Wheelbase Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Don’t bother

Ordered the wheels and a week later got several conflicting emails saying they have them and will despatch and others saying they don’t have them and I would need to choose other ones. After calling them they confirmed they cannot full fill the original order and offered to choose other ones at a discounted rate. Back and forth calling them, choosing a more expensive set, paying extra I was not planning, 1 month later still no wheels and no dispatch/tracking email notification. Very disappointing and will have to report them to my credit card company. Don’t waste your time

6. September 2026

Geen reactie, geen levering.

Op 21 augustus een bestelling gedaan van 180 EURO. Direct overgemaakt, sindsdien helemaal niks meer gehoord. Ook een e-mail gestuurd voor een update: geen reactie. Ik hoop maar dat ik mijn geld niet kwijt ben....

21. August 2026

Word of warning to everyone that's…

Word of warning to everyone that's considering buying from these ..I ordered 2 SL02 x 19" .... given a price of £275 for the 2 .great i thought i payed for them .not 30 mins later a message really sorry I can't do them for that price ....I rang again then given another price £430 reluctantly I said ye all payed for ..7 day later came home to find 2 18" sl02 .rang & complained .after speaking they wanted another £150 for the wheels ..absolute joke .organised for dpd to collect .no show no apology...then after ring to complain again was offered the wheels as et45 reluctantly at no extra cost i said order them for me .great i thought .took a day off work for other to be collected ....rang today to get an update ...only to find they hadn't ordered .then basically called a liar ...negotiating to wait another 2 to 3 days for my money bay ...I definitely won't be buying from these again i will make sure my friends & family wont ..no help what so ever

7. Juli 2026

what can i say excellent service…

what can i say excellent service absolutely brilliant highly highly recommend wheels came perfect condition customer service excellent and delivery spot on thanks neil

6. Februar 2025

Positief verrast - snelle en eerlijke handel

Positief verrast. In een wereld vol oplichting en dropshipping is deze webshop gigantisch verfrissend met goede service en snelle levering. Dezelfde dag een tracking code (schijnbaar 4). Dag later 3 velgen, in plaats van 4. Vreemd, even geappt en nog geen minuut later een reactie dat de ander nog kwam met een screenshot van de codes. Dom, had ik overheen gekeken. Dag later de andere ook binnen.

3. Januar 2024

Het rijdt fantastisch. De pasvorm is fantastisch. De levering was snel. Over de kwaliteit twijfel ik niet.

Bij Jarno (Motivesupplies) eerder deze maand een Carplay MMI gekocht.

De bmw liefhebber dat hij is kwamen we aan de praat over mijn f80 m3. Na wat heen en weer geapp over onze hobby melde ik dat ik nog velgen zocht; die had hij wel, zei die. Zo gezegd zo gedaan en voor ik het wist zat ik al te sneupen op de website, wheelbase.nl.

Gezien ik zo tevreden was met zijn carplay module (motivesupplies) en hij de velgen had die ik zocht, had ik voor ik het wist mijn bestelling gedaan, direct daarop volgend de bestelbevestiging in mijn inbox en snel daarop volgend de tracking code ook! Fantastisch.

Velgen zijn inmiddels gemonteerd. Geen getril op de bandenmachine en de monteur vertelde mij dat hij verbaasd was over hoe weinig lood er op de velgen moest; dat was bij rep velgen vaak wel anders.

Jarno (wheelbase en motivesupplies) bedankt. Doe zo verder!

17. Juli 2023

Bizar snelle levering en top kwaliteit

Bizar snelle levering (maandag 09:30 besteld, dinsdag in huis). En dat voor zo’n goede prijs.

De velgen zelf heb ik nu enkele weken onder mijn auto dus over de kwaliteit op lange termijn kan ik niks zeggen. Maar voor alsnog lijkt het goed en zo op het oog is de kwaliteit uitstekend.

Ik schrijf deze review omdat ik verder geen reviews over dit bedrijf kon vinden. Ik was eerst skeptisch maar ben gigantisch verrast!

7. Juli 2023

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen