Banner for Winston

Winston Bewertungen 527

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb Winston gecontacteerd voor een arbeidsrechtelijke kwestie. Eerste contact (met sales/adviseur) en info: echt top. Vriendelijk, snel en duidelijk klantgericht. Maar het gesprek met de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben oprecht geluisterd naar mijn situatie. Maar het mooie was dat ik mijn eigen tempo zelf mocht bepalen. Ze zijn niet opdringerig en respecteren de bepaalde stappen die ik zette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vroeg uitleg via jullie site die ik online vond. Dag erna al telefonische uitleg over jullie werking, kosten, enz. Kreeg dit correct bevestigd via mail. Twee dagen later al afspraak met Mtr. Vand... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Rechtsdienstleistungen

Über Winston

Vom Unternehmen geschrieben

Winston is een innovatief advocatenkantoor in Vlaanderen en Brussel, gespecialiseerd in toegankelijke, transparante en klantgerichte juridische dienstverlening. Ons team van ervaren advocaten biedt deskundig juridisch advies in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder familierecht, ondernemingsrecht, verkeersrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, consumentenrecht, strafrecht, asiel- en migratierecht, contractenrecht en het oprichten van een eigen bedrijf. Winston onderscheidt zich als advocatenkantoor door vaste, competitieve prijzen per stap—zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Zoek je een advocaat familierecht in Antwerpen, een ondernemingsrecht advocaat in Gent, of juridisch advies bij een arbeidsconflict in Brussel? Winston combineert digitale efficiëntie met persoonlijke service: je krijgt altijd een vaste contactpersoon en kunt kiezen voor online of fysieke afspraken. Dankzij slimme AI-tools ontvang je snel een offerte op maat en een duidelijk stappenplan, afgestemd op jouw situatie. Winston zet sterk in op lokale aanwezigheid en online vindbaarheid, zodat cliënten in heel Vlaanderen en Brussel eenvoudig juridische hulp kunnen vinden. Neem contact op via chat, e-mail, WhatsApp of telefoon en ontdek hoe Winston jouw juridische problemen oplost—snel, efficiënt en tegen een vaste prijs zonder verborgen kosten. Want iedereen verdient een advocaat aan zijn zijde.

4,7

1 Stern

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Top begeleiding!

Ik werd gedagvaard in een zaak voor overmatige snelheid op nogal een rare plaats. Na het eerste contact wist ik dat ik me niet slecht hoefde te voelen aangezien zij dit ook erkende als een misleidende plaats en me garandeerde dat ze hun best gingen doen voor een aanneembare uitspraak. Ik werd heel goed begeleid en de mogelijke uitspraken werden me goed uitgelegd waardoor ik wist wat ik kon verwachten. Bedankt voor de goede begeleiding.

13. Februar 2026

Zeer bekwaam

De verstrekte informatie was zowel vooraf, tijdens en na het proces top. Ze gaven steeds eerlijke informatie, bespraken de verschillende opties. Ik kan ze iedereen aanraden

14. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aangenaam en 'to the point'.

De bespreking met meester El Fatimi was aangenaam, concreet/correct en 'to the point', zonder verder opdringerig te zijn. Het maken van de afspraak zelf ging ook heel vlot en correct.

21. Januar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk
Zeer behulpzaam
En je wordt met respect behandeld
Ze doen wat je vraagt in de mate dat het mogelijk is
En ze nemen ook hun tijd om met jou te praten
Ik raad hun zeer zekers aan
Dank voor iedereen

13. Januar 2026

Super ervaring

Super ervaring, heel vriendelijk, sterke kennis, goede raad,duidelijk en conform, was meteen gerustgesteld👌😃

7. Januar 2026

Samenwerking

Ik vond het fijn om samen te werken met jullie en zeker qua communicatie zat het heel goed. Als er iets was dan konden ze altijd de nodige informatie geven. Tiptop bedankt voor de samenwerking

29. Dezember 2025

Uitstekend!

Mijn traject met advocaat Jens van Looy is heel goed en vlot verlopen.
Heel vriendelijke en sympathieke persoon!

Als ik ooit nog eens juridische hulp nodig heb, neem ik zeker terug contact met jullie op!

15. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende begeleiding en een vlekkeloze afloop

Winston Advocatenkantoor heeft mijn dossier tot een positief einde gebracht dankzij hun snelle opvolging, duidelijke communicatie en indrukwekkende dossierkennis. Vanaf het eerste contact voelde ik mij gehoord en correct begeleid. Elke stap werd helder uitgelegd, vragen werden meteen beantwoord, en er was altijd een gevoel van controle en professionaliteit.

Ik ben bijzonder tevreden over de efficiëntie waarmee alles werd opgevolgd en de zorgvuldigheid waarmee het dossier werd behandeld. Een kantoor dat vertrouwen geeft én waarmaakt. Absolute aanrader.

11. Dezember 2025

Goede communicatie

Goede communicatie. Duidelijke afspraken qua prijs. Goede opvolging. Concreet en eerlijk advies, zelfs als dat betekent dat hun tussenkomst stopt (en dus ook de inkomsten). Absolute aanrader.

11. Dezember 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr