I Elgiganten, hvor vi havde købt en blender for to år og to uger siden, nægtede man kendskab til fem års garanti og kunne ikke hjælpe. Vi tog i Kop & Kande for at se på en ny, og fik over for... Mehr ansehen
Dårlig kvalitet og ugyldig garanti. Jeg har haft en Wilfa elkedel. Først blev den ombyttet på reklamation da låget stoppede med at virke. Da også den blev utæt og dermed ubrugelig efter 2 år, blev ga... Mehr ansehen
Great service from Team Switzerland - we needed a spare part for a coffee grinder and they send this to our address - free of charge. Really great to see there are still companies that provide such a... Mehr ansehen
Kort fortalt: har været så dum at købe flere Wilfa produkter, blender, coffeegrinder og 2 dyre kaffemaskiner. De går allesammen i stykker efter et år, totalt skod. Anbefaler at vælge et andet mærke, h... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Udskiftning overløbsrør
Rigtig god og hurtig service angående udskiftning af overløbsrør til kaffemaskinen.
Wilfa Classic dryp…
I november 2019 købte vi en Wilfa Classic kaffemaskine men glæden over denne maskine er snart lig 0, da vi har fået byttet kanden 3 gange pga. den drypper ud over bordet næsten hver gang man hælder kaffe fra denne over på termokande. Vi har gjort opmærksom på dette over for Skousen hvor den er købt inden garanti udløb men de mente at vi hældte kaffen for hurtigt ud af kanden, magen til vrøvl. De mente ikke at der var noget galt med maskinen, så lad være med at købe denne model,
Wilfa sælger ikke reservedele, kun halve maskiner.
Vi har en Wilfa BL-1200 og er ret tilfreds med blenderen og den har lavet mange smoothies. Nu er plastikbunddelen til kanden så revnet og den er utæt.
Jeg antog, som rigtigt mange andre kunder, kan jeg se, at man kunne købe delen hos dem. Især da produktet stadig sælges. Men som mange har opdaget er klodens ressourcer ikke noget Wilfa bekymrer sig om. Eller også evner de ikke at styre deres eget lager og leverandører. Det er i hvert fald ikke muligt at erhverve sig den plastikdel som er gået itu, ikke uden at købe en halv maskine hos dem. Det er ekstremt dårligt og en fyreseddel til Wilfaprodukter fra denne kunde. Adjø.
Meget hjælpsom og ansvarsfuld kundeservice
Jeg var så uheldig at både min kaffekværn pludselig holdt op med at virke. Maskinen var 2½ år gammel, online butikken jeg havde købt den fra i mellemtiden var gået konkurs og linket til fakturaen hos butikken var nu dødt. Jeg skrev derfor direkte til Wilfas kundesupport om situationen. De tilbød at hjælpe mig og kort tid efter modtog jeg en ny kaffekværn, uden beregning. Det er en eksemplarisk kundeoplevelse og nu har Wilfa samtidig øget garantiperioden til 5 år. Så jeg varmt anbefale andre at gå efter en Wilfa, de står bag deres produkter.
Har købt en Wilfa kaffekværn CG110S
Har købt en Wilfa kaffekværn CG110S. Er mega skuffet.
Uens maling af bønnerne.
Timerfunktionen foran på maskinen er helt ramt ved siden af ift mængden af kværnet kaffe, det kan jo ikke være rigtig at ved laveste indstilling (2) da får du ca 35-42 gram malede bønner, det er alt for meget når man feks kun vil have 2 kopper kaffe, grunden til at man har en kaffekværn er jo at man vil have friskkværnede bønner hver gang at man skal have en kop kaffe.
Ved max indstilling af timerindstilling (12) da kan kaffeskuffen ikke rumme mængden af malet kaffe og man er nødt til at afbryde malingsforløbet.
Desuden er maskinen/skuffen statisk og der sidder kaffestøv over alt i skuffe og bagved skuffen, desuden sviner den med kaffe på bordet når man tager skuffen ud.
Kan på ingen måder anbefale den maskine.
Går tilbage til en Delonghi kværn og køber aldrig fra Wilfa igen.
Blender BL1200 imponerede i starten, men.....
Blender BL1200 imponerede i starten, men fik så samme problem som mange andre. Knivblokken brændte sammen og er tvunget til at købe kniv, kande og låg samlet som en enkelt reservedel. Det er langt fra den miljømæssige adfærd som man skulle forvente af et aspirerende verdensfirma.
Forfærdelig kvalitet på en WIlfa juicer…
Forfærdelig kvalitet på en WIlfa juicer som kun holdte i et år efter kun et par enkelte ganges brug. Kan ikke retfærdige de priser for den kvalitet man får
Jeg har købt en Wilfa BL-1200 blender
Jeg har købt en Wilfa BL-1200 blender, og har desværre ikke været tilfreds med den. For det første var det enormt svært at rengøre den, da glasset og delen med kniven ikke umiddelbart kunne skilles ad, som de normalt let kan på den slags blendere. Desuden er knappen blevet strammere og strammere, så jeg nu ikke kan tænde og slukke blenderen uden at bruge en tang til at vride knappen rundt.
Det værste er, at blenderen ikke umiddelbart kan skilles ad og repareres. Det er åbenbart ikke meningen.
Wilfa classic+ 1550s kaffemaskinen
Wilfa classic+ 1550s kaffemaskinen
Kaffe temp. målt i min kop er 36*C
Det er bare ikke godt.
Kop&kande (Slagelse) vil ikke tage maskinen retur/ombytte selv om video/foto af måling er vist. Dårligt service fra Kop&Kande.
Wilfas kunde service er noget 100% uprofessionelt jeg har oplevet. Man kan slet ikke snakke med dem. Totalt dårligt oplevelser og pga det kommer aldrig mere til at handle Wilfas produkt eller hos Kop&kande slagelse. Jeg har købt en produkt der performe dårligt, kan ikke afleveres tilbage/byttes om eller snakke med en fra Wilfas kundeservice. Kan slet ikke samenlignes med Siemens, Bosch eller Moccamaster. Wilfa og Kop&kande Slagelse for en bund karakter her fra.
Spiralizer
Spiralizer
Ville gerne kunne give minusstjerne!
Hold da op hvor er den ringe!
Vil ikke engang være bekendt at sælge den videre🤷♀️🤷♀️😱
Super service!!
Jeg har en Wilfa Raw Fuel (power blender), som jeg er meget glad for. Desværre var min kande blevet utæt i bunden. Blenderen var 3 år gammel og jeg skrev derfor til Wilfa, for at få oplyst, hvor jeg kunne købe en ny kande. I stedet sendte Wilfa mig en sprit ny kande, uden beregning. Det kalder jeg god service :)
Blender BL-1200 virkede egentlig godt…
Blender BL-1200 virkede egentlig godt indtil kandens sorte plast bundstykke med kniven revnede ved gevindet. Jeg henvendte mig til Wilfa DK, men de ville ikke hjælpe. Der blev blot henvist til forhandleren, der var VUPTI. Da Vupti ikke eksisterer mere var der ikke noget at gøre. Wilfa bryster sig med 5 års garanti, men denne garanti er åbenbart ikke noget værd.
Fed service!
Fed service!
Ikke nok med at Wilfa har nogle suveræne produkter til en fornuftig pris, så er deres servicering af deres kunder og ansvar for deres produkter i top. Jeg havde en kaffekværn som pludselig var stoppet med at virke. Reklamationen var overskredet og på trods af dette, sendte de mig en ny med posten.
Kan varmt anbefale deres produkter!
købte en wilfa spiralizer for en måned…
købte en wilfa spiralizer for en måned tiden og den er så elendig. Låget har svært ved at forblive låst , og tit køre maskinen ikke. Har svært ved at bruge gulerødder og rødbeder..selvom de er skåret pænt til.. Så den er skrottet,
Reservedele WILFA 1200
Jeg har haft min Wilfa blender 1200 i måske 10 år, egentlig været tilfreds... nu lugter den brændt og er utæt... ville skifte knivstykdelen, da kande og motor ikke fejler noget. Kande med knivdel koster ca. 400-500. En helt ny blender koster 599,00. Det er fuldstændig latterligt i disse miljøtider.... Skal jeg købe delen eller en helt ny ??
Købte blenderen sidst i marts måned for 1400,-
Den lugtede af brændt plastik i starten.
Vi bruger den ca. 1-2 gange om ugen.
Nu ca. 5 måneder efter kan vi konstatere den er begyndt at ruste.
Wilfa blender BL-1200
Wilfa, blender OBLB-1200 watt. Fantastisk god og stærk maskine. Motordelen er dog brændt af nogle gange, første gang fik vi alle pengene tilbage, da Bilka ikke førte den model mere, så købte vi den andetsteds, hvor jeg så har fået motordelen skiftet yderligere 1 eller 2 gange, men med 5 års motorgaranti, har jeg blot fået en ny motordel. Lidt bekymrende, når motorgarantien udløber, men så har jeg da haft den i mindst 5 år. Én af gangene jeg byttede, fik jeg en komplet ny blender, så jeg fik en kande i reserve, som jeg fik brug for, da den oprindelige glaskande revnede.
Bedst i test, men dårlig i brug
Jeg valgte også Wilfa BL-1200 på grund af de gode bedst-i-test-anmeldelser, men nu må jeg tilslutte mig de dårlige anmeldelser her.
Det var umuligt at skille blenderen ad, da den var nykøbt, og først efter lidt brug er det lykkedes mig at skille knivindsatsen fra glasset, så det kunne blive vasket ordentligt. Den lugter brændt ved brug, og nu er der kommet en revne i afstandsstykket til knivindsatsen. Et nyt stykke koster 300 plus fragt, så Wilfa ryger ud, og jeg finder en mere handy model.
Wilfa kaffemaskine går i stykker efter 2 år
Jeg købte topmodellen af kaffemaskiner fra Wilfa for godt 2 år siden i Skanderborg. Nu er den gået i stykker. Knappen blinker, men den vil ikke tage vand ind. Det har været en meget dyr fornøjelse.
Ingen løs kniv til Wilfa BL-1200
Jeg har en Wilfa BL-1200, nu ca. 2½ år gammel og ikke særlig brugt, gennemsnitlig en gang om ugen. For et par dage siden begyndte den at larme meget og lugtede af 'brændt plastik'. Jeg slukker øjeblikkeligt og kan konstatere at det er den del kniven sidder på der lugter og at kniven nu kører meget trægt. Formentlig er leget brudt sammen.
Til min store overraskelse finder jeg så ud af at man ikke kan købe en ny kniv uden samtidigt at skulle købe kande og låg mm. Man kan købe låget løst og andre småting men den del der slides absolut mest kan man ikke få løst. Wilfa forklarer, at det er fordi deres fabrik ikke vil splitte det op og sælge kniven løst.
Jeg fik ved købet indtryk af Wilfa som et kvalitetsprodukt, specielt til krævende opgaver normale blendere ikke kan klare. En ting er at der er noget der slides, langt hurtigere end hvad man burde forvente. Men at man nærmest skal købe halvdelen af maskinen igen for at udskifte en enkelt sliddel er en virkelig ringe kundesupport.
Jeg kan blot konstatere at hvis ikke Wilfa finder en løsning på dette, hurtigt, så kommer jeg aldrig til at købe deres maskiner en anden gang.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.