Jag skickade in väldigt repiga skivor för slipning och fick tillbaka dem inom en vecka i mycket bra skick. Jag hade en del frågor innan skivorna skickades och alla frågorna fick jag besvarade. De va v... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Skickade en skiva för slipning som jag trodde de va fel på. Det visade sig att de va DVDspelaren de va fel på så vi kom överens om att skicka tillbaka skivan utan slipning. Men Erika va så snäll ocks... Mehr ansehen
Absolut bästa stället för oss filmfantaster. Bra service, bra priser, trevligt bonussystem som ger rabatt på både frakt och filmens pris. Jag har nått högsta nivån och har fraktfritt på allt jag bestä... Mehr ansehen
Bra priser och fint utbud av filmer. Negativt är att alla mina beställningar har levererats av postnord och då har det varit lämnat utanför dörren istället för utlämningställe. Som tur är så har allt... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
WeEnJoi är en svensk filmbutik online specialiserad på Blu-ray, 4K UHD, Steelbooks och exklusiva samlarutgåvor för filmälskare och samlare. Vi erbjuder både svenska utgåvor och eftertraktade importfilmer som annars kan vara svåra att få tag på i Sverige. Hos oss hittar du nya släpp, limiterade editioner, fullslips, slipcovers och noggrant utvalda titlar inom fysisk media. Det som gör WeEnJoi unikt är vår passion för film och vår personliga service. Vi är själva samlare och vet hur viktigt det är med äkthet, bra packning, snabb leverans och tydlig kommunikation. Därför lägger vi stor vikt vid kvalitet genom hela köpupplevelsen – från sortiment och produktinformation till hur varje beställning hanteras och skickas. Vi uppdaterar vårt utbud löpande med kommande releaser, exklusiva utgåvor och specialbeställningar. Saknar du en specifik film eller edition hjälper vi gärna till att leta fram den. WeEnJoi är butiken för dig som uppskattar fysisk media, filmkultur och samlarutgåvor med det där lilla extra.
Kontaktinformationen
Schweden
- weenjoi.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra film och se för alla
Toppen!
Mycket nöjd.
Väl packat, leverans så snart det var möjligt.
Kommer handla igen utan tvekan.
Super nöjd :)
Alltid lika bra .
10/10 på allt från kontakt till snabb…
10/10 på allt från kontakt till snabb frakt och säkert paket.
Som filmentusiast så uppskattar jag…
Som filmentusiast så uppskattar jag hemsidan, idén och upplägget. Kundsupporten har också varit i toppklass och känts personlig när jag varit i kontakt med dem. Rekommenderas!
Enkelt och smidigt att beställa från…
Enkelt och smidigt att beställa från hemsidan,lätt att hitta.
Välpaketerat och snabb leverans!!
Toppen bra!
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa. Snabb leverans. Dvdfilmen var av god kvalitet. Jag är helt nöjd!
Seriøst firma og rask levering
Weenjoi var det eneste firmaet jeg fant i Sverige som kunne levere det jeg ønsket til Norge. Rask og personlig service og problemfri levering.
Snabbt o enkelt !
Otroligt smidigt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.