Mooi en kleurrijk boeket. Stevige bloemen, goede afwisseling. Levering verloopt uitstekend. Heb er 14 dagen plezier van gehad.
Weekly flowers heeft kwaliteits- en prachtboeketten! Ik vind dat de wildpluk bloemen mijn ruimte fantastisch mooi opfleuren en gezellig maakt. Alle boeketten worden met zorg ingepakt in een blok met o... Mehr ansehen
Na een niet zo’n fijne ervaring afgelopen valentijnsdag heeft Weeklyflower het Meer dan goed gemaakt. In principe was het niet eens hun fout dat de bos afgeleverd werd bij een afhaalpunt wat vervolgen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De bloemen zijn keurig geleverd volgens planning. Jammer genoeg was de bos "uitgedroogd". Het zag er verlept uit. Een nachtje in het water heeft de boel goed gedaan en de bos is weer bijgekomen. Helaa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.
Niederlande
- hallo@weeklyflower.nl
- weeklyflower.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Mooie boeketten bloemen
Altijd geweldige mooie boeketten bloemen
En houden zich 2 weken lang
Mvg L.Vanloo

❤️verse bloemen❤️
Ik woon in het buitenland en hoe fijn is het dan om online een bloemenabonnement te kunnen bestellen voor mijn moeder❤️ Ze was zeer blij met haar eerste prachtige bos!
Bedankt weeklyflower.nl

Mooie boeketten
Mooie boeketten, eerlijke prijs, veel variatie, vers!
Een geweldig verjaardagscadeau
Op de gok een abonnement als cadeau afgesloten voor de verjaardag van mijn dochter.
Heel spannend,zou het werken?T was geweldig,ik werd goed geïnformeerd over de bezorging en mijn dochter ook.ze was zeer verrast door het mooie boeket!!
Ze stuurde meteen een foto!
Ook het tweede boeket was een verrassing!
Kortom een geslaagd cadeau!!
Elke keer een feestje!
De bloemen zijn niet voor mijzelf, maar worden eens in de 3 weken bij mijn ouders bezorgd. Ze kijken er echt naar uit! Leuk om steeds verschillende boeketten te zien! Kleine moeite, groot plezier!
Genieten van mooie verse bloemen
Het zijn mooie verse bloemen, met zorg verpakt.. Ik kreeg een bloemen abbonement kado. De eerste bos heeft ruim 2 weken gestaan. Dat is nog eens genieten.
Mini abonnement moederdag
(Schoon)moeder (beide) voor moederdag een mini abonnement cadeau gedaan. Ze hebben 3 prachtige boeketten mogen ontvangen. Waarvan ze ook nog eens tot het volgende boeket aan konden genieten! Zo vers en lang konden ze op vaas staan.
Ook ideaal dat je via de site de bezorgdatum kunt aanpassen , ideaal in vakantie tijd.

Antwort von Weeklyflower
Altijd mooie boeketten die hun geld…
Altijd mooie boeketten die hun geld waard zijn. En af en toe een aparte bloem erin.
Prachtig boeket bloemen
Prachtig boeket bloemen , ik heb een abonnement voor mijn 90 ste verjaardag gekregen . Ik ben erg blij met de prachtige bloemen die ik om de 2 weken thuis krijg . De bloemist is voor mij te ver lopen dus had ik de laatste tijd geen bloemen meer in huis . De vorige bos was nog niet eens helemaal weg hier staan ook nog een paar van . Ik wordt hier helemaal blij van .
Regelmatig bestel ik een boeket voor…
Regelmatig bestel ik een boeket voor een ander. Altijd mooie boeketten.
Als er iets mis gaat word het direct opgelost. Perfecte keuze voor bloemen!
Mooie bloemen.
het is een feest om elke twee weken de bloemen te ontvangen, ze blijven zeker twee weken staan en soms nog langer.
Wij worden er heel blij van als de bloemen weer bezorgt worden en ook elke keer weer op tijd zoals aangegeven.
Goetejs Loes.
De eerste bezorging van het boeket was…
De eerste bezorging van het boeket was prima, keurig op tijd en op het eerste gezicht een origineel samengestelde bos verse bloemen. Maar na een paar dagen waren enkele bloemen toch al verlept (calla en lysianthus). Ongetwijfeld door het warme weer, maar toch jammer.
Bloemen blijven bijna 2 weken…
Bloemen blijven bijna 2 weken staan,veel variatie lekker voor het weekend begint.
deze keer een mooie bos bloemen op…
deze keer een mooie bos bloemen op kleur blauw
deze keer was het toch nog -droog- helaas ,maar kwam het na 24 uur op de vaas helemaal bij.
Elke maand krijg een boeket en elke…
Elke maand krijg een boeket en elke keer zijn ze zo ontzettend mooi en gevarieerd. Ook staan de bloemen minstens twee weken! Ik kan het iedereen aanbevelen!!
Prachtige boeketten met hele verse…
Prachtige boeketten met hele verse bloemen. Geweldig om cadeau te doen, ook als een mini abonnement.
Hele goede service en bezorging.
Prachtig!!!
Elke vier weken krijg ik prachtige, mooie en verse bloemen! Ze zijn elke cent waard!!! Mijn complimenten!! 🫶🏽💐
Super mooie bloemen,Ik heb mijn moeder…
Super mooie bloemen,Ik heb mijn moeder weer enorm blij gemaakt👌
Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Ik ben ontzettend blij met Weekly Flower! De boeketten zijn altijd vers, mooi samengesteld en gaan lang mee. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de service: snel, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.