Wild Souls Bewertungen 17

TrustScore 4 von 5

3,8

1. Esoterikladen
  2. Aromatherapiebedarf

Wild Souls is een webshop vol met producten die met liefde zijn gekozen. De webshop is gestart met het idee om iedereen een geluksmomentje te gunnen ongeacht het budget. In de webshop kun je sieraden vinden gemaakt van de mooiste edelstenen. Dat is niet het enige, je vind hier namelijk ook edelstenen welke je kunnen ondersteunen tijdens klachten. Daarnaast verkopen wij ook de heerlijkste geurartikelen, zoals geurstenen. Maar ook wierook, wierookhouders en waxmelts kun je bij ons vinden! En dit alles voor een zeer lage prijs! Je bestelling wordt altijd met veel liefde en zorg ingepakt zodat het voelt alsof je een kadootje ontvangt.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Ik kan het iedereen aanraden

Ik heb al een aantal keer bij Wild Soulz besteld. De levering was iedere keer heel snel, netjes binnen. De kleding past perfect, net zo mooi, al dan niet mooier als het plaatje. Laatst was ik door omstandigheden te laat met terugsturen omdat de maat te groot was. Ze hebben heel fijn met me meegedacht. Heel blij met ze!

26. Januar 2026

Retourneren is eigenlijk niet haalbaar omdat DHL niet meewerkt

De bestelling goed ontvangen maar omdat er meerdere artikelen terug moesten een pakket retour gestuurd. Dit is nu twee maanden geleden en nog steeds geen geld terug ontvangen. Zal wel aan DHL liggen maar voor mij een reden om hier niet meer te bestellen. Als de DHL pakketten van Wild Soul niet als prio zien dan moet je steeds zelf achter je geld aan gaan. Is het voor mij zeker niet waard.

20. Oktober 2025

Oppassen met foto en accessoires

Ik heb een rok gekocht bij hen. Op de foto staat deze afgebeeld met een riem. Op de foto staat er niet bij dat de riem niet inbegrepen is, wat in principe wel verplicht is. Er wordt ook niet voorgesteld om die riem er eventueel bij te bestellen, want dan had ik doorgehad dat de riem niet inbegrepen was.
Heb hen dan een mailtje gestuurd om wat uitleg en ze hebben wel geantwoord, maar ze vinden het teveel werk om te vermelden dat de riem apart moet aangekocht worden.

26. September 2025

Wild Soul heeft kleding die heel…

Wild Soul heeft kleding die heel modieus is, en toch weer mooi afwijkt van wat je in de reguliere winkels ziet. Daarbij is de kwaliteit van superkwaliteit en de kleuren blijven mooi na vele malen wassen.
Ik blijf zeker nog bestellen .
Vriendelijke groet Agnes

6. August 2025

Vaak andere kwaliteit

Snelle en correcte levering. Lekkere parfum op, soms worden ze in te kleine doosjes verstuurd. Maar niet altijd.
Kleding kwaliteit van de foto lijkt int echt vaak niet op de realiteit

14. Juli 2025

TOPBEDRIJF!!

Wild Souls heeft een prachtige webshop met hele mooie en trendy kleding tegen een nette prijs.
Het een een feestje wanneer het pakketje wordt afgeleverd en alles is ook prachtig verpakt.
Er zat een foutje in een blouse en deze werd direct omgewisseld voor een nieuw exemplaar!
Topbedrijf met snelle service en fijn en persoonlijk contact :)!

7. Mai 2025

Top zaak met goede service

Heb al diverse malen besteld bij deze zaak steeds optimale service alsook ZEER CORRECT. Ik had 1 artikel die niet goed was ik heb het teruggestuurd na
enkele dagen stond het bedrag teruggestort op mijn rekening.

28. März 2025

Prachtig pakketje, een echte verwennerij!

Wat een prachtig pakket heb ik ontvangen! Bijzonder mooi verpakt en met een heerlijk huisparfum besprenkeld. De producten zijn zoals ze vertoond werden op de website. De maten kloppen met wat ik gewend ben. Fijne communicatie. Ik zal hier nog kopen, dankje!

9. Dezember 2024