijd heel erg blij met WMI fashion. Al meerdere sneakers en shirts gekocht. Super goede service en altijd mega vriendelijk. Als ik op zoek ben naar bepaalde sneakers weet WMI fashion deze altijd voor me te vinden. Echt een aanrader!

Top service

Top service! Werd gelijk geholpen, geven advies en snelle levering. Veel keuze in producten alles ziet er ook goed uit. Ben dan ook super tevreden met mijn aankoop! Kan niks zeggen dan gewoon top service!

30. Oktober 2023

Vaker besteld al bij WMIs

Vaker besteld al bij WMI, snelle reactie op je vragen en snelle levering. Super vriendelijk altijd en ga hier zeker vaker bestellen! Ook de winkel in veenendaal ziet er altijd top uit! Zeker weten een aanrader om te bestellen.

16. November 2023

Top service en collectie

Top service en collectie!
Super snelle service en helpen je gelijk.
Als er iets aan de hand is lossen ze het gelijk op en zijn altijd mega vriendelijk!
Ik heb er vaak gekocht en raad het bij iedereen aan!

Beste service!

Al meerdere keren wat besteld bij WMI! Ik ben er erg over te spreken! Super fijn contact met hele lieve mensen. Ze helpen je waar ze kunnen, twijfel je? WMI komt met oplossingen en ik waardeer dat heel erg! Super snelle en nette levering! Ik ben heel blij met mijn aankopen en ik kom zeker terug!

Al 3 keer schoenen besteld

Al 3 keer schoenen besteld, en elke keer helemaal blij ermee. Ik werd door de winkel goed geholpen en de verzending en levering is snel! Wij bestellen hier zeker weer!!

Wmifashion

Wmifashion , heeft een snelle levering ik pre-order woensdag en krijg het binnen 2 dagen al opgestuurd, snelle reactie, voor vragen kan je altijd even een berichtje sturen en altijd snel reactie en ze helpen je altijd. Ik raad het zeker aan om je schoenen hier te bestellen!

25. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goeie service reageert snel en…

Super goeie service reageert snel en beleefd op je vragen. Als je een bestelling wilt plaatsen gaat dat super makkelijk en snel je hebt je product al binnen 2 dagen en zonder verzend kosten. Het product is ook super netjes ingepakt en goed aangekomen zonder problemen. Top bedrijf!!!!

23. November 2023

Top winkel

Op vakantie zocht mijn dochter nike schoenen. Hier naar op zoek en bij wmi naar binnen.
Keuze was niet meer in haar maat maar de schoenen naar keuze konden opgestuurd worden na enkele dagen was het pakket er al goed verpakt.
Erg goed geholpen en een blije dochter . Ga zeker nog wat bestellen

27. August 2023

Snelle en goede service!

Super snelle service, nog even voor de vakantie opzoek naar schoenen. De maat was niet in stock maar daar niet bij laten liggen, zelfde dag nog een berichtje gekregen dat het geregeld kon worden, en de eerst volgende werkdag kon ik ze ophalen. Super aardige medewerker.
Top service guys, nieuwe klant!

29. August 2023

Helemaal top

Meegedaan aan een Winactie, vaak nep maar wmi gaf het ook echt, zeker nog even schoenen halen binnenkort l, hartstikke aardige medewerkers. Top

11. Juli 2023

Yeezy Slide

Yeezy’s gekocht voor Vaderdag. Via Instagram een berichtje gedaan, gereserveerd, volgende dag komen passen & geslaagd! Top service. Mooie winkel & exclusieve sneakers. Kom er zeker vaker kopen.

18. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr