Wildcamera XL Bewertungen 141

4,3

Na eerst een camera ontvangen te hebben met een probleem, is na mijn melding daarvan dat probleem opgelost door snel, vriendelijk en efficient, zonder discussies een vervangend exemplaar op te sture... Mehr ansehen

Na enig speuren kwam ik uit bij Wildcamera XL en heb voor de Camouflage EZ Nesteye gekozen. De prijs leek mij aanvankelijk pittig maar na ontvangst moet ik zeggen: het geleverde is dik z'n prijs waa... Mehr ansehen

Wildcamera is op zich goed, maar vraagt wat handigheid met welke app deze gekoppeld kan worden. Uiteindelijk gelukt. Bij 3e x open maken (instellingen wijzigen) breekt 1sluiting af… dus niet meer wa... Mehr ansehen

Betaling liep in eerste instantie niet helemaal lekker, waardoor ik langer moest wachten. Uiteindelijk goed gekomen en heb camara Binnen. Had hiervoor een Wildpix en deze voelde steviger aan,... Mehr ansehen

1. Fotofachgeschäft

d

4,3

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Prima service en snelle probleemoplossing.

Na eerst een camera ontvangen te hebben met een probleem, is na mijn melding daarvan dat probleem opgelost door snel, vriendelijk en efficient, zonder discussies een vervangend exemplaar op te sturen.
Die camera werkte onmiddelijk naar behoren.

25. Mai 2026

Prima product

Prima, compleet product. Uitdaging om tijd te nemen de installatie goed uit te voeren.
Uiteindelijk juiste positie gevonden voor definitieve bevestiging. Ruime voedsel voorraad, goed bereikbaar.
Met behulp van bij besteld extra solarpaneeltje en outdoor-wifi steunpunt goed contact met thuisnetwerk.
Prima aanschaf, helaas - te laat opgemerkt - elders veel voordeliger . . . :(

16. Februar 2026

Aanrader

Na enig speuren kwam ik uit bij Wildcamera XL en heb voor de Camouflage EZ Nesteye gekozen. De prijs leek mij aanvankelijk pittig maar na ontvangst moet ik zeggen: het geleverde is dik z'n prijs waard.
Solide vogelhuisje van gelakt hout met een camera & app die goed werken, ook bij gering omgevingslicht.
Het WiFi signaal is ruim voldoende voor bereik vanuit achterin de tuin tot in huis

30. Dezember 2025

Snelle levering

Snelle levering, zei het met een kleine hapering. Ik ben nog niet aan uitvoerig testen toegekomen, maar de eerste indrukken zijn goed.

9. Dezember 2025

Super goeie service en garantie

Nu al even de EZ solar wifi in huis.
Hij werkt fijn samen met de App. Makkelijk de beelden uit te lezen. Batterijen gaan door het zonnepaneel super lang mee. Hij geeft prachtig beeld in het donker.
Wellicht komt er nog een tweede camera bij

2. Dezember 2025

Probleem snel opgelost

Solar camera snel ontvangen en aan de slag.
Ik heb best wat ervaring met camera’s maar deze kreeg ik niet aan de praat. Een mail naar klantenservice gestuurd met de vraag om hulp.
Snel antwoord maar niet met de juiste oplossing.
Nog maar een mail die zelfs in het weekend beantwoord werd.
Stuur maar terug, geef ons de track en trace dan krijg je een nieuwe. Die was er een dag later en alles in orde. Prachtige beelden van dassen en reeen in de sneeuw.
Kortom: wat mindere start maar goed opgelost.

14. November 2025

Sterk verlate levering doordat…

Sterk verlate levering doordat batterijen niet voorradig waren. Pas via eigen actie, sturen appje, werd ik hiervan op de hoogte gesteld. Nu week geleden besteld en nog steeds geen track & trace voor levering.

17. September 2025

Welcome to a New world

Super eenvoudig te installeren. Werkt binnen half uur. Ongelofelijk wat voor (nachtelijke)wereld er voor je open gaat!

23. Juli 2025

Uiteindelijk een mooi resultaat

Na een wat moeizame opstart werkt de camera uitstekend! De gebruiksaanwijzing is niet altijd even duidelijk. Dat gaf problemen. De klantenservice reageerde uiteindelijk adequaat.
Lastig is ook dat de volgorde van de uitleg in de schriftelijke gebruiksaanwijzing (Engels) niet hetzelfde is als in de app ( Nederlands)

19. Juli 2025